PERHATIAN: Owner bisnes yang tengah serabut dengan bisnes yang berterabur

PERHATIAN

Owner bisnes yang tengah serabut dengan bisnes yang berterabur

Ketahui 11 RAHSIA untuk automate bisnes anda walaupun anda lepaskan 80% kerja anda kepada staf

Nak bagi staf jaga bisnes saya? Boleh harap ke?

Tiada yang mustahil jika anda kuasai 11 STRATEGI dan SISTEM pengurusan bisnes di Seminar Advanced My Documents, Seminar Pengurusan Bisnes no.1 di Malaysia

29 – 30 Jun 2019
Sabtu & Ahad

Shaftsbury Asteria, Cyberjaya, Selangor

8am – 5pm

Tawaran PROMO RAYA akan TAMAT dalam masa
Hari
Jam
Minit
Saat
Tempat TERHAD tinggal 750 90 seat sahaja lagi

MAAF, PENDAFTARAN DITUTUP

Adakah ANDA ada masalah pengurusan bisnes seperti ini?

Nak buat loan untuk bisnes, tapi tak lepas-lepas

Takut nak bayar cukai, takut kena bayar cukai mahal

Sales masuk banyak, tapi bisnes tak buat untung

Masih sakit nak rolling modal bisnes setiap bulan

Hubungan dengan keluarga semakin renggang sebab selalu takda masa nak luang bersama

Dah hire staf, tapi tak berani nak bagi kerja berat,  tak percaya staf boleh buat kerja bagus.

Dah bertahun-tahun bisnes, tapi masih tak grow, dari dulu sampai sekarang bisnes kejap okay, kejap tak.

Masih jadi “orang paling penting”, yang mana bisnes perlu tutup jika anda tak masuk kedai.

Stock masuk banyak, tapi dah habis. Jumlah sales dengan stock selalu tak “tally”.

Penah tutup bisnes dulu selepas kena sailang dengan rakan kongsi

Product dah banyak demand, tapi masih takut nak ambil staf, sebab takut tak mampu nak bayar gaji staf

Hari-hari balik lambat, busy urus kedai, walaupun dah ada staf sendiri

Jika ya...

Ketahui 11 RAHSIA yang boleh selesaikan masalah pengurusan bisnes anda di Seminar Advanced My DocumenTS

Seminar ini telah di upgrade ke 2 HARI dengan modul yang LEBIH PADAT, dan paling LATEST

4 Bisnes Mentor

Cari 4 orang ini dan mereka akan bantu guide anda kembangkan bisnes 10x LEBIH PANTAS.

Kadang-kadang kita blur, dan stuck dengan bisnes, rasa nak give up, kita tak tahu nak cari siapa untuk betulkan kesilapan kita dalam bangunkan bisnes.

Jadi, dengan adanya 4 orang ini, akan selesaikan semua masalah bisnes anda!

MENTALITI OWNER bisnes

Sesuatu bisnes akan maju bergantung kepada cara fikir pemiliknya.

Ketahui cara fikir yang macam mana kita perlu ada supaya syarikat kita bersedia untuk berkembang.

Change your mindset, you will change your life!

SECRET TO FREEDOM

Bagaimana menjadi usahawan yang mempunyai kebebasan masa dan wang, supaya anda boleh buat:

+ Apa sahaja yang anda nak
+ Pada bila-bila masa
+ Di mana sahaja
...tanpa risau tentang operasi bisnes anda.

BAHAYa BISNES ENTERPRISE

6 Risiko kenapa bisnes Enterprise anda perlu ditutup dengan segera atau anda terus menanggung rugi, dan 1 entiti bisnes yang wajib anda miliki jika anda serius dalam perniagaan anda

RAHSIA V.M.O

3 Perkara yang wajib anda tentukan terlebih dahulu dengan jelas jika anda nak bisnes anda berkembang dengan lebih besar dan menewaskan kesemua pesaing anda dengan mudah

ROADMAP SYARIKAT

Bagaimana nak menyusun aktiviti bisnes anda supaya dapat mencapai target jualan yang ditetapkan, dan merancang halatuju bisnes anda dalam masa 10 ke 20 tahun akan datang.

Dengan roadmap yang jelas, anda sebenarnya berpotensi untuk melipatgandakan jualan anda lebih dari apa yang anda bayangkan.

TEKNIK 3M FILING SYSTEm

Formula bagaimana untuk urus sistem fail syarikat anda dengan sistematik dan efisien.

Jadi, anda tak perlu risau lagi kalau kena audit dengan LHDN, dan mudah untuk anda mendapatkan loan bank atau dapatkan funding dari investor.

FORMULA CDS

3 Kriteria penting yang menentukan bisnes anda boleh berjaya atau tidak.Tanpa salah 1 kriteria ini, bisnes anda akan stuck dan anda akan penat bekerja tanpa halatuju yang jelas.

STRATEGI PELABURAN KPT

3 perkara yang wajib anda laburkan dan majukan jika anda nak bisnes anda boleh di automasikan dan berkembang.

