#PROMOLASTCALL KE SEMINAR MY HUMAN

Tawaran tamat dalam masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

(selepas countdown ini tamat, anda boleh daftar walk in ketika hari seminar - rujuk maklumat seminar di bawah)

faiz
“Bila saya hadir ke program Byond Success, barulah saya nampak banyak ilmu yang saya tidak tahu terutamanya berkenaan HUMAN. Sebelum ini saya sering marah pekerja saya jika berlaku kesilapan dan rupanya itulah yang membuatkan mereka down dan akhirnya lari!” – MOHD FAIZ ALIAS, Juruukur Mahabob Sdn Bhd
hayato

“Sebelum hadir ke program Byond Success saya tidak berani untuk memberhentikan pekerja kerana tidak tahu cara dan kaedah yang betul untuk buat keputusan. Selepas hadiri program ini, baru saya sedar dan tahu bagaimana untuk membuat keputusan yang tepat dalam memilih staff.” – NOORHIDAYAH IBRAHIM, JW Apparel Sdn Bhd

kamalia

“Sebelum ini kami ada beberapa isu once meeting the dateline, especially the youngster generasi Y punya staff. Lepas hadir program ni, saya berjaya handle staf gen Y saya dengan efisien.” – KAMALIA KAMAL, The Photolicious Sdn Bhd

(TINGGAL 800 49 SEAT SAHAJA LAGI)

Perhatian kepada owner bisnes yang tengah stuck nak grow bisnes anda!

anda tak boleh nak kembangkan syarikat sampai bila-bila!

  • Masih menjadi ORANG PENTING yang buat semua benda dalam bisnes, sehingga bisnes terpaksa tutup bila anda bercuti
  • DAH BERTAHUN-TAHUN bisnes, tapi masih ada masalah duit bocor tak tahu hilang ke mana
  • Bisnes dah BANYAK DEMAND, tapi masih takut nak ambil staf sebab takut tak mampu bayar gaji mereka
  • Dah hire staf, tapi TAK BERANI nak bagi kerja berat dekat staf, tak percaya staf boleh buat kerja dengan bagus
  • SALES MASUK, tapi stuck, tak tahu nak buat apa untuk capai lebih dari sekarang

Jika anda sedang dilanda masalah ini, jangan risau..

Ketahui strategi pengurusan bisnes yang betul dalam program Advanced My Documents!

Coming soon

Shaftsbury Asteria, Cyberjaya, Selangor

8.00am – 5.00pm

ADAKAH ANDA YANG PATUT JOIN SEMINAR NI?

Sebelum anda nak join ke Seminar Advanced My Documents ni, cuba check adakah anda betul-betul layak untuk hadam ilmu advanced dari saya nanti.

Maaf, seminar ni hanya untuk anda yang RELA DIBANTU, dan boleh CEPAT BERTINDAK lepas pulang dari Seminar AMD nanti.

  • Anda owner bisnes pendidikan yang bermasalah untuk tambah jumlah pelajar, serta kekurangan tenaga pekerja/ pengajar yang berkualiti
  • Kepada owner bisnes produk kecantikan, kesihatan, dan fashion yang selalu risau dengan pesaing yang bertambah dari hari ke hari sampai produk tersimpan bawah katil tak laku
  • Owner bisnes servis yang tak tahu macam mana nak buat pelanggan kat luar dan yang ada sekarang kekal setia untuk langgan servis anda sampai bila-bila
  • Anda yang sedang mencari ilmu untuk susun strategi bisnes supaya syarikat dan staf bersedia untuk berkembang dengan pantas
  • Anda tak tahu macam mana nak elak bayar cukai mahal, atau tak pernah bayar cukai untuk bisnes? Di seminar ini saya akan guide anda berkenaan cukai syarikat

Kenapa anda patut hadir ke seminar ni? Penting sangat ke belajar tentang sistem?

Anda mungkin rasa SELESA dan LEBIH SELAMAT jika anda sendiri yang uruskan bisnes anda dari A sampai Z. 

 

Tetapi, cara fikir ini dalam diam akan perangkap diri anda untuk merisikokan bisnes anda dengan bergantung untuk terus “hidup” jika anda ada di kedai/ ofis/ premis.

