21 - 22 Dis 2019 | Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

ADVANCED MY FINANCE

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

PROMO LAST CALL KINI DIBUKA!

Pendaftaran untuk promo LAST CALL - Tiket General akan tamat dalam masa....

Hari
Jam
Minit
Saat

21 - 22 Dis 2019 | Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

ADVANCED MY FINANCE

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Promo LAST CALL AKAN DIBUKA!

Pendaftaran untuk promo LAST CALL akan dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah untuk Rebut Harga Promo dan bonus-bonus eksklusif yang Seterusnya.

Berita baik! Ingin lakukan pembelian pantas dan tidak mahu menunggu?

Dapatkan tiket VVIP atau VIP sekarang!

21 - 22 Dis 2019 | Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

ADVANCED MY FINANCE

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Pendaftaran kini dibuka!

EXTRAVAGANZA

Cepat daftar sekarang!! Tawaran akan DITUTUP dalam masa....

Hari
Jam
Minit
Saat

Tiket tinggal 800 190 seats sahaja lagi

Perhatian kepada owner bisnes yang buat bisnes dah lama tapi duit hilang entah kemana?

KENAPA DUIT SYARIKAT ANDA SELALU TAK CUKUP DAN BOCOR BILA HUJUNG BULAN

  • DUIT SYARIKAT, DUIT AKU: Tak semestinya anda owner bisnes, anda bebas nak pakai duit syarikat ikut suka hati anda. Pantang duit tak ada sikit, nak ambil duit syarikat. Habis tu sampai bila syarikat nak berkembang.
  • TAK PANTAU KOS SYARIKAT: Setiap bulan pastikan setiap kos marketing, operation, kos overhead dipantau, supaya duit syarikat yang keluar boleh dikawal, kalau dah rugi baru nak check dah terlambat
  • TAK MONITOR KEWANGAN SYARIKAT: bila dah sibuk, hati nampak lega bila sales masuk je, tapi tak monitor pun duit masuk tu tally tak, cukup tak, lagi parah duit keluar pun tak perasan.
  • TAKDA BUAT BUDGETING: kebanyakan owner bisnes hanya tahu nak target sales syarikat, tapi pembelanjaan syarikat mereka tolak tepi. Last-last pening bila sales banyak, duit keluar pun banyak.

Jika anda sedang dilanda masalah ini, jangan risau..

Ketahui strategi pengurusan duit bisnes yang betul dalam Advanced My Finance!

Sabtu & Ahad, 

21 – 22 Dis 2019

Shaftsbury Asteria,
Cyberjaya

8.00am – 5.00pm

Anda Sibuk Buat Duit, Dan Tak Amik Kisah DENGAN PENGURUSAN Duit Syarikat?

Maaf seminar ini hanya untuk owner bisnes yang nak repair “akaun syarikat”. Jika anda rasa buat duit masuk sahaja yang penting, saya nasihatkan anda jangan daftar untuk ke seminar AMF ini...

Seminar ini hanya sesuai untuk golongan yang ada persoalan macam ni:

  • Selama Ni Aku Kira Kos Produk Atau Servis Betul Ke Tak Eh?

    Salah satu faktor kenapa bisnes susah nak ada untung, duit syarikat selalu cukup-cukup makan walaupun produk habis, servis sibuk.

    Mana silapnya? Saya akan ajar anda dari mula - macam mana nak kira kos produk/servis anda, betul atau sebenarnya telah merugikan anda selama ni.
  • Kos Marketing Aku Ni Relevan Ke?

    Ada owner bisnes yang tak tahu, berapa bajet marketing yang perlu mereka keluarkan, relevan atau tidak.

    Kos marketing adalah sebahagian daripada kos yang anda perlu masuk dalam kos syarikat, dan saya sedia membantu anda di seminar SMF nanti.
  • Betul Ke Aku Kena Bayar Cukai Banyak Ni, Tak Boleh Diskaun?