Automate and Grow!

6 RODA PENGURUSAN SYARIKAT

Ketahui 6 komponen penting yang wajib ada dalam pengurusan syarikat anda.


+ Apakah beza antara dunia buat duit dan dunia urus duit?

+ Ketahui asas dalam pengurusan pentadbiran syarikat (Administration)

+ Ketahui asas dalam pengurusan Sumber Manusia (Human Resource)

+ Ketahui asas dalam pengurusan Kewangan syarikat. (Finance)

ULTIMATE BISNES MODEL

Makanan, education, fesyen, kecantikan, kesihatan atau buat bisnes servis?

Bagaimana menyusun strategi untuk meningkatkan jualan, mengurangkan kos, mendapatkan partner bisnes yang tepat, dan mengekalkan kesetiaan pelanggan kepada bisnes anda.

BONUS

( EKSKLUSIF untuk Super VVIP sahaja. Terhad 20 peserta )

  • Sesi makan tengah hari bersama Tuan Abdul Basit sambil mendengar coaching beliau selama 2 hari semasa seminar (bernilai RM1,997)
  • Ruang solat khas di tingkat atas dan kemudahan tandas yang selesa dan bersih

Guru Pengurusan Bisnes Anda

ABDUL BASIT

  • Chairman kepada Byond Group of Companies
  • Berpengalaman melatih lebih 20 000 usahawan dalam pengurusan bisnes
  • Pernah dijemput oleh Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga untuk menceritakan kisah kejayaan beliau
  • Pernah mencapai RM 1 Juta dalam tempoh 9 bulan
  • Pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award)
  • Menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak
  • Certified HRDF Trainer
  • Certified NLP Practitioner

As Seen On

OUR SUCCESS STORY

Boleh percaya ke dengan pengurusan syarikat ni boleh bantu bisnes saya berkembang dan automate?

 

Baca kisah mereka yang sudah berjaya automatekan bisnes dan ada lebih masa

Kalau dulu, Kak Nor memang serabut, nak masak, nak tengok staf buat kerja ke tak, stock barang basah semua cukup ke tak, busy sangat sampai kenduri sedara kahwin pun tak dapat datang, mampu “kirim salam” je. 

Sekarang, dia orang yang sampai dulu kat kampung, nak tinggal kedai dah tak risau dah.

Bayangkan sales bisnes beliau masuk juta, tapi untung tak sampai 10%.

Selepas ke program Byond, dan belajar sistem urus duit, urus dokumentasi syarikat, Ferra dah berjaya besarkan simpanan bisnes beliau selepas apply sistem yang kami berikan.

Dapat kurangkan cukai beliau, dan sekarang beliau sudah tukar company secretary yang lebih baik, yang boleh beliau untuk urus syarikat, akaun dan cukai syarikat dengan lebih baik dan murah.

Berjaya menambah staf dari 20 ke 70 orang staf dan sales beliau meningkat hampir 5x ganda yang mana, impak yang sangat besar hanya dengan struktur bisnes beliau ke arah bersistem.

Dah ada ofis sendiri, dah hire staf untuk bantu beliau. Yang paling best, bisnes beliau berkembang sangat pantas sampai waktu raya tahun lepas, stock tak cukup nak supply pada demand customer.

Industri: Makanan

“Saya LEBIH BANYAK masa untuk keluar dan berjaya keluarkan ibu daripada TERPAKSA BEKERJA untuk bisnes keluarga kami.”

Sebelum ni saya nampak susah nak sistemkan bisnes ni, nak buat SOP semua.

Selepas saya hadir ke program Byond Success, saya lebih banyak masa untuk keluarga. Paling terkesan, saya dapat keluarkan ibu saya daripada terpaksa bekerja untuk bangunkan bisnes keluarga kami.

– Muhammad Saifullah, Kedai Makan Ustaz

Industri: KEJURUTERAAN

“Hampir terpaksa bayar RM50k disebabkan cukai kebodohan. Lepas 1 tahun hadir dan amalkan ilmu program Byond, saya BERJAYA capai RM 1 juta.”

COSEC yang saya hire tu tak dapat advice dan solve problem kami. 

Kita orang hampir kena bayar Rm50k dan dia hanya dapat reducekan RM9k dengan penambahan fee. Selepas pergi kelas baru tahu yang sebenarnya RM50k tu boleh dikurangkan dengan memberi benefit balik kepada staff, kepada Director.

Dalam masa 1 tahun saya setup, lepas saya pergi kelas, saya dapat achieve RM1 million.

– Samsul Farhan, Global Detection Solution Sdn Bhd

Industri: KESIHATAN

“Walaupun tahun lepas keluar pergi haji 23 hari, bisnes tetap jalan dengan baik.”

Sebelum hadir ke program Byond, masalah saya, bila duit tu masuk tak tahu ke mana, dengan resit tak tentu hala. Nak tinggal bisnes sehari pun susah.

