fbpx

Rabu & Khamis, 

3 – 4 Jun 2020

Aplikasi ZOOM Online

8.30am – 5.00pm

PENDAFTARAN EXTRAVAGANZA AKAN dibuka!

Pendaftaran ke Advanced My Human Online akan dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah untuk ke WAITING LIST bagi merebut Promo Yang Ditawarkan.

PROMO EXTRAVAGANZA KINI DIBUKA!

(Jualan dibuka dalam masa 4 jam sahaja)

Pendaftaran EXTRAVAGANZA ke Advanced My Human Online kini dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah untuk ke WAITING LIST bagi merebut HARGA PROMO dan BONUS-BONUS EKSKLUSIF yang Ditawarkan.

LAST CALL KINI DIBUKA!

(Pendaftaran dibuka sehingga 20 mei 2020 sahaja!)

Pendaftaran LAST CALL ke Advanced My Human Online kini dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah untuk Mendaftar bagi merebut HARGA PROMO dan BONUS-BONUS EKSKLUSIF yang Ditawarkan.

Berita baik! Ingin lakukan pembelian pantas dan tidak mahu menunggu?

Dapatkan tiket VVIP atau VIP sekarang!

Adakah ANDA ada masalah pengurusan sumber manusia seperti ini?

Hari-hari balik lambat, busy urus kedai, walaupun dah ada staf sendiri

Product dah banyak demand, tapi masih takut nak ambil staf, sebab takut tak mampu nak bayar gaji staf

Staf selalu cuti, MC dan kerja tak perform. Nak buang takut susah nak cari pekerja baru.

Sakit kepala dengan masalah pekerja keluar masuk yang tinggi.

Hubungan dengan keluarga semakin renggang sebab selalu takda masa nak luang bersama

Dah hire staf, tapi tak berani nak bagi kerja berat,  tak percaya staf boleh buat kerja bagus.

Dah bertahun-tahun bisnes, tapi masih tak grow, dari dulu sampai sekarang bisnes kejap okay, kejap tak.

Masih jadi “orang paling penting”, yang mana bisnes perlu tutup jika anda tak masuk kedai.

Jika ya...

Perlu ke hire staff ramai-ramai? Bisnes boleh je jalan walaupun ada 2-3 orang macam sekarang.

Jika anda nak berhentikan diri anda dari jadi kuli – buat semua kerja dalam syarikat, saya akan cakap anda perlukan staff yang lebih ramai.

Memanglah staff sikit pun bisnes boleh jalan. Tapi anda tengok sendiri, kalau setiap staff, semua kerja dia buat, multi skill kononnya.

Habis tu kalau staff tu berhenti macam mana? Dah nak kena cari baru, banyak kerja yang tak jalan.

Plus saya tak suka jadikan staff saya macam superman, semua benda dia kena buat. Sebab saya tahu, lagi banyak kerja staff kena buat, lagi hilang fokus mereka.

Bila hilang fokus, staff akan susah nak siapkan kerja-kerja yang saya nak.

Thats why saya ada 6 roda pengurusan, yang guide saya, siapa yang saya perlu hire, macam mana nak uruskan mereka, berapa gaji untuk bayar kepada mereka mengikut department mana saya akan tempatkan mereka.

Saya percaya, kita perlu tahu bagaimana nak cari staff yang betul untuk posisi yang betul, barulah syarikat boleh cepat berkembang.

Tapi, kalau anda rasa pendapat anda berbeza dengan saya, anda lagi suka kalau bisnes anda tak payah ada staff banyak-banyak, anda boleh teruskan.

Tiada yang salah, tiada yang betul. Saya hanya berkongsi apa yang dipraktikkan oleh saya dan dunia korporat di luar sana.

Dah bersedia untuk hire dan uruskan staff dalam syarikat? Teruskan bacaan.

Ketahui 11 RAHSIA strategi pengurusan pekerja UNTUK KEMBANGKAN SYARIKAT DI ADVANCED MY HUMAn

SAMPAI BILA NAK BUAT SEMUA KERJA SENDIRI?

Tamatkan penderitaan dan kepenatan buat bisnes dengan belajar ilmu ambil pekerja yang betul serta teknik delegate kerja supaya boleh bebaskan diri daripada ‘penjara’ bisnes.

TINGKATKAN EFISIENSI KERJA PASUKAN DAN KURANGKAN 50% KOS KESALAHAN PEKERJA

Kos paling besar dalam bisnes adalah kos pekerja. Semakin ramai pekerja, semakin banyak tinggi kosnya.

Kali ini kami akan kongsikan kajian kes bagaimana dengan jumlah pekerja yang sedikit namun mampu menjana jualan yang tinggi dan hasil kerja yang lebih produktif dan effisien.

