Sabtu & Ahad, 

24 – 25 Okt 2020

8.30am – 5.00pm

PENDAFTARAN TELAH DITUTUP!

Nak rebut tiket PADA HARGA PROMO untuk advanced my FINANCE FINALE ONLINE ?

Klik Butang di bawah dan join WAITING LIST sekarang!

Hari
Jam
Minit
Saat

LAST CALL KINI DIBUKA!

Pendaftaran LAST CALL ke Advanced My Finance (Online) kini dibuka:

Klik Butang di bawah untuk ke WAITING LIST bagi merebut HARGA PROMO dan BONUS-BONUS EKSKLUSIF yang Ditawarkan.

Nak rebut tiket 100% PERCUMA untuk advanced my FINANCE ONLINE JULAI 2020?

Link Pendaftaran Khas Akan Diberikan Di Dalam Telegram Semasa Jualan Dibuka Nanti.

Klik Butang di bawah dan join WAITING LIST.

TIKET SOLD OUT!

(Tawaran Dibuka Sehingga Jam 2 Petang sahaja!)

Pendaftaran EARLY BIRD bagi Advanced My Finance (Online) kini dibuka dalam masa:

Klik Butang di bawah sekarang untuk Mendaftar.

Klik Butang di bawah untuk ke WAITING LIST bagi merebut HARGA PROMO dan BONUS-BONUS EKSKLUSIF yang Ditawarkan seterusnya.

Berita baik! Kuota tiket Pakej Eksklusif VVIP/VIP masih dibuka?

Dapatkan tiket VVIP atau VIP sekarang!

Perhatian kepada owner bisnes yang buat bisnes dah lama tapi duit hilang entah kemana?

KENAPA DUIT SYARIKAT ANDA SELALU TAK CUKUP DAN BOCOR BILA HUJUNG BULAN

Jika anda sedang dilanda masalah ini, jangan risau..

Ketahui strategi pengurusan duit bisnes yang betul dalam Advanced My Finance!

Anda Sibuk Buat Duit, Dan Tak Amik Kisah DENGAN PENGURUSAN Duit Syarikat?

Maaf seminar ini hanya untuk owner bisnes yang nak repair “akaun syarikat”. Jika anda rasa buat duit masuk sahaja yang penting, saya nasihatkan anda jangan daftar untuk ke seminar AMF ini...

Seminar ini hanya sesuai untuk golongan yang ada persoalan macam ni:

Adakah anda ada MASALAH PENGURUSAN KEWANGAN seperti ini?

loan.png
Selama Ni Aku Kira Kos Produk Atau Servis Betul Ke Tak Eh?
tax.png

Tak tahu nak bayar cukai, takut kena bayar cukai mahal?

money.png

Sale banyak, tapi untung entah ke mana?

stress.png
Kos Marketing Aku Ni Relevan Ke?
stock.png
Kenapa Kos Operasi Kadang-kadang Melambung Tinggi Sampai Syarikat Tak Ada Profit?
partnership.png
Macam Mana Nak Besarkan Margin Bisnes Aku Ni?
money-1.png
Kenapa Produk Habis, Tapi Duit Masuk Tak Cukup Pun?
loss.png

Dah bertahun-tahun bisnes, tapi masih tak ada cash reserve, mana perginya untung setiap bulan?

Jika ya...

Perlu ke urus duit syarikat? Janji duit masuk dah lah kan?

 

Duit masuk tu penting, tapi tak guna duit masuk dalam syarikat banyak-banyak, lepastu tak terurus.

 

Lepas tu hujung bulan komplen cakap duit syarikat bocorlah, kena songlaplah, padahal ilmu urus duit tu anda tak rasa penting pun sebelum ni.

 

Selalunya bila tak uruskan duit syarikat, duit masuk banyak, duit keluar pun banyak. Lagi sedih nak ada saving sebulan sekali pun syarikat susah nak adakan.

 

Alasan je banyak, syarikat tak untung banyaklah, kos marketing tetiba naik lahh..

 

Macam tak berbaloi je buat bisnes, kalau duit masuk je habis.

Setakat buat bisnes nak cukup makan, baik kerja makan gaji..

 

Kalau anda rasa apa anda buat sekarang betul, bersedialah untuk STUCK SAMPAI BILA-BILA, selagi anda tak urus duit syarikat dengan teknik yang betul.

 

Nak bisnes berkembang, syarikat kena ada saving untuk development, tapi duit syarikat sendiri pun tak terurus, nak kembang macam mana?

 

Tu belum cerita pasal cukai syarikat, audit, dah bertahun-tahun buat bisnes tapi masih takut nak bayar cukai.

 

Persoalan saya, Anda Buat Bisnes Ni Serius Ke Nak Main-main?

