9

Khas untuk pemilik BISNES:

PENING KEPALA DENGAN PENGURUSAN SYARIKAT YANG TIDAK TERATUR?

Ketahui bagaimana menguruskan perniagaan anda dengan mudah dan teratur seperti syarikat korporat dalam Seminar My Documents 2017!

"Kenapa Saya Perlu Hadir ke Seminar My Documents ni?"

Bagaimana nak pilih rakan perniagaan (business partner) yang betul?

Jualan perniagaan banyak, tapi duit tak tahu habis ke mana?

Tak tahu bagaimana nak bahagikan tugas antara pemilik saham syarikat dengan pengarah syarikat?

Pening kepala uruskan dokumen syarikat yang berterabur?

Tak tahu bagaimana nak buat Surat Perjanjian dengan business partner anda?

Tak tahu 6 bahagian penting dalam sesebuah syarikat?

Asyik ambil pekerja yang salah?

Pekerja asyik lari? Baru kerja sebulan dah berhenti?

Pekerja takde motivasi? Buat kerja ala kadar je?

Tiada strategi kewangan syarikat?

Tak tahu nak letak harga produk/servis anda? Tak tahu nak track kos anda?

Susah nak dapat pinjaman bank sebab dokumen hancur?
"Bagaimana Byond Success Bantu Pemilik Bisnes Macam Saya?"
picdefault

Kenali speaker eksklusif Seminar My Documents 2016:

  • Nama: Abdul Basit bin Abdul Rahim
  • Managing Director, Byond Success Sdn Bhd.
  • Berpengalaman luas dalam perniagaan dan membangunkan beberapa buah syarikat dalam 5 buah perniagaan yang berbeza iaitu printing , pengedaran produk makanan dan training , retail & pengurusan servis.
  • Berjaya menjana jualan 7 angka hanya dalam tempoh 9 bulan memulakan perniagaan.
  • Beliau merupakan Certified NLP Practitioner dan mempunyai kemahiran yang tinggi dalam bidang latihan korporat dan pengurusan syarikat

 

"Bagaimana Seminar My Documents Bantu Pemilik Bisnes Seperti Anda?"

Hari ini ramai dikalangan usahwan berjaya menjana jualan puluhan ribu ringgit sebulan malah ada yang hingga jutaan ringgit sebulan pun masih gagal menguruskan wang dengan baik.

Seminar My Documents adalah sebuah program yang dijalankan bagi mendedahkan kepada pemilik perniagaan dalam menguruskan aspek pengurusan dan pendokumentasian yang berlaku dalam perniagaan.

Byond Success Sdn Bhd. Ianya merupakan syarikat yang mengendalikan siri seminar dan bengkel dalam bidang pengurusan gaya korporat termasuk sistem fail, pengurusan sumber manusia serta pembangunan bisnes.

Gambar smd 3

Kesilapan biasa kebanyakan bisnes kecil ialah tidak menetapkan matlamat dalam sebuah perniagaan. SMD akan menyentuh topik VMO yang membantu usahawan dalam menetapkan matlamat syarikat.

VMO yang dimaksudkan ialah Visi, Misi dan Objektif perniagaan tersebut. Ianya wajib ditentukan sebelum memulakan apa – apa perniagaan hatta dalam fasa lean start up.

7

Dalam Seminar My Document , anda akan didedahkan dengan 4 cara manusia menjana pendapatan. 2 cara yang pertama ialah golongan yang terperangkap dalam kemelut kewangan dan 2 golongan yang kedua ialah golongan yang menguasai kewangan dan ekonomi dunia.

Adalah penting untuk ketahui samada kita tergolong daripada golongan pertama atau kedua bagi mengambil langkah untuk mencapai status bebas kewangan.

Gambar smd 1

"Apa yang saya bakal pelajari dalam Seminar My Documents?"