 

Mana mungkin anda impikan syarikat yang besar, sales berjuta tetapi.. anda yang menjadi pembuat, yang layan Whatsapp customer, yang restock barang niaga..

 

Dah habis, anda nak kena kira jualan, untung, rugi, nak catat resit beli barang itu ini. Dalam masa yang sama nak promote bisnes, nak post kat Facebook, Instagram, nak buat iklan lagi..

 

Bilanya anda ada masa untuk fikirkan apa lagi penambah baikan yang boleh dibuat untuk bisnes anda?

 

Jangan kerana anda sakit, sales bisnes sakit.

Jangan kerana anda nak bercuti, sales bisnes turut cuti..

Jangan kerana terlalu sibuk bisnes, keluarga, malah diri sendiri anda abaikan..

 

Kerja pun takkan siap kalau anda buat semua.

 

Sudah-sudahlah bagi alasan tak mampu nak bayar gaji staf..

Sudah-sudahlah bagi alasan takut ambil staf yang salah, tak boleh nak buat kerja..

Sudah-sudahlah berangan bisnes nak berkembang kalau anda masih RASA APA ANDA BUAT DALAM BISNES ANDA SEKARANG SEMUANYA BETUL.

 

Cari staf, pass kerja kepada staf, kemudian monitor dan train staf untuk gantikan tempat anda.

 

Bayangkan anda bebas bercuti ke mana-mana, tapi sales masih berjalan..

Bayangkan kualiti produk dan servis bisnes anda dapat dikekalkan, walaupun bukan anda yang kena buat semua kerja..

 

Bagaimana nak bisnes anda jadi “automatik” ? 

 

Teruskan membaca untuk explore apa lagi ilmu yang saya akan kongsikan di Seminar Advanced My Documents

11 rAHSIA yang bakal diBONGKaRKAN kepada anda di Seminar Advanced My Documents

BERITA BAIK: Seminar ini telah di upgrade ke 2 HARI dengan modul yang LEBIH PADAT, dan paling LATEST

4 Bisnes Mentor

Cari 4 orang ini dan mereka akan bantu guide anda kembangkan bisnes 10x LEBIH PANTAS.

Kadang-kadang kita blur, dan stuck dengan bisnes, rasa nak give up, kita tak tahu nak cari siapa untuk betulkan kesilapan kita dalam bangunkan bisnes.

Jadi, dengan adanya 4 orang ini, akan selesaikan semua masalah bisnes anda!

cara fikir OWNER bisnes

Sesuatu bisnes akan maju bergantung kepada cara fikir pemiliknya.

Ketahui cara fikir yang macam mana kita perlu ada supaya syarikat kita bersedia untuk berkembang.

Change your mindset, you will change your life!

SECRETS TO FREEDOM

Bagaimana menjadi usahawan yang mempunyai kebebasan masa dan wang, supaya anda boleh buat:

+ Apa sahaja yang anda nak
+ Pada bila-bila masa
+ Di mana sahaja
...tanpa risau tentang operasi bisnes anda.

BAHAna BISNES ENTERPRISE

6 Risiko kenapa bisnes Enterprise anda perlu ditutup dengan segera atau anda terus menanggung rugi, dan 1 entiti bisnes yang wajib anda miliki jika anda serius dalam perniagaan anda

RAHSIA V.M.O

3 Perkara yang wajib anda tentukan terlebih dahulu dengan jelas jika anda nak bisnes anda berkembang dengan lebih besar dan menewaskan kesemua pesaing anda dengan mudah

ROADMAP SYARIKAT

Bagaimana nak menyusun aktiviti bisnes anda supaya dapat mencapai target jualan yang ditetapkan, dan merancang halatuju bisnes anda dalam masa 10 ke 20 tahun akan datang.

Dengan roadmap yang jelas, anda sebenarnya berpotensi untuk melipatgandakan jualan anda lebih dari apa yang anda bayangkan.

TEKNIK 3M FILING SYSTEm

Formula bagaimana untuk urus sistem fail syarikat anda dengan sistematik dan efisien.

Jadi, anda tak perlu risau lagi kalau kena audit dengan LHDN, dan mudah untuk anda mendapatkan loan bank atau dapatkan funding dari investor.