    Ramai owner bisnes masih tak tahu cukai ini boleh dapat diskaun sehingga 90 peratus. Sebab tu saya tak sabar nak kongsikan ilmu cukai ini kepada anda, cukai bukan beban!
  • Sales Aku Masuk Banyak, Untung Tak Sampai 10%

    Kenapa syarikat susah nak untung walaupun duit masuk banyak. Ada beberapa faktor yang menyumbang kepada masalah ini.

    Dan saya akan listkan semua faktor ini supaya anda dapat maksimakan untung syarikat anda.
  • Macam Mana Nak Besarkan Margin Bisnes Aku Ni?

    Nak maksimakan keuntungan syarikat, anda perlu besarkan margin. Nak besarkan margin syarikat?

    Di seminar SMF ini saya akan ajar bisnes anda untuk besarkan margin produk/servis anda.
  • Kenapa Kos Operasi Kadang-kadang Melambung Tinggi Sampai Syarikat Tak Ada Profit?

    Kos dalam syarikat perlu sentiasa dikawal dan dipantau. Jika kos operasi atau kos syarikat tiba-tiba naik, itu bermakna ada kebocoran duit yang perlu anda cari.
  • Kenapa Produk Habis, Tapi Duit Masuk Tak Cukup Pun?

    Tengok produk habis dah lega, tapi kira duit sikit, tak cukup? Anda pernah mengalami masalah ini? Jom cari solusinya di seminar SMF.

Adakah anda ada MASALAH PENGURUSAN KEWANGAN seperti ini?

loan.png
Selama Ni Aku Kira Kos Produk Atau Servis Betul Ke Tak Eh?
tax.png

Tak tahu nak bayar cukai, takut kena bayar cukai mahal?

money.png

Sale banyak, tapi untung entah ke mana?

stress.png
Kos Marketing Aku Ni Relevan Ke?
stock.png
Kenapa Kos Operasi Kadang-kadang Melambung Tinggi Sampai Syarikat Tak Ada Profit?
partnership.png
Macam Mana Nak Besarkan Margin Bisnes Aku Ni?
money-1.png
Kenapa Produk Habis, Tapi Duit Masuk Tak Cukup Pun?
loss.png

Dah bertahun-tahun bisnes, tapi masih tak ada cash reserve, mana perginya untung setiap bulan?

Jika ya...

Perlu ke urus duit syarikat? Janji duit masuk dah lah kan?

 

Duit masuk tu penting, tapi tak guna duit masuk dalam syarikat banyak-banyak, lepastu tak terurus.

 

Lepas tu hujung bulan komplen cakap duit syarikat bocorlah, kena songlaplah, padahal ilmu urus duit tu anda tak rasa penting pun sebelum ni.

 

Selalunya bila tak uruskan duit syarikat, duit masuk banyak, duit keluar pun banyak. Lagi sedih nak ada saving sebulan sekali pun syarikat susah nak adakan.

 

Alasan je banyak, syarikat tak untung banyaklah, kos marketing tetiba naik lahh..

 

Macam tak berbaloi je buat bisnes, kalau duit masuk je habis.

Setakat buat bisnes nak cukup makan, baik kerja makan gaji..

 

Kalau anda rasa apa anda buat sekarang betul, bersedialah untuk STUCK SAMPAI BILA-BILA, selagi anda tak urus duit syarikat dengan teknik yang betul.

 

Nak bisnes berkembang, syarikat kena ada saving untuk development, tapi duit syarikat sendiri pun tak terurus, nak kembang macam mana?

 

Tu belum cerita pasal cukai syarikat, audit, dah bertahun-tahun buat bisnes tapi masih takut nak bayar cukai.

 

Persoalan saya, Anda Buat Bisnes Ni Serius Ke Nak Main-main?