  • BAGAIMANA BINA MENTALITI YANG BETUL DALAM MEMBANGUNKAN PERNIAGAAN DAN SYARIKAT
mentaliti
  • Apakah punca yang membuatkan bisnes anda tidak berkembang?
  • Apakah strategi orang kaya bertambah kaya?
  • Bagaimana menjadi usahawan yang mempunyai kebebasan masa dan wang.
  • APAKAH PERBEZAAN ANTARA ENTERPRISE DAN SDN BHD
sdn bhd vs
  • Bila masa sesuai naik taraf ke SDN BHD ?
  • Mengapa pentingnya naik taraf ke SDN BHD ?
  • Adakah salah jika masih Enterprise?
  • APAKAH PERKARA PENTING DALAM PENGURUSAN SYARIKAT ?
management
  • Ketahui komponen penting dalam pengurusan syarikat.
  • Apakah beza antara dunia buat duit dan dunia urus duit ?
  • Ketahui asas dalam pengurusan pentadbiran syarikat (Administration)
  • Ketahui asas dalam pengurusan Sumber Manusia (Human Resource)
  • Ketahui asas dalam pengurusan Kewangan syarikat. (Finance)
  • CASE STUDY BAGAIMANA UNTUK BANGKIT SEMULA SELEPAS JATUH
tuanbasit
  • Case study seorang pemuda yang telah kerugian bisnes bernilai jutaan ringgit dan bangkit semula dengan pengurusan dokumen yang betul
  • Hanya beberapa bulan selepas pemuda ini jatuh , beliau telah bangkit semula dan kini sudah memiliki beberapa buah aset di sekitar Lembah Klang.

BONUS

formula3m
FORMULA BAGAIMANA UNTUK URUS SISTEM FAIL SYARIKAT ANDA DENGAN SISTEMATIK DAN EFISIEN.
"Apa kata mereka yang pernah hadir ke Seminar My Documents?"
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
PRIMERA KL

PREMIERA HOTEL, KUALA LUMPUR

15 July 2017

8.30am - 5.00pm

"Tawaran Istimewa Untuk Anda"
  • GENERAL

    SEAT

     
  • RM47.00
  • RM97.00
  • 2 SEATS

     

    TIKET

    COMBO

  • RM147.00
  • VIP 
    SEAT
    HABIS

  • RM97.00
  • RM197.00
  • T-Shirt Eksklusif
  • Special Registration Counter
  • Seat Depan
"Lihat apa kata usahawan yang telah hadir ke Seminar My Documents.."
Bukan kerja owner bisnes untuk membangunkan bisnes, kerja owner bangunkan staff, staff yang akan bangunkan bisnes. - Amir Hipster Pomade
Amir SyakireenCEO, Haircrafter International Sdn Bhd
Selepas saya belajar di Seminar My Document, saya terus apply ilmu yang Tuan Basit ajar, saya dapat menguruskan syarikat dengan lebih bersistem menggunakan enam roda pengurusan. - Aaron Naeem Wowkawkaw
Aaron NaeemCEO, Wowkawkaw Empire Plt
Sebelum ni saya bisnes dirumah, penuh rumah saya dengan stock baju, selepas saya belajar ilmu pengurusan dengan Tuan Basit, saya mula faham. Saya restructure bisnes saya. Alhamdulillah, sekarang saya dah ada Gudang dan Pejabat Urusan sendiri. - Puan Hani Eldurra Exclusive
Puan HaniPengarah Urusan, Billionaire Lead Legacy Sdn Bhd
Dulu saya takut ambil pekerja, saya lah buat semua benda. Selepas saya belajar ilmu pengurusan, team saya lah 'machine duit' untuk syarikat. - Fairiezal Basir, Hot Pizza
Fairiezal BasriPengasas, Hot Pizza Sdn Bhd
Perlukan bantuan untuk pendaftaran?
Hubungi 011-3333 2644 | 017-4482644 sekarang, atau email kepada customer@byondsuccess.com
Saya berharap akan bertemu dengan anda pada program 1 hari ini, dimana ia akan mengubah hidup dan bisnes anda untuk selama-lamanya. Hanya anda yang mampu mengubah hidup anda sendiri!
Tuan Abdul BasitManaging Director, Byond Success Shd Bhd
Paste your AdWords Remarketing code here