TAMBAH MESIN DUIT SYARIKAT

Ramai majikan takut nak ambil pekerja kerana bimbang kos meningkat, kemudian tak mampu nak bayar gaji.

Jangan risau, saya akan ajar anda A-Z bagaimana nak hire team yang menjadi mesin duit paling aktif untuk tambah income syarikat lebih banyak untuk anda.

3 TIANG UTAMA UNTUK KEMBANGKAN SYARIKAT

Ketahui master plan yang lengkap bagaimana sesebuah syarikat kecil mampu berkembang dan membina legasi dengan hanya faham tiga struktur utama dalam perkembangan bisnes.

FORMULA DAN TIPS YANG MUJARAB UNTUK KENALI TALENT ATAU STAFF DALAM SYARIKAT

Tiada siapa yang nak bayar gaji staf yang tak berkualiti. Dengan formula T.E.A.M, syarikat anda akan lebih selamat dan yakin untuk hire staf yang tepat untuk bersama anda bangunkan syarikat.

BINA PASUKAN ELIT DALAM SYARIKAT DENGAN 3 LANGKAH MUDAH

3 skillset yang boleh digunakan sebagai scanner untuk anda bebas pening kepala memikirkan masalah pekerja dalam syarikat yang tidak pernah selesai!

RAHSIA FRAMEWORK KERJA UNTUK SETAHUN!

Ramai orang ambil staf kemudian tidak tahu nak bagi kerja apa. Kerja perlu ada dulu, baru cari orang untuk siapkan kerja.

Lebih daripada 7/10 orang bisnes yang saya jumpa selalu komplen tidak tahu nak beri kerja apa pada staf, maka saya akan tunjukkan satu kerangka yang pasti akan membuatkan anda tarik nafas lega selama setahun.

PILIH ORANG YANG BETUL UNTUK TUGAS YANG BETUL

Ketahui teknik mengenal bakal pekerja kita dengan tepat supaya kita tak tersalah pilih staf sehingga syarikat anda hanya “membazir” bayar gaji buta kepada orang yang salah.

HOOKED & HIRE CALON TERBAIK

Risau tersalah pilih staf yang tak boleh buat kerja?

Tersalah pilih boleh menyebabkan anda kerugian ribuan ringgit.

Saya ada S.O.P khas untuk anda yang dah sedia nak let go 95% kerja-kerja anda kepada staf.

STRATEGI KUMPUL 100++ RESUME DENGAN FUNNEL YANG BETUL

Nak iklankan peluang pekerjaan pun ada caranya, kalau silap tu yang bila post iklan, takda sorang calon pun berkenan nak bekerja di syarikat anda.

Bila tak ramai yang apply, kemungkinan anda hire staf sebab “terdesak” boleh melingkupkan syarikat anda sendiri

KENALI ‘PERMATA’ ATAU ‘KACA’ HANYA DENGAN SATU SOALAN TEMUDUGA

Jangan terpedaya dengan calon yang tampil yakin dalam resume yang “padu”. Saya akan ajar anda soalan-soalan interview untuk anda bezakan mana satu bakal calon terbaik untuk syarikat anda hire jadi team anda.

SIAPA SAYA YANG AKAN bantu SISTEMKAN PENGURUSAN PEKERJA SYARIKAT ANDA?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan ‘Chairman’ kepada Byond Group of Of Companies yang menaungi 5 anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih lebih 30,000 usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM 1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.

Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

BAGAIMANA SESI PEMBELAJARAN ONLINE DIKENDALIKAN?

Seminar Advanced My Human kali ini akan disampaikan menerusi aplikasi ZOOM Online. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone sahaja.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Baca feedback dan perkongsian perasaan mereka yang pernah hadir ke program Advanced My Human

OUR SUCCESS STORY

Boleh percaya ke dengan pengurusan sumber manusia ni boleh bantu bisnes saya untuk berkembang, tambah cawangan dan mempunyai staff yang berkualiti? 

Tonton kisah mereka yang sudah berjaya urus sumber manusia dengan lebih baik dan produktiviti syarikat meningkat.

INDUSTRI: FASHION/PAKAIAN

“Saya tak pandai nak ambil pekerja, dan dah ambil pekerja dapat pula yang tidak berkualiti.”

Dahulu beliau tidak tahu cara nak buat S.O.P, polisi, offer letter untuk pekerja dan akta tentang pekerja juga banyak yang masih beliau belum ketahui.

Bila dah pergi kelas, saya dapat tahu apa yang perlu saya buat, cara nak pilih staf yang betul. Sudah mula bangunkan SOP dan polisi dalam syarikat.

