fbpx

Sabtu & Ahad

26 – 27 Sept 2020

Facebook Private Group

8.30am – 5.00pm

PENDAFTARAN ADVANCED MY DOCUMENTS TELAH DITUTUP!

Nak rebut tiket PERCUMA untuk advanced my documents ONLINE SEPTEMBER 2020?

Klik Butang di bawah Untuk Info Seminar Terdekat

Klik Butang di bawah Dan join WAITING LIST.

PENDAFTARAN LAST CALL KINI DIBUKA!

Pendaftaran LAST CALL ke Advanced My Documents kini dibuka:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah Dan Rebut Tiket Anda Sekarang

PENDAFTARAN NORMAL KINI DIBUKA!

Berita baik! Anda masih boleh mendaftar ke Advanced My Documents dengan harga "NORMAL"

Dapatkan tiket anda sekarang!

LAST CHANCE - PROMO SUPER EARLY BIRD KINI DIBUKA!

(Tawaran Dibuka semula dalam masa 3 Jam sahaja!)

Pendaftaran SUPER EARLY BIRD ke Advanced My Documents kini dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah sekarang untuk rebut HARGA PROMO dan BONUS-BONUS EKSKLUSIF yang Ditawarkan.

PERHATIAN: Owner bisnes yang tengah serabut dengan bisnes yang berterabur

Ketahui 11 RAHSIA untuk automate bisnes anda walaupun anda lepaskan 80% kerja anda kepada staf

Nak bagi staf jaga bisnes saya? Boleh harap ke?

Tiada yang mustahil jika anda kuasai 11 STRATEGI dan SISTEM pengurusan bisnes di seminar Advanced My Documents, Seminar Pengurusan Bisnes Pilihan Utama

Adakah ANDA ada masalah pengurusan bisnes seperti ini?

Nak buat loan untuk bisnes, tapi tak lepas-lepas

Takut nak bayar cukai, takut kena bayar cukai mahal

Sales masuk banyak, tapi bisnes tak buat untung

Masih sakit nak rolling modal bisnes setiap bulan

Hubungan dengan keluarga semakin renggang sebab selalu takda masa nak luang bersama

Dah hire staf, tapi tak berani nak bagi kerja berat,  tak percaya staf boleh buat kerja bagus.

Dah bertahun-tahun bisnes, tapi masih tak grow, dari dulu sampai sekarang bisnes kejap okay, kejap tak.

Masih jadi “orang paling penting”, yang mana bisnes perlu tutup jika anda tak masuk kedai.

Stock masuk banyak, tapi dah habis. Jumlah sales dengan stock selalu tak “tally”.

Penah tutup bisnes dulu selepas kena sailang dengan rakan kongsi

Product dah banyak demand, tapi masih takut nak ambil staf, sebab takut tak mampu nak bayar gaji staf

Hari-hari balik lambat, busy urus kedai, walaupun dah ada staf sendiri

Jika ya...

Ketahui 11 RAHSIA yang boleh selesaikan masalah pengurusan bisnes anda di Seminar Advanced My DocumenTS

Seminar ini ialah 2 HARI dengan modul yang LEBIH PADAT, dan paling LATEST

4 Bisnes Mentor

Cari 4 orang ini dan mereka akan bantu guide anda kembangkan bisnes 10x LEBIH PANTAS.

Kadang-kadang kita blur, dan stuck dengan bisnes, rasa nak give up, kita tak tahu nak cari siapa untuk betulkan kesilapan kita dalam bangunkan bisnes.

Jadi, dengan adanya 4 orang ini, akan selesaikan semua masalah bisnes anda!

MENTALITI OWNER bisnes

Sesuatu bisnes akan maju bergantung kepada cara fikir pemiliknya.

Ketahui cara fikir yang macam mana kita perlu ada supaya syarikat kita bersedia untuk berkembang.

Change your mindset, you will change your life!

SECRET TO FREEDOM

Bagaimana menjadi usahawan yang mempunyai kebebasan masa dan wang, supaya anda boleh buat:

+ Apa sahaja yang anda nak
+ Pada bila-bila masa
+ Di mana sahaja
...tanpa risau tentang operasi bisnes anda.

BAHAYa BISNES ENTERPRISE

6 Risiko kenapa bisnes Enterprise anda perlu ditutup dengan segera atau anda terus menanggung rugi, dan 1 entiti bisnes yang wajib anda miliki jika anda serius dalam perniagaan anda

RAHSIA V.M.O

3 Perkara yang wajib anda tentukan terlebih dahulu dengan jelas jika anda nak bisnes anda berkembang dengan lebih besar dan menewaskan kesemua pesaing anda dengan mudah

ROADMAP SYARIKAT

Bagaimana nak menyusun aktiviti bisnes anda supaya dapat mencapai target jualan yang ditetapkan, dan merancang halatuju bisnes anda dalam masa 10 ke 20 tahun akan datang.