Sekarang, daripada segi kewangan pun semua dah cantik, bisnes saya bebas hutang, siap bank kejar lagi nak offer bagi loan kat saya.

Saya lega, walaupun tahun lepas keluar pergi haji 23 hari, tapi bisnes jalan dengan baik, semuanya tersusun.

– Puan Saurah Awee, Master Stokis Jamu Ratu Malaya

Industri: TRAVEL, servis

“Mula NAMPAK masalah dalam pengurusan syarikat bila diperkenalkan dengan Sistem 6 Roda Pengurusan.

Saya ada masalah dalam pengurusan syarikat dan tak nampak masalah syarikat, macam mana nak selesaikan sampailah saya dan partner ke program Byond Success dan dikenalkan dengan sistem 6 Roda Pengurusan.

Kalau dulu, saya tak berani nak invest lebih untuk hire staff banyak-banyak.

Selepas faham konsep pohon rezeki yang saya belajar, team saya kini makin bertambah mengikut 6 Roda Pengurusan. Semuanya diambil dan diberikan dokumen sepatutnya. 

– Nik Fairul Irwan, In Saff Travel & Tours Sdn Bhd

Industri: MAKANAN

“Sekarang nak MASUK TENGAH HARI, atau pergi bercuti pun takde masalah.”

Kalau dulu pukul 6.30 pagi, saya dan suami dah terpacak kat kedai semata-mata nak tengok pekerja masuk kerja ke tak, buat kerja ke tak.

Sekarang, nak masuk tengah hari, nak pergi bercuti pun takda masalah sebab saya dah tahu macam mana nak uruskan pekerja dan syarikat berjalan tanpa saya perlu ke kedai hari-hari.

– Nor Haslinda Baharum, Restoran Cik Melur

Industri: barang kemas

“Stress dengan masalah pekerja dan tak bebas ke mana-mana. Wajib datang ofis. Sekarang DAH BERJAYA uruskan staff.

Hadir ke program Byond kerana terlalu stress memikirkan masalah pekerja kerana pekerja dapat ilmu dekat saya setelah dilatih dan berhenti.

Saya memang sangat tidak ada masa. Boleh katakan kalau saya tidak datang dekat sini tidak datang dekat office, macam-macam masalah jadi.

Sekarang staff dah bertambah, saya dah berjaya uruskan staff.

– Nurul Fitrah Ghazali, Fitrah Goldsmith Sdn Bhd

Industri: Kecantikan

“Lepas pergi kelas, dah mula ambil staf. Bila cuti pun, duit tetap masuk juga.”

Sebelum ni depends kepada saya je. Dalam kelas pun kena reply Whatsapp. Saya yang kena close sales. Pergi mana-mana pun kena reply Whatsapp.

Saya cuti, akaun bisnes saya pun cuti.

Bila dah pergi kelas, saya dapat tahu apa yang perlu saya buat, cara nak pilih staf yang betul. Pergi cuti pun, duit tetap masuk juga.

– Sabrina Shuhaimi, Fever Glam

DAN RAMAI LAGI PEMILIK BISNES YANG TELAH BERJAYA SISTEMKAN BISNES MEREKA

20,000+++ PEMILIK BISNES TELAH UPGRADE SISTEM SYARIKAT MEREKA

AMD - gambar event 6

PROMO KE SEMINAR ADVANCED MY DOCUMENTS

Tawaran tamat dalam masa...

HARI
JAM
Minit
Saat

(TIKET TERHAD 750 90 SEAT SAHAJA)

Jangan lepaskan peluang untuk hadir ke Seminar Advanced My Documents!

Untuk dapatkan pengalaman yang TERBAIK, kami cadangkan anda... pilih SUPER VVIP

BESTTT CHOICE

SUPER VVIP

Harga Sebenar RM4,997

RM997

1 Tiket

  • 1 Seat Eksklusif Ruangan Super VVIP Sahaja
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Seminar
  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Ruang Solat Khas

(Terhad 20 18 seat sahaja)

VIP

Harga Sebenar RM2,997

RM497

1 Tiket

  • 1 Seat Eksklusif Ruangan VIP Sahaja​
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Seminar
  • Makan Tengah Hari
  • Ruang Solat Khas

(Terhad 20 18 seat sahaja)

GENERAL

Harga Sebenar RM997

3 TIKET: RM270

2 TIKET: RM200

1 TIKET: RM140

  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Seminar

(Terhad 100 90 seat sahaja)

Jaminan 30 hari pulang wang semula

Anda masih ragu-ragu? Jangan risau. Pelaburan anda dilindungi insurans ilmu. 

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu tetapi tiada sebarang perubahan selepas sudah praktikkan ilmu ini dalam masa 30 hari, kami sedia berikan wang anda semula.

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Seminar Advanced My Documents

  • 29 - 30 Jun 2019, Sabtu dan Ahad
  • 8 pagi - 5 petang
  • Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Seminar Advanced My Documents.

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2017-2019. All Rights Reserved.