KETAHUI 11 RAHSIA URUS KEWANGAN DAN CUKAI SYARIKAT UNTUK SDN BHD DAN ENTERPRISE DI ADVANCED MY FINANCE

RAHSIA POWERFUL FINANCIAL GOAL

4 Rahsia untuk besarkan modal atau “capital” syarikat dan simpan lebih banyak “cash reserve”, supaya syarikat anda bersedia berkembang dengan sangat pantas pada bila-bila masa.Inilah rahsia yang disimpan oleh ramai jutawan muda yang mempunyai syarikat besar dalam tempoh yang sangat singkat.

DISIPLIN KEWANGAN MULTI-MILLIONAIRE

Bagaimana nak elak gunakan duit syarikat untuk hal peribadi supaya anda bukan menjadi “pencuri” duit syarikat sendiri, tanpa anda perlu menggunakan sistem yang “complicated”!

URUS CASHFLOW GAYA KORPORAT

7 Elemen penting dalam mengawal kewangan syarikat supaya kos syarikat lebih rendah, profit dan margin meningkat, dan rahsia owner bisnes mencapai “financial freedom” untuk bebas melakukan apa sahaja yang mereka mahu, pada bila-bila masa, di mana jua mereka mahukan.

RAHSIA CASH RESERVED 5-6 ANGKA

5 Perkara anda wajib buat untuk uruskan duit syarikat supaya income dan cash reserved syarikat lebih bertambah bukan semata-mata dari sales syarikat.

STRATEGI URUS CUKAI GAYA PAKAR KEWANGAN

4 Rahsia urus dan bayar cukai “lebih rendah” tanpa LHDN kejar syarikat anda, malah memudahkan syarikat untuk apply loan bank, yang tak ramai orang tahu.

JANGAN BAYAR CUKAI KEBODOHAN (AUDIT)

5 Kajian kes daripada industri kecantikan/kesihatan, fesyen, servis, pendidikan dan makanan untuk anda kenal pasti kenapa syarikat anda tak boleh berkembang sampai sekarang. Jangan buat kesilapan bodoh seperti mereka!

KEWANGAN SDN BHD VS ENTERPRISE

5 Perbezaan proses urus dan kawal duit syarikat Sdn Bhd & bisnes Enterprise yang owner bisnes selalu terlepas pandang, menyebabkan mereka sering didenda oleh LHDN dan Kastam, dan terlepas peluang-peluang pelaburan yang menarik.

TUGAS HAKIKI FINANCE

Siapa kata kerja orang finance hanya buat laporan kewangan sahaja? Ketahui dan selami dengan lebih mendalam 7 tanggungjawab penting orang finance dalam syarikat.

RAHSIA BINA SISTEM KEKAYAAN

Pendapatan kita ditentukan oleh ilmu kita. Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana orang kaya bertambah kaya dengan menggunakan ilmu dan sistem kekayaan yang betul.

KEPENTINGAN CASH RESERVED

7/10 Usahawan hari ini gagal untuk bertahan lebih daripada 5 tahun dalam dunia perniagaan. Di Advanced My Finance, kami akan kongsikan 3 tips untuk menyediakan 'pelampung' supaya syarikat mampu bertahan lebih lama.

FORMULA PENGIRAAN KOS SEBENAR

Mengikut kajian yang kami lakukan, kebanyakan usahawan dan juga founder bisnes tidak tahu mengira kos bisnes hingga menyebabkan cashflow selalu negatif. Dengan formula pengiraan yang betul, anda tidak akan ada lagi masalah duit bocor entah kemana.

Program Byond Success sudah TERBUKTI BERKESAN membantu lebih 30,000 pemilik bisnes menguruskan bisnes mereka dengan sistematik.

Daftar ADVANCED MY FINANCE sekarang jika anda serius nak ada cash reserved 5-6 angka setiap bulan!