Dengan roadmap yang jelas, anda sebenarnya berpotensi untuk melipatgandakan jualan anda lebih dari apa yang anda bayangkan.

STRATEGI DOKUMEN BERSISTEM

Strategi disebalik pengurusan dokumen bersistem

Kami bongkarkan bagaimana dengan dokumen yang bersistem ini dapat tingkatkan kredibiliti syarikat dimata bank dan investor.

FORMULA CDS

3 Kriteria penting yang menentukan bisnes anda boleh berjaya atau tidak.Tanpa salah 1 kriteria ini, bisnes anda akan stuck dan anda akan penat bekerja tanpa halatuju yang jelas.

STRATEGI PELABURAN KPT

3 perkara yang wajib anda laburkan dan majukan jika anda nak bisnes anda boleh di automasikan dan berkembang.

Automate and Grow!

6 RODA PENGURUSAN SYARIKAT

Ketahui 6 komponen penting yang wajib ada dalam pengurusan syarikat anda.


+ Apakah beza antara dunia buat duit dan dunia urus duit?

+ Ketahui rahsia strategi & pentadbiran dunia urus duit. (Administration, Human Resource, Finance)

Ketahui rahsia strategi & teknikal dunia buat duit. (Operation, Marketing, Sale)

ULTIMATE BISNES MODEL

Makanan, education, fesyen, kecantikan, kesihatan atau buat bisnes servis?

Bagaimana menyusun strategi untuk meningkatkan jualan, mengurangkan kos, mendapatkan partner bisnes yang tepat, dan mengekalkan kesetiaan pelanggan kepada bisnes anda.

SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU anda untuk SISTEMKAN PENGURUSAN BISNES SYARIKAT ANDA?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan “Chairman” kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 5 buah anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih ribuan usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.
Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

BAGAIMANA SESI PEMBELAJARAN ONLINE DIKENDALIKAN?

Seminar Advanced My Documents ini akan disampaikan menerusi platform ZOOM Online dan disiarkan secara Live di Facebook Private Group. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Baca feedback dan perkongsian perasaan mereka yang pernah hadir ke program Advanced My Documents

Slide ke tepi untuk lihat lebih lagi “feedback”

OUR SUCCESS STORY

Boleh percaya ke dengan pengurusan syarikat ni boleh bantu bisnes saya berkembang dan automate?

 

Tonton kisah mereka yang sudah berjaya automatekan bisnes dan ada lebih masa

INDUSTRI: Fashion/pakaian
“Pemilik bisnes yang buat semua kerja akan stuck dan bisnes susah nak berkembang”
Walau sudah berniaga 20 tahun, Tuan Rosli daripada Bawal Exclusive Sdn Bhd yang terkenal dengan perniagaan tudung bawal ini tidak pernah berhenti mencari ilmu.Dengan hanya bermula aplikasikan ilmu dan tips yang dipelajarinya daripada YouTube “Byond Success“.Beliau mula nampak perubahan yang ketara di dalam pengurusan bisnes beliau dan sejak daripada itu beliau mula terdetik untuk belajar lebih lagi dan mula sertai seminar-seminar anjuran Byond serta telah menjadi salah seorang ahli Golden Circle (GC) di Byond.
– Rosli Awang, Bawal Exclusive

INDUSTRI: Servis/Klinik

“Dalam masa hanya 6 bulan, cash reserved meningkat lebih 2x ganda”

Walaupun berdepan dengan krisis pandemik COVID-19 yang melanda dunia, Dr Nurul Ain berjaya meningkatkan sale dan cash reserved syarikatnya.

Nampak macam mustahil, tetapi itulah realitinya bilamana kita ada ilmu pengurusan bisnes yang betul dan ada Guru yang beri tunjuk ajar.

– Dr Nurul Ain, Klinik Pergigian Nur’Ain

INDUSTRI: Fashion/Pakaian
“Buat bisnes penat-penat, tapi untung tak ada”
Kalau dahulu Cikpuan Fatimah yang menjalankan bisnes tudung bawal Maejestica ini tak nampak untung bisnesnya, sehinggalah beliau betulkan pengurusan bisnes dan turunkan ego pergi belajar dengan Byond.Daripada cash reserved kosong, kini dalam tempoh masa 6 bulan sahaja sudah mampu menyimpan duit sebanyak RM75 ribu daripada hasil jualan bisnes.
– Siti Fatimah, Tudung Bawal Maejestica

INDUSTRI: KOSMETIK/KECANTIKAN

“Nak tutup je lah bisnes ni. Buat apa berbisnes sale banyak, tapi duit simpanan tak ada langsung. Dah join Byond, barulah  saya BERJAYA mempunyai SIMPANAN 4GANDA.”

Sebelum ni Ferra buat bisnes tak tahu nak fokus yang mana?

Retail pun buat, ejen/stokis pun buat. Tak jelas bisnes model bisnes Ferra ni apa sebenarnya.