FORMULA CDS

3 Kriteria penting yang menentukan bisnes anda boleh berjaya atau tidak. Tanpa salah 1 kriteria ini, bisnes anda akan stuck dan anda akan penat bekerja tanpa halatuju yang jelas.

BONUS

  • Sistem Urus Dan Monitor Kerja Staff berdasarkan 4 Quadrant Task Management (bernilai RM297)
  • Sistem Uruskan Perlaksanaan Projek Baru Menggunakan “Wall of Idea” (bernilai RM297)

EXTRA

( EKSKLUSIF untuk Super VVIP sahaja. Terhad 20 peserta )

  • Sesi makan tengah hari bersama Tuan Abdul Basit sambil mendengar coaching beliau selama 2 hari semasa seminar
  • Ruang solat khas di tingkat atas dan kemudahan tandas yang selesa dan bersih

Program Byond Success sudah TERBUKTI BERKESAN membantu ribuan pemilik bisnes menguruskan bisnes mereka dengan sistematik.

Sertai Seminar Advanced My Documents sekarang jika anda serius untuk kembangkan dan automasikan bisnes anda!

Tiket

SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU KEMBANGKAN BISNES ANDA 3x LEBIH PANTAS?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan Pengerusi Eksekutif kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 5 anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih ribuan usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.
Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

INI PENGALAMAN PEMILIK BISNES SELEPAs hadir ke program kami

Industri: Makanan

“Saya LEBIH BANYAK masa untuk keluar dan berjaya keluarkan ibu daripada TERPAKSA BEKERJA untuk bisnes keluarga kami.”

Sebelum ni saya nampak susah nak sistemkan bisnes ni, nak buat SOP semua.

Selepas saya hadir ke program Byond Success, saya lebih banyak masa untuk keluarga. Paling terkesan, saya dapat keluarkan ibu saya daripada terpaksa bekerja untuk bangunkan bisnes keluarga kami.

– Muhammad Saifullah, Kedai Makan Ustaz

Industri: RETAIL

“Saya berjaya  KURANGKAN 80% daripada masa saya uruskan kedai, lebih banyak masa untuk berfikir bangunkan syarikat.”

Jika dulu saya ingat, saya hanya akan uruskan kedai yang ayah saya wariskan ni satu je sampai bila-bila.

Tanggapan saya silap, selepas ke program Byond Success saya berjaya kurangkan 80% daripada masa saya uruskan kedai, saya hanya penat berfikir untuk bangunkan syarikat.

– Rathi Zakaria, Zakaria Sulaiman Hardware Sendirian Berhad

Industri: kesihatan, servis

“Bisnes dah ADA SISTEM, masa dengan keluarga pun BANYAK.”

Dulu saya kerja di hospital kerajaan, dan saya bila dah ada klinik, saya kena cari ilmu bisnes untuk pastikan klinik saya terus berkembang, sebab saya sebelum datang program Byond Success saya memang ada masalah dengan staff, dokumen syarikat seperti agreement, semua tak dijaga dengan baik.

Alhamdulillah, di program Byond Success saya jumpa solusi untuk selesaikan semua masalah ni, malah bisnes dah ada sistem, masa dengan keluarga pun lebih banyak.

– Mohd. Hakimi, Al-Fateh Empire Sdn. Bhd.

Industri: MAKANAN

“Sekarang nak MASUK TENGAH HARI, atau pergi bercuti pun takde masalah.”

Kalau dulu pukul 6.30 pagi, saya dan suami dah terpacak kat kedai semata-mata nak tengok pekerja masuk kerja ke tak, buat kerja ke tak.

Sekarang, nak masuk tengah hari, nak pergi bercuti pun takda masalah sebab beliau dah tahu macam mana nak uruskan pekerja dan syarikat berjalan tanpa beliau perlu ke kedai hari-hari.

– Nor Haslinda Baharum, Restoran Cik Melur

Industri: kesihatan, servis

“Mula NAMPAK masalah dalam pengurusan syarikat bila diperkenalkan dengan Sistem 6 Roda Pengurusan.

Saya ada masalah dalam pengurusan syarikat dan tak nampak masalah syarikat, macam mana nak selesaikan sampailah saya dan partner ke program Byond Success dan dikenalkan dengan sistem 6 Roda Pengurusan.