Tiket terhad

SIAPA SAYA YANG AKAN bantu URUS KEWANGAN SyArikat ANDA?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan ‘Chairman’ kepada Byond Group of Of Companies yang menaungi 5 anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih lebih 30,000 usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM 1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.

Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

BONUS: SPEAKER MISTERI

Berita baik! Eksklusif untuk anda yang mendaftar ke Advanced My Finance, saya bawakan akauntan yang berpengalaman selama lebih 10 tahun dalam bidang perakaunan dan pernah menguruskan 200++ syarikat di seluruh Malaysia untuk bantu anda urus duit syarikat hingga ada positif cashflow yang mampu simpan “cash reserve” 5-6 angka setahun.
Beliau dikenali sebagai Tuan A.M. yang mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam bidang perakaunan, percukaian, audit dan setiausaha syarikat dan merupakan Ahli Penuh bagi badan Professional Akauntan (MALAYSIA INSTITUTE OF ACCOUNTANTS).

Pada tahun 2014, beliau telah berkhidmat dalam industri pengauditan selama lebih dari 7 tahun dan merupakan penasihat Audit & Tax bagi Byond Group of Companies di samping menjadi salah seorang panel speaker dalam Seminar Byond Success.

Selain itu, beliau juga telah mendapat pelbagai pengiktirafan antaranya adalah pemegang sijil Penasihat professional QUICKBOOKS PROADVISOR dari Amerika Syarikat dan pemegang lesen Agen Bertauliah Cukai Barangan dan Perkhidmatan GST.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Setiausaha Syarikat bagi lebih daripada 200 syarikat di seluruh Malaysia dan kini sedang melanjutkan pengajian untuk memperolehi sijil ASSOCIATION OF CERTIFIED CHARTERED ACCOUNTANT (ACCA) yang dijangka tamat pada 2019.

klien SPEAKER MISTERI

OUR SUCCESS STORY

Boleh percaya ke dengan pengurusan kewangan ni boleh bantu bisnes saya untuk berkembang, tambah cawangan dan mempunyai cash reserved yang banyak? 

Baca kisah mereka yang sudah berjaya urus kewangan syarikat dengan lebih baik dan mempunyai cash reserved dalam syarikat

Dapat kurangkan cukai beliau, dan sekarang beliau sudah tukar company secretary yang lebih baik, yang boleh untuk urus syarikat, akaun dan cukai syarikat dengan lebih baik dan murah.

Bayangkan sales bisnes beliau masuk juta, tapi untung tak sampai 10%.

Selepas ke program Byond, dan belajar sistem urus duit, urus dokumentasi syarikat, Ferra dah berjaya besarkan simpanan bisnes beliau selepas apply sistem yang kami berikan.

Dah ada ofis sendiri, dah hire staf untuk bantu beliau. Yang paling best, bisnes beliau berkembang sangat pantas sampai waktu raya tahun lepas, stock tak cukup nak supply pada demand customer.

Berjaya menambah staf dari 20 ke 70 orang staf dan sales beliau meningkat hampir 5x ganda yang mana, impak yang sangat besar hanya dengan struktur bisnes beliau ke arah bersistem.

Boleh delegate kerja pada staf dan semua kerja dapat disiapkan dengan efisien. Segala kerja operasi, dan kerja QC dah boleh serahkan kepada staf.

INDUSTRI: KEJURUTERAAN

“Hampir terpaksa bayar RM50k disebabkan cukai kebodohan. Lepas 1 tahun hadir dan amalkan ilmu program Byond, saya BERJAYA capai RM 1 juta.”

COSEC yang saya hire tu tak dapat advice dan solve problem kami. 

Kita orang hampir kena bayar Rm50k dan dia hanya dapat reducekan RM9k dengan penambahan fee. Selepas pergi kelas baru tahu yang sebenarnya RM50k tu boleh dikurangkan dengan memberi benefit balik kepada staff, kepada Director.

Dalam masa 1 tahun saya setup, lepas saya pergi kelas, saya dapat achieved RM1 million.