KETAHUI 11 RAHSIA URUS KEWANGAN DAN CUKAI SYARIKAT UNTUK SDN BHD DAN ENTERPRISE DI ADVANCED MY FINANCE FINALE

RAHSIA POWERFUL FINANCIAL GOAL

4 Rahsia untuk besarkan modal atau “capital” syarikat dan simpan lebih banyak “cash reserve”, supaya syarikat anda bersedia berkembang dengan sangat pantas pada bila-bila masa.Inilah rahsia yang disimpan oleh ramai jutawan muda yang mempunyai syarikat besar dalam tempoh yang sangat singkat.

DISIPLIN KEWANGAN MULTI-MILLIONAIRE

Bagaimana nak elak gunakan duit syarikat untuk hal peribadi supaya anda bukan menjadi “pencuri” duit syarikat sendiri, tanpa anda perlu menggunakan sistem yang “complicated”!

URUS CASHFLOW GAYA KORPORAT

7 Elemen penting dalam mengawal kewangan syarikat supaya kos syarikat lebih rendah, profit dan margin meningkat, dan rahsia owner bisnes mencapai “financial freedom” untuk bebas melakukan apa sahaja yang mereka mahu, pada bila-bila masa, di mana jua mereka mahukan.

RAHSIA CASH RESERVED 5-6 ANGKA

5 Perkara anda wajib buat untuk uruskan duit syarikat supaya income dan cash reserved syarikat lebih bertambah bukan semata-mata dari sales syarikat.

STRATEGI URUS CUKAI GAYA PAKAR KEWANGAN

4 Rahsia urus dan bayar cukai “lebih rendah” tanpa LHDN kejar syarikat anda, malah memudahkan syarikat untuk apply loan bank, yang tak ramai orang tahu.

JANGAN BAYAR CUKAI KEBODOHAN (AUDIT)

5 Kajian kes daripada industri kecantikan/kesihatan, fesyen, servis, pendidikan dan makanan untuk anda kenal pasti kenapa syarikat anda tak boleh berkembang sampai sekarang. Jangan buat kesilapan bodoh seperti mereka!

KEWANGAN SDN BHD VS ENTERPRISE

5 Perbezaan proses urus dan kawal duit syarikat Sdn Bhd & bisnes Enterprise yang owner bisnes selalu terlepas pandang, menyebabkan mereka sering didenda oleh LHDN dan Kastam, dan terlepas peluang-peluang pelaburan yang menarik.

TUGAS HAKIKI FINANCE

Siapa kata kerja orang finance hanya buat laporan kewangan sahaja? Ketahui dan selami dengan lebih mendalam 7 tanggungjawab penting orang finance dalam syarikat.

RAHSIA BINA SISTEM KEKAYAAN

Pendapatan kita ditentukan oleh ilmu kita. Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana orang kaya bertambah kaya dengan menggunakan ilmu dan sistem kekayaan yang betul.

KEPENTINGAN CASH RESERVED

7/10 Usahawan hari ini gagal untuk bertahan lebih daripada 5 tahun dalam dunia perniagaan. Di Advanced My Finance Finale, kami akan kongsikan 3 tips untuk menyediakan 'pelampung' supaya syarikat mampu bertahan lebih lama.

FORMULA PENGIRAAN KOS SEBENAR

Mengikut kajian yang kami lakukan, kebanyakan usahawan dan juga founder bisnes tidak tahu mengira kos bisnes hingga menyebabkan cashflow selalu negatif. Dengan formula pengiraan yang betul, anda tidak akan ada lagi masalah duit bocor entah kemana.

SIAPA SAYA YANG AKAN bantu URUS KEWANGAN SyArikat ANDA?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan ‘Chairman’ kepada Byond Group of Companies yang menaungi 5 buah anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih lebih 30,000 usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM 1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.

Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

BONUS: SPEAKER MISTERI

Berita baik! Eksklusif untuk anda yang mendaftar ke Advanced My Finance Finale, saya bawakan akauntan yang berpengalaman selama lebih 10 tahun dalam bidang perakaunan dan pernah menguruskan 200++ syarikat di seluruh Malaysia untuk bantu anda urus duit syarikat hingga ada positif cashflow yang mampu simpan “cash reserve” 5-6 angka setahun.

Beliau dikenali sebagai Tuan A.M. yang mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam bidang perakaunan, percukaian, audit dan setiausaha syarikat dan merupakan Ahli Penuh bagi badan Professional Akauntan (MALAYSIA INSTITUTE OF ACCOUNTANTS).

Pada tahun 2014, beliau telah berkhidmat dalam industri pengauditan selama lebih dari 7 tahun dan merupakan penasihat Audit & Tax bagi Byond Group of Companies di samping menjadi salah seorang panel speaker dalam Seminar Byond Success.