Kalau dulu, saya tak berani nak invest lebih untuk hire staff banyak-banyak.

Selepas faham konsep pohon rezeki yang saya belajar, team saya kini makin bertambah mengikut 6 Roda Pengurusan. Semuanya diambil dan diberikan dokumen sepatutnya. 

– Nik Fairul Irwan, In Saff Travel & Tours Sdn Bhd

Industri: KESIHATAN, SERVIS

“Saya TAK BEBAS ke mana-mana sebab tak percaya staff handle duit syarikat. Kini, saya dah tahu cara nak sistemkan semua dengan baik.”

Macam mana nak bebas pergi sana sini, nanti hujung bulan nak kira gaji pekerja lagi, settle KWSP, EPF semua kena sebelum tengah bulan, yang buat kerjanya dua orang, ehmmm.

Selepas hadir program Byond Success baru saya ada keberanian untuk hire staff account untuk jaga duit syarikat, ada HR untuk jaga staff lain bawah syarikat saya.

Yang penting kerja yang saya buat dulu bersama isteri semuanya dah diuruskan oleh staff, dan saya sekarang ada lebih banyak masa, tanpa ada masalah syarikat tak teratur.

– Tuan Ayube, All Vision Sdn Bhd

Industri: barang kemas

“Stress dengan masalah pekerja dan tak bebas ke mana-mana. Wajib datang ofis. Sekarang DAH BERJAYA uruskan staff.

Hadir ke program Byond kerana terlalu stress memikirkan masalah pekerja kerana pekerja dapat ilmu dekat saya setelah dilatih dan berhenti.

Saya memang sangat tidak ada masa. Boleh katakan kalau saya tidak datang dekat sini tidak datang dekat office, ibarat macam-macam masalah jadi.

Sekarang staff dah bertambah, saya dah berjaya uruskan staff.

– Nurul Fitrah Ghazali, Fitrah Goldsmith Sdn Bhd

DAN RAMAI LAGI USAHAWAN YANG TELAH BERJAYA SISTEMKAN BISNES MEREKA

Program Byond Success sudah TERBUKTI BERKESAN membantu ribuan pemilik bisnes menguruskan bisnes mereka dengan sistematik.

Sertai Seminar Advanced My Documents sekarang jika anda serius untuk kembangkan dan automasikan bisnes anda!

Tiket

nurul-aimi-mohamad-kamil_optimized

NURUL AIMI MOHAMAD KAMIL
Founder Imanni Skinz

Industri: kecantikan

“Dulu  TAKUT NAK AMBIL STAFF walaupun syarikat dah Sdn. Bhd. Bila ada ilmu yang tepat dan betul, baru tahu bagaimana nak bangunkan mereka.”

Sebelum ini, saya tak pernah tahu tentang ilmu pensyarikatan dan agak takut nak ambil staff yang ramai sebab saya memang tidak ada ilmu tentang syarikat walaupun syarikat kami dah Sendirian Berhad.

Selepas saya menghadiri program Byond Success, saya mula sedar tentang nilai ilmu pensyarikatan. Saya dah tahu tentang nilai sebuah entiti syarikat iaitu Sdn, PLT dan enterprise. 

Saya juga di ajar tentang pembangunan manusia, pengurusan dokumen, 6 roda pengurusan, apa beza shareholder dan pengarah serta cara untuk cari COSEC yang betul. 

keydeen-ahmad_optimized

KEYDEEN HJ. AHMAD
Manager, Keydeen Project Sdn Bhd

Industri: event management

“Selepas 16 tahun berbisnes, pengurusan dokumen MASIH TAK TERATUR. Pulang dari seminar, baru saya tahu cara uruskan bisnes.”

Saya mempunyai pengalaman selama 16 tahun berbisnes tetapi dari segi pengurusan bisnes agak tidak teratur. Setelah saya mengenali Tn Hj Abdul Basit dan menghadiri seminarnya untuk belajar, baru saya tahu macam mana untuk menguruskan bisnes gaya korporat.