– Samsul Farhan, Global Detection Solution Sdn Bhd

INDUSTRI: KOSMETIK / KECANTIKAN

“Nak tutup je lah bisnes ni. Buat apa berbisnes sale banyak, tapi duit simpanan tak ada langsung. Dah join Byond, barulah  saya BERJAYA mempunyai SIMPANAN 4GANDA.”

Sebelum ni Ferra buat bisnes tak tahu nak fokus yang mana?

Retail pun buat, ejen/stokis pun buat. Tak jelas bisnes model bisnes Ferra ni apa sebenarnya.

Selepas join Byond baru tahu yang sebenarnya Ferra perlu betulkan sistem, betulkan human, dan barulah Ferra jelas dengan bisnes model apa yang perlu buat.

Dalam masa 7 bulan, sale meningkat 10x ganda dan saving 4x ganda.

– Ferra Rossa, FMLuxeBeauty Sdn Bhd

Industri: MAKANAN

“Duit ‘BOCOR’ entah kemana, akibat tidak urus bisnes dengan betul

Kerana terlalu fokus pada ‘Sale’ dan ‘Marketing’, memang duit yang masuk tu banyak.

Tapi, duit yang keluar pun banyak, dan paling menyakitkan hati bila kita tidak tahu kemana duit tu pergi.

Sekarang team dah bertambah, dan bila dah jumpa team yang betul sale meningkat sehingga 200% daripada sebelumnya. 

– Mohamad Farhan, Chocodaps

INDUSTRI: PENDIDIKAN

“Bisnes bertahun, tapi cash reserved langsung tak ada. Selepas belajar dengan Byond, saya dah berjaya mempunyai simpanan duit syarikat”

Saya memang fade up dengan bisnes sebab tak tahu nak urus kewangan dengan betul.

Dahulu setiap bulan kalau ada untung lebih baru saya akan ambil gaji. Kalau tak, saya cuma bayar kos overhead syarikat je.

Sekarang alhamdulillah, saya dapat menyimpan duit syarikat dan masalah kewangan syarikat saya selesai.

– Ummul Hafizah, Nilai Jaya Education Sdn Bhd

INDUSTRI: MAKANAN

“Sekarang nak MASUK TENGAH HARI, atau pergi bercuti pun takde masalah.”

Kalau dulu pukul 6.30 pagi, saya dan suami dah terpacak kat kedai semata-mata nak tengok pekerja masuk kerja ke tak, buat kerja ke tak.

Sekarang, nak masuk tengah hari, nak pergi bercuti pun takda masalah sebab saya dah tahu macam mana nak uruskan pekerja dan syarikat berjalan tanpa saya perlu ke kedai hari-hari.

– Nor Haslinda Baharum, Tasnor Sdn Bhd

INDUSTRI: KECANTIKAN

“Lepas pergi kelas, dah mula ambil staf. Bila cuti pun, duit tetap masuk juga.”

Sebelum ni depends kepada saya je. Dalam kelas pun kena reply Whatsapp. Saya yang kena close sales. Pergi mana-mana pun kena reply Whatsapp.

Saya cuti, akaun bisnes saya pun cuti.

Bila dah pergi kelas, saya dapat tahu apa yang perlu saya buat, cara nak pilih staf yang betul. Pergi cuti pun, duit tetap masuk juga.

– Sabrina Shuhaimi, Fever Glam

INDUSTRI: KESIHATAN

“Walaupun tahun lepas keluar pergi haji 23 hari, bisnes tetap jalan dengan baik.”

Sebelum hadir ke program Byond, masalah saya, bila duit tu masuk tak tahu ke mana, dengan resit tak tentu hala. Nak tinggal bisnes sehari pun susah.

Sekarang, daripada segi kewangan pun semua dah cantik, bisnes saya bebas hutang, siap bank kejar lagi nak offer bagi loan kat saya.

