9 - 10 November 2019 | Shaftsbury asteria, cyberjaya

ADVANCED MY DOCUMENTS

Seminar pengurusan bisnes #No1 malaysia

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Pendaftaran akan dibuka!

WAITING LIST!

Nantikan Tawaran EKSKLUSIF Yang Bakal Kami Buka...

Join Telegram Channel AMD untuk menjadi yang pertama menerima TAWARAN EKSKLUSIF!

9 - 10 November 2019 | Shaftsbury asteria, cyberjaya

ADVANCED MY DOCUMENTS

Seminar pengurusan bisnes #No1 malaysia

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Pendaftaran kini dibuka!

LAST CALL!!!

Pendaftaran LAST CALL akan tamat dalam masa...
Hari
Jam
Minit
Saat
Tempat TERHAD 800 17 seats sahaja!

Sabtu & Ahad

9 – 10 November 2019

Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

8.00am – 5.00pm

PERHATIAN: Owner bisnes yang tengah serabut dengan bisnes yang berterabur

PERHATIAN

Owner bisnes yang tengah serabut dengan bisnes yang berterabur

Ketahui 11 RAHSIA untuk automate bisnes anda walaupun anda lepaskan 80% kerja anda kepada staf

Nak bagi staf jaga bisnes saya? Boleh harap ke?

Tiada yang mustahil jika anda kuasai 11 STRATEGI dan SISTEM pengurusan bisnes di Seminar Advanced My Documents, Seminar Pengurusan Bisnes no.1 di Malaysia

Adakah ANDA ada masalah pengurusan bisnes seperti ini?

Nak buat loan untuk bisnes, tapi tak lepas-lepas

Takut nak bayar cukai, takut kena bayar cukai mahal

Sales masuk banyak, tapi bisnes tak buat untung

Masih sakit nak rolling modal bisnes setiap bulan

Hubungan dengan keluarga semakin renggang sebab selalu takda masa nak luang bersama

Dah hire staf, tapi tak berani nak bagi kerja berat,  tak percaya staf boleh buat kerja bagus.

Dah bertahun-tahun bisnes, tapi masih tak grow, dari dulu sampai sekarang bisnes kejap okay, kejap tak.

Masih jadi “orang paling penting”, yang mana bisnes perlu tutup jika anda tak masuk kedai.

Stock masuk banyak, tapi dah habis. Jumlah sales dengan stock selalu tak “tally”.

Penah tutup bisnes dulu selepas kena sailang dengan rakan kongsi

Product dah banyak demand, tapi masih takut nak ambil staf, sebab takut tak mampu nak bayar gaji staf

Hari-hari balik lambat, busy urus kedai, walaupun dah ada staf sendiri

Jika ya...

Ketahui 11 RAHSIA yang boleh selesaikan masalah pengurusan bisnes anda di Seminar Advanced My DocumenTS

Seminar ini telah di upgrade ke 2 HARI dengan modul yang LEBIH PADAT, dan paling LATEST

4 Bisnes Mentor

Cari 4 orang ini dan mereka akan bantu guide anda kembangkan bisnes 10x LEBIH PANTAS.

Kadang-kadang kita blur, dan stuck dengan bisnes, rasa nak give up, kita tak tahu nak cari siapa untuk betulkan kesilapan kita dalam bangunkan bisnes.

Jadi, dengan adanya 4 orang ini, akan selesaikan semua masalah bisnes anda!

MENTALITI OWNER bisnes

Sesuatu bisnes akan maju bergantung kepada cara fikir pemiliknya.

Ketahui cara fikir yang macam mana kita perlu ada supaya syarikat kita bersedia untuk berkembang.

Change your mindset, you will change your life!

SECRET TO FREEDOM

Bagaimana menjadi usahawan yang mempunyai kebebasan masa dan wang, supaya anda boleh buat:

+ Apa sahaja yang anda nak
+ Pada bila-bila masa
+ Di mana sahaja
...tanpa risau tentang operasi bisnes anda.