Selain itu, beliau juga telah mendapat pelbagai pengiktirafan antaranya adalah pemegang sijil Penasihat professional QUICKBOOKS PROADVISOR dari Amerika Syarikat dan pemegang lesen Agen Bertauliah Cukai Barangan dan Perkhidmatan GST.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Setiausaha Syarikat bagi lebih daripada 200 syarikat di seluruh Malaysia dan kini sedang melanjutkan pengajian untuk memperolehi sijil ASSOCIATION OF CERTIFIED CHARTERED ACCOUNTANT (ACCA) yang dijangka tamat pada 2020.

klien SPEAKER MISTERI

BAGAIMANA SESI PEMBELAJARAN ONLINE DIKENDALIKAN?

Seminar Advanced My Finance Finale ini akan disampaikan menerusi platform ZOOM Online. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Baca feedback dan perkongsian perasaan mereka yang pernah hadir ke program Advanced My Finance

Slide ke tepi untuk lihat lebih lagi “feedback”

OUR SUCCESS STORY

Boleh percaya ke dengan pengurusan kewangan ni boleh bantu bisnes saya untuk berkembang, tambah cawangan dan mempunyai cash reserved yang banyak? 

Tonton kisah mereka yang sudah berjaya urus kewangan syarikat dengan lebih baik dan mempunyai cash reserved dalam syarikat

INDUSTRI: Fashion/pakaian
“Pemilik bisnes yang buat semua kerja akan stuck dan bisnes susah nak berkembang”

Walau sudah berniaga 20 tahun, Tuan Rosli daripada Bawal Exclusive Sdn Bhd yang terkenal dengan perniagaan tudung bawal ini tidak pernah berhenti mencari ilmu.

Dengan hanya bermula aplikasikan ilmu dan tips yang dipelajarinya daripada YouTube “Byond Success“.

Beliau mula nampak perubahan yang ketara di dalam pengurusan bisnes beliau dan sejak daripada itu beliau mula terdetik untuk belajar lebih lagi dan mula sertai seminar-seminar anjuran Byond serta telah menjadi salah seorang ahli Golden Circle (GC) di Byond.

– Rosli Awang, Bawal Exclusive

INDUSTRI: KOSMETIK / KECANTIKAN

“Sale Itu Sexy, Untung Itu Seksa”

Kalau dahulu sale beliau sehingga suku kedua berakhir Jun 2019 hanyalah RM442 ribu sahaja dan selepas sudah belajar pengurusan bisnes dengan betul, dalam tempoh yang sama pada tahun 2020 ini sahaja telah melonjakkan sale beliau kepada RM1.5 juta.

Bila kita ada Guru dan ilmu yang betul serta sesuai dengan keperluan bisnes, pasti akan memberikan impak yang sangat besar bakal berlaku dalam bisnes anda.

– Siti Balqis, Meribelle Cosmetics

INDUSTRI: Servis/Klinik

“Dalam masa hanya 6 bulan, cash reserved meningkat lebih 2x ganda”

Walaupun berdepan dengan krisis pandemik COVID-19 yang melanda dunia, Dr Nurul Ain berjaya meningkatkan sale dan cash reserved syarikatnya.

Nampak macam mustahil, tetapi itulah realitinya bilamana kita ada ilmu pengurusan bisnes yang betul dan ada Guru yang beri tunjuk ajar.

– Dr Nurul Ain, Klinik Pergigian Nur’Ain

INDUSTRI: TRADING/PRODUK

“Hampir Tutup Syarikat Akibat Tidak Ada Cash Reserved”

Kalau dahulu beliau tidak menekankan kepentingan cash reserved ini dalam syarikat beliau, sehinggalah suatu hari satu rusuhan berlaku yang mana 10 orang tim sale beliau berhenti serentak.

Beliau bernasib baik, pada ketika itu beliau telah hadir ke Mastery My Finance (MMF) dan telah pelajari teknik serta strategi pengurusan kewangan dan membolehkan syarikat beliau berjaya mempunyai sebanyak RM20k cash reserved buat kali pertama selepas hadir kelas.

– Shazmi Saroni, Biovit Sdn Bhd

INDUSTRI: Fashion/Pakaian
“Buat bisnes penat-penat, tapi untung tak ada”
Kalau dahulu Cikpuan Fatimah yang menjalankan bisnes tudung bawal Maejestica ini tak nampak untung bisnesnya, sehinggalah beliau betulkan pengurusan bisnes dan turunkan ego pergi belajar dengan Byond.Daripada cash reserved kosong, kini dalam tempoh masa 6 bulan sahaja sudah mampu menyimpan duit sebanyak RM75 ribu daripada hasil jualan bisnes.
– Siti Fatimah, Tudung Bawal Maejestica

INDUSTRI: KEJURUTERAAN

“Hampir terpaksa bayar RM50k disebabkan cukai kebodohan. Lepas 1 tahun hadir dan amalkan ilmu program Byond, saya BERJAYA capai RM 1 juta.”