Selepas join Byond baru tahu yang sebenarnya Ferra perlu betulkan sistem, betulkan human, dan barulah Ferra jelas dengan bisnes model apa yang perlu buat.

Dalam masa 7 bulan, sale meningkat 10x ganda dan saving 4x ganda.

– Ferra Rossa, FMLuxeBeauty Sdn Bhd

INDUSTRI: MAKANAN

“Sales meningkat 5x ganda walau founder asal dah tiada.”

Dahulu saya “stuck” untuk berkembang, kerana tak ada ilmu yang betul.

Setelah hadir je program Byond, impak yang sangat besar hanya dengan struktur bisnes ke arah bersistem.

Saya kini berjaya menambah staf dari 20 ke 70 orang staf, dan sales meningkat hampir 5x ganda.

– Syariff Mizan, Al Mizan Satay House

INDUSTRI: FESYEN

“Pemilik bisnes mati, bisnes turut mati. Jika anda masih Enterprise”.

Ini antara risiko yang dihadapi oleh pemlik bisnes Enterprise.

Sebelum ini beliau masih lagi Enterprise dan tak nampak apa kelebihan dan pentingnya Sdn Bhd.

Setelah hadir je program Byond, impak yang sangat besar hanya dengan faham ilmu persyarikatan dan sisi gelap dunia Sdn Bhd.

– Aroneb Zabidi, Aleena Global Sdn Bhd

INDUSTRI: PENDIDIKAN

“Bisnes bertahun, tapi cash reserved langsung tak ada. Selepas belajar dengan Byond, saya dah berjaya mempunyai simpanan duit syarikat”

Saya memang fade up dengan bisnes sebab tak tahu nak urus kewangan dengan betul.

Dahulu setiap bulan kalau ada untung lebih baru saya akan ambil gaji. Kalau tak, saya cuma bayar kos overhead syarikat je.

Sekarang alhamdulillah, saya dapat menyimpan duit syarikat dan masalah kewangan syarikat saya selesai.

– Ummul Hafizah, Nilai Jaya Education Sdn Bhd

Industri: MAKANAN

“Buat bisnes dah bertahun, tapi tak ada masa sebab pengurusan tidak teratur.”

Ramai orang buat bisnes sebab mereka nak ada masa untuk diri mereka.

Tetapi akhirnya, hidup terikat dengan bisnes yang dijalankan sebab tak urus bisnes dengan betul.

Selepas dah hadir ke program anjuran Byond, pengurusan dah bertambah baik, beliau sudah tidak pening kepala macam dahulu dan kini perniagaan beliau sudah boleh “automated”.

Tak datang ke kedai pun perniagaan beliau berjalan lancar seperti biasa.

– Nor Rosidah, Eiyda Bakers

DAN RAMAI LAGI USAHAWAN YANG TELAH BERJAYA KEMBANGKAN BISNES MEREKA

30,000+++ PEMILIK BISNES TELAH UPGRADE SISTEM SYARIKAT MEREKA

AMD-gambar-event-6.jpg

TUNGGU APA LAGI?
DAFTAR SEKARANG SEBELUM PROMOSI TAMAT!

PAKEJ EKSKLUSIF VVIP

Harga Sebenar RM7,920

1 TIKET

RM997

(Terhad 20 20 seats sahaja)

PAKEJ EKSKLUSIF VIP

Harga Sebenar RM5,923

1 TIKET 

RM497

(Terhad 100 100 seats sahaja)

EkSKLUSIF: PAKEJ SYARIKAT DAN KONSULTANSI (khas covid-19)

PAKEJ - A (EXPIRED)

Harga Sebenar RM31,368

10 TIKET 

RM 9,997

(Terhad 20 3 seats sahaja)

PAKEJ - B (EXPIRED)

Harga Sebenar RM15,184

5 TIKET 

RM 4,497

(Terhad 100 7 seats sahaja)

PENDAFTARAN KE SEMINAR ADVANCED MY DOCUMENTS KINI DIBUKA

Waiting List - Now Open!

Pendaftaran Pakej Individu Masih Dibuka!

LAST CHANCE!!!

(TIKET TERHAD 800 30 SEATS SAHAJA LAGI)

Nak rebut tiket PERCUMA untuk advanced my documents ONLINE SEPTEMBER 2020?

Klik Butang di bawah Dan join WAITING LIST.

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

Jaminan 30 hari pulang wang semula

Anda masih ragu-ragu? Jangan risau. Pelaburan anda dilindungi insurans ilmu. 

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu tetapi tiada sebarang perubahan selepas sudah praktikkan ilmu ini dalam masa 30 hari, kami sedia berikan wang anda semula.

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

KEDUDUKAN PESERTA

LOKASI SEMINAR

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Advanced My Documents

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke seminar Advanced My Documents Online.

+6 012 7085 844 ( Cik izzah)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2017-2020. All Rights Reserved.