JUMPA ANDA DI ADVANCED MY DOCUMENT!

Tahniah kerana menjadi orang terawal untuk mendaftar di program Advanced My Document. Jadilah orang PERTAMA yang menerima tawaran eksklusif dari Byond!

Pendaftaran akan dibuka tidak lama lagi! Masukkan nama dan emel anda untuk mendapat tawaran eksklusif ini!


BAGAIMANA SEMINAR ADVANCED MY DOCUMENT BANTU PEMILIK BISNES SEPERTI ANDA?

Ramai dalam kalangan usahawan berjaya menjana jualan puluhan ribu pendapatan bulanan malah ada yang hingga jutaan ringgit..tapi malangnya masih gagal menguruskan syarikat dan kewangan dengan baik.

Kami bawakan Seminar Advanced My Document khas untuk membantu para usahawan yang telah rugi dan jatuh terlingkup dalam bisnes sendiri. Ramai orang buat bisnes,
tapi tak ramai yang boleh urus bisnes. Ramai orang pandai buat duit tapi berapa ramai yang pandai urus duit?

Fakta yang lebih menakutkan! 9/10 perniagaan yang wujud AKAN TUTUP SEBELUM 3 TAHUN kerana tidak ada pengurusan sistem yang betul!

Nurul Aimi Mohamad Kamil
Founder Imanni Skinz


 

“Takut nak ambil staff ramai walaupun syarikat dah Sdn Bhd. Namun bila ada ilmu yang tepat dan betul, baru tahu bagaimana nak bangunkan mereka”

Sebelum ini, saya tak pernah tahu tentang ilmu pensyarikatan dan agak takut nak ambil staff yang ramai sebab saya memang tidak ada ilmu tentang syarikat walaupun syarikat kami dan Sendirian Berhad.

Selepas saya menghadiri program Byond Success, saya mula sedar tentang nilai ilmu pensyarikatan. Saya dah tahu tentang nilai sebuah entiti syarikat iaitu Sdn, PLT dan enterprise. Saya juga di ajar tentang pembangunan manusia, pengurusan dokumen, 6 roda pengurusan, apa beza shareholder dan pengarah serta cara untuk cari cosec yang betul.

Kepada yang belum hadir ke program Byond Success terutamanya pemilik bisnes, anda sangat rugi kerana dalam seminar ini, banyak ilmu yang padat dikongsikan oleh Hj Abdul Basit ajarkan. Malah saya dapat ilmu macam mana nak bangunkan staff sekaligus berjaya bangunkan bisnes.

Keydeen Hj Ahmad
Manager, Keydeen Project Sdn Bhd


“Selepas 16 tahun buat bisnes barulah sibuk nak belajar pengurusan bisnes. Rupanya banyak lagi yang saya belum tahu.”

Saya mempunyai pengalaman selama 16 tahun berbisnes tetapi dari segi pengurusan bisnes agak tidak teratur. Setelah saya mengenali Tn Hj Abdul Basit dan menghadiri seminarnya untuk belajar, baru saya tahu macam mana untuk menguruskan bisnes gaya korporat.

Selepas pulang, saya decide untuk susun atur semula fail-fail dalam syarikat kerana system filling saya tidak memuaskan dan tidak teratur. Malah, saya belajar ilmu tidak penting siapa yang mulakan. Yang jauh lebih penting adalah siapa yang bersama-sama untuk menerus dan bangunkan bisnes kita.

Saranan saya bagi yang belum hadir ke program Byond Success, datang lah! Bagi seorang pendiri bisnes anda kena faham apa itu bisnes. Apa yang kita tahu tidak semestinya betul. Untuk berniaga harus ada mentor dan bagi saya untuk pengurusan bisnes, Hj Abdul Basit adalah guru yang tepat.

Datin Noor Haslina
Pengarah Syarikat Memandu KIST


 

“Buat bisnes selama ini tiada kefahaman. Keluar dari seminar, kini saya lebih faham kita perlu ada team, SOP dan Agreement untuk majukan syarikat.”

Saya tiada apa-apa kefahaman tentang HR sebelum ini. Saya sebagai CEO Marketing dan hanya bekerja sahaja. Setelah menghadiri program Byond Success, mindset saya bertukar kerana apa yang dipelajari betul-betul memberi pengajaran. Selama setahun saya sebagai CEO, saya dapati banyak kesilapan dalam saya menjadi ketua.

Saya membuat perubahan melalui SOP dan polisi untuk pekerja saya. Saya akan bina syarikat untuk lebih maju ke hadapan dan pandai menguruskan kewangan. Setiap duit yang keluar dan masuk haruslah direkodkan.

Demi syarikat, kalau saya pada syarikat dan saya pada apa yang kita bina, kita wajib belajar dan perlu ada seorang guru yang tepat untuk membimbing. Pada saya, Tuan Abdul Basit adalah guru yang tepat untul belajar cara mengurus syarikat.

Nadea Fauzi
CEO, Real Beauty Sdn Bhd


 

“Saya didedahkan ilmu HR yang lebih details di dalam kelas yang selama ini saya ingat ia tidak penting.”

Sebelum datang ke program Byond Success saya rasa HR ini tidak penting, pengurusan syarikat tidak teratur dan tiada sistem yang kukuh.

Impak selepas menghadiri program Byond Success, ia menambah pengetahuan saya tentang HR di mana saya praktikkan dalam syarikat dari segi filling dan department HR, admin dan sales. Kesannya sangat besar, sebab saya baru nampak yang HR dan depatment lain lah yang akan bangunkan syarikat.

Saranan saya bagi yang belum hadir ke program Byond Success, memang saya menyeru dan saya beritahu anda adalah sangat rugi kalau tidak hadir ke program Byond Success. Kerana bagi saya ilmu ini tidak ada di mana-mana seminar di luar sana. ilmu ini sangat-sangat berharga dan membantu kita dari zero to hero.

JUMPA ANDA DI ADVANCED MY DOCUMENT!

Nantikan pendaftaran ke AMD akan datang. Jadilah orang PERTAMA yang menerima tawaran eksklusif dari Byond Success Sdn. Bhd.

Masukkan nama dan emel anda untuk mendapat tawaran eksklusif ini!


PERLUKAN BANTUAN?

Hubungi Khidmat Pelanggan kami

+6012 708 5844