COSEC yang saya hire tu tak dapat advice dan solve problem kami. 

Kita orang hampir kena bayar Rm50k dan dia hanya dapat reducekan RM9k dengan penambahan fee. Selepas pergi kelas baru tahu yang sebenarnya RM50k tu boleh dikurangkan dengan memberi benefit balik kepada staff, kepada Director.

Dalam masa 1 tahun saya setup, lepas saya pergi kelas, saya dapat achieved RM1 million.

– Samsul Farhan, Global Detection Solution Sdn Bhd

INDUSTRI: KOSMETIK / KECANTIKAN

“Nak tutup je lah bisnes ni. Buat apa berbisnes sale banyak, tapi duit simpanan tak ada langsung. Dah join Byond, barulah  saya BERJAYA mempunyai SIMPANAN 4GANDA.”

Sebelum ni Ferra buat bisnes tak tahu nak fokus yang mana?

Retail pun buat, ejen/stokis pun buat. Tak jelas bisnes model bisnes Ferra ni apa sebenarnya.

Selepas join Byond baru tahu yang sebenarnya Ferra perlu betulkan sistem, betulkan human, dan barulah Ferra jelas dengan bisnes model apa yang perlu buat.

Dalam masa 7 bulan, sale meningkat 10x ganda dan saving 4x ganda.

– Ferra Rossa, FMLuxeBeauty Sdn Bhd

Industri: MAKANAN

“Duit ‘BOCOR’ entah kemana, akibat tidak urus bisnes dengan betul

Kerana terlalu fokus pada ‘Sale’ dan ‘Marketing’, memang duit yang masuk tu banyak.

Tapi, duit yang keluar pun banyak, dan paling menyakitkan hati bila kita tidak tahu kemana duit tu pergi.

Sekarang team dah bertambah, dan bila dah jumpa team yang betul sale meningkat sehingga 200% daripada sebelumnya. 

– Mohamad Farhan, Chocodaps

INDUSTRI: PENDIDIKAN

“Bisnes bertahun, tapi cash reserved langsung tak ada. Selepas belajar dengan Byond, saya dah berjaya mempunyai simpanan duit syarikat”

Saya memang fade up dengan bisnes sebab tak tahu nak urus kewangan dengan betul.

Dahulu setiap bulan kalau ada untung lebih baru saya akan ambil gaji. Kalau tak, saya cuma bayar kos overhead syarikat je.

Sekarang alhamdulillah, saya dapat menyimpan duit syarikat dan masalah kewangan syarikat saya selesai.

– Ummul Hafizah, Nilai Jaya Education Sdn Bhd

DAN RAMAI LAGI PEMILIK BISNES YANG TELAH BERJAYA SISTEMKAN BISNES MEREKA

30,000+++ PEMILIK BISNES TELAH BERJAYA URUSKAN CASHFLOW SYARIKAT MEREKA

TUNGGU APA LAGI?
DAFTAR SEKARANG SEBELUM PROMOSI TAMAT!

PAKEJ EKSKLUSIF VVIP

Harga SebenarRM7,920

1 TIKET 

RM997

(Terhad 20 12 seats sahaja)

PAKEJ EKSKLUSIF VIP

Harga Sebenar RM5,923

1 TIKET 

RM497

(Terhad 100 17 seats sahaja)

PENDAFTARAN KE ADVANCED MY FINANCE ONLINE

Pendaftaran Kini Dibuka!

SOLD OUT!

(TINGGAL 800 29 TIKET SAHAJA)

24 - 25 Okt 2020 | Aplikasi ZOOM

ADVANCED MY FINANCE FINALE

Seminar pengurusan bisnes NO.1 malaysia

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

PROMO SUPER EARLY BIRD AKAN DIBUKA!

Join "waiting list" dan rebut tiket PADA HARGA PROMO untuk advanced my FINANCE FINALE ONLINE?

Klik Butang di bawah dan join WAITING LIST Sekarang!

Klik Butang di bawah untuk Rebut Harga Promo dan bonus-bonus eksklusif yang Ditawarkan Seterusnya.

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

Jaminan 30 hari pulangAN wang semula

Anda masih ragu-ragu? Jangan risau. Pelaburan anda dilindungi insurans ilmu. 

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu tetapi tiada sebarang perubahan selepas sudah praktikkan ilmu ini dalam masa 30 hari, kami sedia berikan wang anda semula.

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

KEDUDUKAN PESERTA

LOKASI SEMINAR

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Advanced My Finance Finale

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Advanced My Finance Finale Online.

+6 012 708 5844 (Izzah)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2017-2020. All Rights Reserved.