– Faridah Kamaludin, Shakeeya Sdn Bhd

INDUSTRI: MAKANAN

“Sales meningkat 5x ganda walau founder asal dah tiada.”

Dahulu saya “stuck” untuk berkembang, kerana tak ada ilmu yang betul.

Setelah hadir je program Byond, impak yang sangat besar hanya dengan struktur bisnes ke arah bersistem.

Saya kini berjaya menambah staf dari 20 ke 70 orang staf, dan sales meningkat hampir 5x ganda.

– Syariff Mizan, Al Mizan Group Of Companies

INDUSTRI: PENDIDIKAN

“Sampai Pekerja Dah Nak Berhenti, Masih Belum Ada Offer Letter!”

Sebelum ini beliau menghadapi masalah besar tak tahu cara yang betul untuk setup team sebab tak tahu kerja apa nak bagi.

Bila masalah itu berlaku, beliau terpaksa buat macam-macam kerja dan tak sempat untuk fikirkan cara mengembangkan bisnes beliau.

Alhamdulillah, setelah dah join program-program anjuran Byond, kini tiada lagi kerisauan dalam diri untuk ambil staff dan beliau dah mula untuk delegated kerja-kerja kepada team.

– Norleen Roslee, Armada Tanzeel Sdn Bhd

INDUSTRI: PRODUK

“Sebab tiada ilmu ambil pekerja yang betul, saya main ambil je orang bekerja dengan saya”

Saya ambil orang bekerja tanpa saya nilai orang itu berkualiti atau tidak untuk syarikat saya.

Sebenarnya nak dapatkan staf yang berkualiti, sudah boleh filter semasa terima resume mereka lagi.

Selepas belajar dan ada ilmu HUMAN, sekarang sudah mempunyai 8 orang staf yang berkualiti yang bekerja dengan beliau.

Sudah jelas nak bagi kerja apa, dokumen berkaitan pekerja semuanya lengkap.

– Lily Wahab, Mirath SW Sdn Bhd

Industri: MAKANAN

“Duit ‘BOCOR’ entah kemana, akibat tidak urus bisnes dengan betul

Kerana terlalu fokus pada ‘Sale’ dan ‘Marketing’, memang duit yang masuk tu banyak.

Tapi, duit yang keluar pun banyak, dan paling menyakitkan hati bila kita tidak tahu kemana duit tu pergi.

Sekarang team dah bertambah, dan bila dah jumpa team yang betul sale meningkat sehingga 200% daripada sebelumnya. 

– Mohamad Farhan, Chocodaps

INDUSTRI: PENDIDIKAN

“Staff saya 4 orang berhenti serentak!”

Puan Azwa menghadapi masalah staff yang pelbagai, dari segi menguruskan staff, memberi tugasan staff dan tidak tahu apa sebenarnya hak staff yang majikan patut berikan.

Selepas dah hadir ke program-program Byond, Alhamdulillah kini Puan Azwa sudah tidak sakit kepala lagi dengan masalah staff.

– Azwa Ahmad, Golden Nahlee Sdn Bhd

INDUSTRI: PENGILANG/PEMBEKAL

“Padah buang pekerja dengan cara yang salah!”

Kalau dulu memang main ambil je orang untuk bekerja dengan beliau, dan tak tahu teknik dan strategi untuk hire dengan betul.

Selepas dah hadir ke program Byond, banyak sangat perubahan dah berlaku pada syarikat beliau.

Kini dah tak ada isu nak ambil dan urus pekerja.

– Fatin Fatinah, Molhit Pack Sdn Bhd

DAN RAMAI LAGI PEMILIK BISNES YANG TELAH BERJAYA URUS MANUSIA DALAM BISNES MEREKA

30,000++ USAHAWAN TELAH BERJAYA URUSKAN STAFF SYARIKAT MEREKA

TUNGGU APA LAGI?
DAFTAR SEKARANG SEBELUM PROMOSI TAMAT!

EkSKLUSIF: PAKEJ SYARIKAT DAN KONSULTANSI (khas covid-19)

PAKEJ - A (EXPIRED)

  • 1x Session Strategy & Business Planning 12/5/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)
  • 1x Session Strategy & Business Planning 19/5/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)
  • 1x Session Strategy & Business Planning 9/6/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)​
  • 1x Session Strategy & Business Planning 18/6/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)​
  • 1x Session Operational & Team Efficiency 11/6/2020 - Tuan Farhan Johari (1 Jam)​
  • 1x Session Operational & Team Efficiency 16/6/2020 - Tuan Farhan Johari (1 Jam)
  • 1x MySyarikat untuk 1 tahun! (HR System)
  • 10x Video Pengurusan Bisnes ByondGO
  • 1x E-BMG - Panduan Ambil Staf Berkualiti
  • 4x Ebook Premium Pengurusan Manusia
  • 10x Tiket Akses Seminar Online 2 Hari
  • Money Back Guarantee
Harga SebenarRM38,629