Saya lega, walaupun tahun lepas keluar pergi haji 23 hari, tapi bisnes jalan dengan baik, semuanya tersusun.

– Puan Saurah Awee, Madani Hub Sdn Bhd

DAN RAMAI LAGI PEMILIK BISNES YANG TELAH BERJAYA SISTEMKAN BISNES MEREKA

30,000++ USAHAWAN TELAH BERJAYA URUSKAN CASHFLOW SYARIKAT MEREKA

TUNGGU APA LAGI?
DAFTAR SEKARANG SEBELUM PROMOSI TAMAT!

PAKEJ EKSKLUSIF VVIP

  • 1x Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Sesi Q&A Khas Semasa Lunch bersama Tuan Abdul Basit
  • Ruang Solat Khas Disediakan
  • Tidak Perlu Beratur Panjang Dan Akses Khas VVIP Selama 2 Hari
  • 10x Video Bisnes ByondGO
  • 5x Ebook Premium Pengurusan Kewangan
  • 2x Buku Tuliss
  • 1x Eksklusif - Online Group Coaching
  • 1x BMG - Panduan Urus Kewangan Syarikat
  • 1x Seat Eksklusif Ruangan VVIP sahaja
  • 1x T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1x Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1x Set Workbook Seminar
  • Money Back Guarantee
Harga SebenarRM7,920

1 TIKET 

RM997

(Terhad 20 12 seats sahaja)

PAKEJ EKSKLUSIF VIP

  • Lunch Dan Ruangan Khas VIP Disediakan
  • Ruang Solat Khas Disediakan
  • Tidak Perlu Beratur Panjang Dan Akses Khas VIP Selama 2 Hari
  • 10x Video Bisnes ByondGO
  • 5x Ebook Premium Pengurusan Kewangan
  • 2x Buku Tuliss
  • 1x Eksklusif - Online Group Coaching
  • 1x BMG - Panduan Urus Kewangan Syarikat
  • 1 Seat Eksklusif Ruangan VIP
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • Money Back Guarantee
  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Sesi Q&A Khas Semasa Lunch bersama Tuan Abdul Basit
Harga Sebenar RM5,923

1 TIKET 

RM497

(Terhad 100 17 seats sahaja)

PROMO KE ADVANCED MY FINANCE TIKET GENERAL

Pendaftaran Kini Dibuka!

TIKET LAST CALL!

(TINGGAL 800 29 TIKET SAHAJA)

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA...

HARI
JAM
Minit
Saat

21 - 22 Dis 2019 | Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

ADVANCED MY FINANCE

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

PROMO EXTRAVAGANZA KINI DIBUKA!

Pendaftaran untuk promo EXTRAVAGANZA - Tiket General akan tamat dalam masa....

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah untuk Rebut Harga Promo dan bonus-bonus eksklusif yang Ditawarkan.

21 - 22 Dis 2019 | Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

ADVANCED MY FINANCE

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Promo LAST CALL AKAN DIBUKA!

Pendaftaran untuk promo LAST CALL akan dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah untuk Rebut Harga Promo dan bonus-bonus eksklusif yang Seterusnya.

Berita baik! Ingin lakukan pembelian pantas dan tidak mahu menunggu?

Dapatkan tiket VVIP atau VIP sekarang!

Jaminan 30 hari pulang wang semula

Anda masih ragu-ragu? Jangan risau. Pelaburan anda dilindungi insurans ilmu. 

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu tetapi tiada sebarang perubahan selepas sudah praktikkan ilmu ini dalam masa 30 hari, kami sedia berikan wang anda semula.

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

LOKASI SEMINAR

HARI
JAM
Minit
Saat

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Advanced My Finance

  • 21 - 22 DISEMBER 2019
  • 08.00am - 05.00pm
  • Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Advanced My Finance.

+6 012 708 5844 (Izzah)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2017-2019. All Rights Reserved.