BAHAYa BISNES ENTERPRISE

6 Risiko kenapa bisnes Enterprise anda perlu ditutup dengan segera atau anda terus menanggung rugi, dan 1 entiti bisnes yang wajib anda miliki jika anda serius dalam perniagaan anda

RAHSIA V.M.O

3 Perkara yang wajib anda tentukan terlebih dahulu dengan jelas jika anda nak bisnes anda berkembang dengan lebih besar dan menewaskan kesemua pesaing anda dengan mudah

ROADMAP SYARIKAT

Bagaimana nak menyusun aktiviti bisnes anda supaya dapat mencapai target jualan yang ditetapkan, dan merancang halatuju bisnes anda dalam masa 10 ke 20 tahun akan datang.

Dengan roadmap yang jelas, anda sebenarnya berpotensi untuk melipatgandakan jualan anda lebih dari apa yang anda bayangkan.

TEKNIK 3M FILING SYSTEm

Formula bagaimana untuk urus sistem fail syarikat anda dengan sistematik dan efisien.

Jadi, anda tak perlu risau lagi kalau kena audit dengan LHDN, dan mudah untuk anda mendapatkan loan bank atau dapatkan funding dari investor.

FORMULA CDS

3 Kriteria penting yang menentukan bisnes anda boleh berjaya atau tidak.Tanpa salah 1 kriteria ini, bisnes anda akan stuck dan anda akan penat bekerja tanpa halatuju yang jelas.

STRATEGI PELABURAN KPT

3 perkara yang wajib anda laburkan dan majukan jika anda nak bisnes anda boleh di automasikan dan berkembang.

Automate and Grow!

6 RODA PENGURUSAN SYARIKAT

Ketahui 6 komponen penting yang wajib ada dalam pengurusan syarikat anda.


+ Apakah beza antara dunia buat duit dan dunia urus duit?

+ Ketahui asas dalam pengurusan pentadbiran syarikat (Administration)

+ Ketahui asas dalam pengurusan Sumber Manusia (Human Resource)

+ Ketahui asas dalam pengurusan Kewangan syarikat. (Finance)

ULTIMATE BISNES MODEL

Makanan, education, fesyen, kecantikan, kesihatan atau buat bisnes servis?

Bagaimana menyusun strategi untuk meningkatkan jualan, mengurangkan kos, mendapatkan partner bisnes yang tepat, dan mengekalkan kesetiaan pelanggan kepada bisnes anda.

SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU anda untuk SISTEMKAN PENGURUSAN BISNES SYARIKAT ANDA?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan Pengerusi Eksekutif kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 5 anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih ribuan usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.
Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

OUR SUCCESS STORY

Boleh percaya ke dengan pengurusan syarikat ni boleh bantu bisnes saya berkembang dan automate?

 

Baca kisah mereka yang sudah berjaya automatekan bisnes dan ada lebih masa

Kalau dulu, Kak Nor memang serabut, nak masak, nak tengok staf buat kerja ke tak, stock barang basah semua cukup ke tak, busy sangat sampai kenduri sedara kahwin pun tak dapat datang, mampu “kirim salam” je. 

Sekarang, dia orang yang sampai dulu kat kampung, nak tinggal kedai dah tak risau dah.

Bayangkan sales bisnes beliau masuk juta, tapi untung tak sampai 10%.

Selepas ke program Byond, dan belajar sistem urus duit, urus dokumentasi syarikat, Ferra dah berjaya besarkan simpanan bisnes beliau selepas apply sistem yang kami berikan.

Dapat kurangkan cukai beliau, dan sekarang beliau sudah tukar company secretary yang lebih baik, yang boleh beliau untuk urus syarikat, akaun dan cukai syarikat dengan lebih baik dan murah.

Berjaya menambah staf dari 20 ke 70 orang staf dan sales beliau meningkat hampir 5x ganda yang mana, impak yang sangat besar hanya dengan struktur bisnes beliau ke arah bersistem.

Dah ada ofis sendiri, dah hire staf untuk bantu beliau. Yang paling best, bisnes beliau berkembang sangat pantas sampai waktu raya tahun lepas, stock tak cukup nak supply pada demand customer.

INDUSTRI: KOSMETIK/KECANTIKAN

“Nak tutup je lah bisnes ni. Buat apa berbisnes sale banyak, tapi duit simpanan tak ada langsung. Dah join Byond, barulah  saya BERJAYA mempunyai SIMPANAN 4GANDA.”