Selepas pulang, saya decide untuk susun atur semula fail-fail dalam syarikat kerana system filling saya tidak memuaskan dan tidak teratur. Malah, saya belajar ilmu tidak penting siapa yang mulakan. Yang jauh lebih penting adalah siapa yang bersama-sama untuk menerus dan bangunkan bisnes kita.

Saranan saya bagi yang belum hadir ke program Byond Success, datang lah! Bagi seorang pendiri bisnes anda kena faham apa itu bisnes. Apa yang kita tahu tidak semestinya betul. Untuk berniaga harus ada mentor dan bagi saya untuk pengurusan bisnes, Hj Abdul Basit adalah guru yang tepat.

datin-noor-haslina-abdullah- optimized

DATIN NOOR HASLINA
Pengarah Syarikat Memandu KIST

Industri: servis

“Buat bisnes selama ini TIADA KEFAHAMAN. Keluar dari seminar, kini saya LEBIH FAHAM kita perlu ada team, SOP dan Agreement untuk majukan syarikat.”

Saya tiada apa-apa kefahaman tentang HR sebelum ini. Saya sebagai CEO Marketing dan hanya bekerja sahaja. Setelah menghadiri seminar ini, mindset saya bertukar kerana apa yang dipelajari betul-betul memberi pengajaran. Selama setahun saya sebagai CEO, saya dapati banyak kesilapan dalam saya menjadi ketua.

Saya membuat perubahan melalui SOP dan polisi untuk pekerja saya. Saya akan bina syarikat untuk lebih maju ke hadapan dan pandai menguruskan kewangan. Setiap duit yang keluar dan masuk haruslah direkodkan.

Untuk membangunkan syarikat, kita wajib belajar dan perlu ada seorang guru yang tepat untuk membimbing. Pada saya, Tuan Abdul Basit adalah guru yang tepat untul belajar cara mengurus syarikat.

nadea-fauzi_optimized

NADEA FAUZI
CEO, Real Beauty Sdn Bhd

Industri: kecantikan

“Saya didedahkan ilmu HR yang LEBIH DETAILS di dalam kelas yang selama ini saya ingat ia tidak penting.”

Sebelum datang ke seminar ini saya rasa HR ini tidak penting, pengurusan syarikat tidak teratur dan tiada sistem yang kukuh.

Impak selepas menghadiri program Byond Success, ia menambah pengetahuan saya tentang HR di mana saya praktikkan dalam syarikat dari segi filling dan department HR, admin dan sales. Kesannya sangat besar, sebab saya baru nampak yang HR dan depatment lain lah yang akan bangunkan syarikat.

Saranan saya bagi yang belum hadir ke program Byond Success, memang saya menyeru dan saya beritahu anda adalah sangat rugi kalau tidak hadir ke program Byond Success. Kerana bagi saya ilmu ini tidak ada di mana-mana seminar di luar sana. ilmu ini sangat-sangat berharga dan membantu kita dari zero to hero.

RIBUAN USAHAWAN TELAH UPGRADE SISTEM SYARIKAT MEREKA

PROMO (LAMBAT TINGGAL) KE SEMINAR ADVANCED MY DOCUMENTS

(TIKET TERHAD 800 40 SEAT SAHAJA)

SOLD OUT! JUALAN DITUTUP

(anda boleh walk in ketika hari seminar untuk daftar)

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA...

HARI
JAM
Minit
Saat

SUPER VVIP

  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Ruangan Super VVIP Sahaja
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Ruang solat khas

Harga Sebenar RM4,997

1 TIKET

RM997

(Terhad 20 seat sahaja)

VIP

  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • Makan Tengah Hari
  • Ruang solat khas
  • Makan Tengah Hari Bersama Tuan Abdul Basit
Harga Sebenar RM2,997
1 TIKET
RM497

(Terhad 100 seat sahaja)

COMING SOON

GENERAL

  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • Makan Tengah Hari
  • Ruang Solat Khas
Harga Sebenar RM997
1 TIKET

RM297

(Terhad 100 seat sahaja)

RM97  SOLD OUT

RM297 – tinggal 100 tiket

RM297  COMING SOON
RM397  COMING SOON

COMING SOON

LOKASI

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Seminar Advanced My Documents

  • Coming soon
  • 08.00am - 05.00pm
  • Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Seminar Advanced My Documents.

+6 012 708 5844 (Izzah)