10 TIKET 

RM2,497

(Terhad 20 3 seats sahaja)

PAKEJ - B

  • 1x Session Strategy & Business Planning 9/6/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)
  • 1x Session Strategy & Business Planning 18/6/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)
  • 1x Session Operational & Team Efficiency 16/6/2020 - Tuan Farhan Johari (1 Jam)
  • 1x MySyarikat untuk 1 tahun! (HR System)
  • 10x Video Pengurusan Bisnes ByondGO
  • 1x E-BMG - Panduan Ambil Staf Berkualiti
  • 4x Ebook Premium Pengurusan Manusia
  • 5x Tiket Akses Seminar Online 2 Hari
  • Money Back Guarantee
  • 1x Session Strategy & Business Planning 12/5/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)
  • 1x Session Strategy & Business Planning 19/5/2020 - Tuan Abdul Basit (1 Jam)
  • 1x Session Operational & Team Efficiency 11/6/2020 - Tuan Farhan Johari (1 Jam)​
Harga Sebenar RM19,383

5 TIKET 

RM1,997

(Terhad 100 7 seats sahaja)

PAKEJ EKSKLUSIF VVIP

  • 1x Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Sesi Q&A Khas Semasa Lunch bersama Tuan Abdul Basit
  • Ruang Solat Khas Disediakan
  • Tidak Perlu Beratur Panjang Dan Akses Khas VVIP Selama 2 Hari
  • 10x Video Bisnes ByondGO
  • 4x Ebook Premium Pengurusan Manusia
  • 2x Buku Tuliss
  • 1x Eksklusif - Online Group Coaching
  • 1x BMG - Panduan Ambil Staf Berkualiti
  • 1x Seat Eksklusif Ruangan VVIP di belakang Golden Circle
  • 1x T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1x Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1x Set Workbook Seminar
  • Money Back Guarantee
Harga SebenarRM7,920

1 TIKET 

RM997

(Terhad 20 3 seats sahaja)

PAKEJ EKSKLUSIF VIP

  • Lunch Dan Ruangan Khas VIP Disediakan
  • Ruang Solat Khas Disediakan
  • Tidak Perlu Beratur Panjang Dan Akses Khas VIP Selama 2 Hari
  • 10x Video Bisnes ByondGO
  • 4x Ebook Premium Pengurusan Manusia
  • 2x Buku Tuliss
  • 1x Eksklusif - Online Group Coaching
  • 1x BMG - Panduan Ambil Staf Berkualiti
  • 1 Seat Eksklusif Ruangan VIP di belakang VVIP
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • Money Back Guarantee
  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • Sesi Q&A Khas Semasa Lunch bersama Tuan Abdul Basit
Harga Sebenar RM5,923

1 TIKET 

RM497

(Terhad 100 7 seats sahaja)

PENDAFTARAN KE ADVANCED MY HUMAN ONLINE AKSES INDIVIDU

Waiting List - Now Open!

Promo Pakej Individu Serendah RM3,078

**RM165/Peserta!

(**Dengan pembelian 3 TIKET dan keatas sahaja)

Klik butang dibawah untuk mendaftar sekarang!

3 - 4 Jun 2020 | Aplikasi ZOOM Online

ADVANCED MY HUMAN ONLINE

Tuan Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

PROMO EXTRAVAGANZA AKAN DIBUKA!

Pendaftaran ke Advanced My Human Online akan dibuka.

Klik Butang di bawah untuk Rebut Harga Promo dan bonus-bonus eksklusif yang Ditawarkan.

PENDAFTARAN TELAH DITUTUP!

Pendaftaran ke Advanced My Human telah ditutup sepenuhnya:

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik Butang di bawah untuk ke WAITING LIST bagi menantikan Seminar seterusnya.

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

Jaminan 30 hari pulangAN SEMULA wang

Anda masih ragu-ragu? Jangan risau. Pelaburan anda dilindungi insurans ilmu. 

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu tetapi tiada sebarang perubahan selepas sudah praktikkan ilmu ini dalam masa 30 hari, kami sedia berikan wang anda semula.

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

KEDUDUKAN PESERTA

LOKASI SEMINAR

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Advanced My Human Online

  • 3 - 4 Jun 2020
  • 08.30am - 05.00pm
  • Aplikasi ZOOM Online

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Advanced My Human Online.

+6 012 708 5844 (Izzah)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2017-2020. All Rights Reserved.