Sebelum ni Ferra buat bisnes tak tahu nak fokus yang mana?

Retail pun buat, ejen/stokis pun buat. Tak jelas bisnes model bisnes Ferra ni apa sebenarnya.

Selepas join Byond baru tahu yang sebenarnya Ferra perlu betulkan sistem, betulkan human, dan barulah Ferra jelas dengan bisnes model apa yang perlu buat.

Dalam masa 7 bulan, sale meningkat 10x ganda dan saving 4x ganda.

– Ferra Rossa, FMLuxeBeauty Sdn Bhd

Industri: KEJURUTERAAN

“Hampir terpaksa bayar RM50k disebabkan cukai kebodohan. Lepas 1 tahun hadir dan amalkan ilmu program Byond, saya BERJAYA capai RM 1 juta.”

COSEC yang saya hire tu tak dapat advice dan solve problem kami. 

Kita orang hampir kena bayar Rm50k dan dia hanya dapat reducekan RM9k dengan penambahan fee. Selepas pergi kelas baru tahu yang sebenarnya RM50k tu boleh dikurangkan dengan memberi benefit balik kepada staff, kepada Director.

Dalam masa 1 tahun saya setup, lepas saya pergi kelas, saya dapat achieve RM1 million.

– Samsul Farhan, Global Detection Solution Sdn Bhd

Industri: KESIHATAN

“Walaupun tahun lepas keluar pergi haji 23 hari, bisnes tetap jalan dengan baik.”

Sebelum hadir ke program Byond, masalah saya, bila duit tu masuk tak tahu ke mana, dengan resit tak tentu hala. Nak tinggal bisnes sehari pun susah.

Sekarang, daripada segi kewangan pun semua dah cantik, bisnes saya bebas hutang, siap bank kejar lagi nak offer bagi loan kat saya.

Saya lega, walaupun tahun lepas keluar pergi haji 23 hari, tapi bisnes jalan dengan baik, semuanya tersusun.

– Puan Saurah Awee, Master Stokis Jamu Ratu Malaya

INDUSTRI: MAKANAN

“Sales meningkat 5x ganda walau founder asal dah tiada.”

Dahulu saya “stuck” untuk berkembang, kerana tak ada ilmu yang betul.

Setelah hadir je program Byond, impak yang sangat besar hanya dengan struktur bisnes ke arah bersistem.

Saya kini berjaya menambah staf dari 20 ke 70 orang staf, dan sales meningkat hampir 5x ganda.

– Syariff Mizan, Al Mizan Satay House

Industri: MAKANAN

“Sekarang nak MASUK TENGAH HARI, atau pergi bercuti pun takde masalah.”

Kalau dulu pukul 6.30 pagi, saya dan suami dah terpacak kat kedai semata-mata nak tengok pekerja masuk kerja ke tak, buat kerja ke tak.

Sekarang, nak masuk tengah hari, nak pergi bercuti pun takda masalah sebab saya dah tahu macam mana nak uruskan pekerja dan syarikat berjalan tanpa saya perlu ke kedai hari-hari.

– Nor Haslinda Baharum, Restoran Cik Melur

INDUSTRI: PENDIDIKAN

“Bisnes bertahun, tapi cash reserved langsung tak ada. Selepas belajar dengan Byond, saya dah berjaya mempunyai simpanan duit syarikat”

Saya memang fade up dengan bisnes sebab tak tahu nak urus kewangan dengan betul.

Dahulu setiap bulan kalau ada untung lebih baru saya akan ambil gaji. Kalau tak, saya cuma bayar kos overhead syarikat je.

Sekarang alhamdulillah, saya dapat menyimpan duit syarikat dan masalah kewangan syarikat saya selesai.

– Ummul Hafizah, Nilai Jaya Education Sdn Bhd

Industri: Kecantikan

“Lepas pergi kelas, dah mula ambil staf. Bila cuti pun, duit tetap masuk juga.”

Sebelum ni depends kepada saya je. Dalam kelas pun kena reply Whatsapp. Saya yang kena close sales. Pergi mana-mana pun kena reply Whatsapp.

Saya cuti, akaun bisnes saya pun cuti.

Bila dah pergi kelas, saya dapat tahu apa yang perlu saya buat, cara nak pilih staf yang betul. Pergi cuti pun, duit tetap masuk juga.

– Sabrina Shuhaimi, Fever Glam

DAN RAMAI LAGI USAHAWAN YANG TELAH BERJAYA KEMBANGKAN BISNES MEREKA

20,000+++ PEMILIK BISNES TELAH UPGRADE SISTEM SYARIKAT MEREKA

AMD - gambar event 6

TUNGGU APA LAGI?
DAFTAR SEKARANG SEBELUM PROMOSI TAMAT!

PAKEJ EKSKLUSIF VVIP

  • 1x Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Sesi Q&A Khas Semasa Lunch bersama Tuan Abdul Basit
  • Ruang Solat Khas Disediakan
  • Tidak Perlu Beratur Panjang Dan Akses Khas VVIP Selama 2 Hari
  • 10x Video Bisnes ByondGO
  • 5x Ebook Premium Pengurusan Bisnes
  • 2x Buku Tuliss
  • 1x Eksklusif - Online Group Coaching
  • 1x BMG - Panduan Urus Bisnes Gaya Korporat
  • 1x Seat Eksklusif Ruangan VVIP sahaja
  • 1x T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1x Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1x Set Workbook Seminar
  • Money Back Guarantee
Harga Sebenar RM7,920

1 TIKET

RM997

(Terhad 20 6 seats sahaja)

PAKEJ EKSKLUSIF VIP

  • Lunch Dan Ruangan Khas VIP Disediakan
  • Ruang Solat Khas Disediakan
  • Tidak Perlu Beratur Panjang Dan Akses Khas VIP Selama 2 Hari
  • 10x Video Bisnes ByondGO
  • 5x Ebook Premium Pengurusan Bisnes
  • 2x Buku Tuliss
  • 1x Eksklusif - Online Group Coaching
  • 1x BMG - Panduan Urus Bisnes Gaya Korporat
  • 1 Seat Eksklusif Ruangan VIP
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • Money Back Guarantee
  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Sesi Q&A Khas Semasa Lunch bersama Tuan Abdul Basit
Harga Sebenar RM5,923

1 TIKET 

RM497

(Terhad 100 16 seats sahaja)

PROMO KE SEMINAR ADVANCED MY DOCUMENTS TIKET GENERAL

Pendaftaran Kini Dibuka!

TIKET LAST CALL!!!

(TIKET TERHAD 800 17 SEATS SAHAJA)

TAWARAN HANYA DIBUKA DALAM MASA...

HARI
JAM
Minit
Saat
9 - 10 November 2019 | Shaftsbury asteria, cyberjaya

ADVANCED MY DOCUMENTS

Seminar pengurusan bisnes #No1 malaysia

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Pendaftaran Akan Dibuka!

LAST CALL!

Nantikan Tawaran LAST CALL Yang Bakal Kami Buka...

Join Telegram Channel AMD untuk menjadi yang pertama menerima TAWARAN EKSKLUSIF LAST CALL!

9 - 10 November 2019 | Shaftsbury asteria, cyberjaya

ADVANCED MY DOCUMENTS

Seminar pengurusan bisnes #No1 malaysia

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Pendaftaran akan dibuka!

WAITING LIST!

Nantikan Tawaran EKSKLUSIF Yang Bakal Kami Buka...

Join Telegram Channel AMD untuk menjadi yang pertama menerima TAWARAN EKSKLUSIF!

Jaminan 30 hari pulang wang semula

Anda masih ragu-ragu? Jangan risau. Pelaburan anda dilindungi insurans ilmu. 

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu tetapi tiada sebarang perubahan selepas sudah praktikkan ilmu ini dalam masa 30 hari, kami sedia berikan wang anda semula.

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

HARI
JAM
Minit
Saat

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Seminar Advanced My Documents

  • 9 - 10 November 2019,
    Sabtu dan Ahad
  • 8 pagi - 5 petang
  • Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Seminar Advanced My Documents.

+6 012 7085 844 ( Cik izzah)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2017-2019. All Rights Reserved.