16 Julai 2018 (ISNIN)

Byond Success, Cheras Kuala Lumpur

09.00AM – 05.00PM

MOHD SHARIMAN BIN CHE DERIS

Graduan Universiti Pertanian Malaysia, pengkhususan pembangunan manusia. Berpengalaman lebih 18 tahun sejak 1998 mengendalikan pembelajaran dan latihan dan kini bertugas sebagai Ketua Bahagian latihan dan perkembangan kerjaya, Felda Technoplant Sdn Bhd Kuala Lumpur.

Telah ditauliahkan sebagai ‘professional Learning Fasilitator (Mastery) international, Certified NLP Practitioner NFNLP (USA) ANLPM, Certified Hypnotist, Hypnotheraphy, Hypnoparenting IBH dan Certified SOIF Coach, dan juga Ketua Pembelajaran bagi ‘Excite Learning Consultancy.’

Kepakaran beliau telah mendorong kepercayaan FELDA, JPJ, JKM, PKD, FASSB dan agensi lainnya untuk melantik sebagai pengendali dan penceramah program. beliau telah diterbangkan ke Brunei Darul Salam mengendalikan 2 siri program untuk kakitangan kerajaan disana bagi tahun 2014 dan 2015.

Beliau dengan aktifnya kini mengendalikan program LEAD4TEACHERS, bersama tim penceramah yang pakar dalam bidang masing-masing di seluruh semenanjung malaysia sejak tahun 2014 di Terengganu, Selangor, Johor Bahru dan Kuala Lumpur.

ANDA MAHU SAYA BONGKARKAN PERKARA-PERKARA INI?

Memahami dan mengetahui nilai kepimpinan dalam diri dan impak kepada kehidupan seharian?

Mengetahui dan memahami benchmark kepimpinan dan bagaimana mengamalkannya?

Menguasai formula untuk jadi pemimpin yang hebat?

HEBAT SEKALI! APA YANG ANDA AKAN DAPAT SELEPAS SEMINAR INI?

Mengatahui kaedah yang betul bagaimana untuk ambil hati pekerja, supaya mereka berasa sentiasa positif dalam menjalankan tugas.

Mengenal lebih mendalam personaliti pekerja kita.

Menjadi ketua yang berketerampilan dan dihormati.

Memahami lebih jelas tentang fungsi dan peranan sebagai kepimpinan.

HARAP MAAF, TIKET SOLD OUT!!

ADA PERTANYAAN?

Sila Hubungi Bahagian Khidmat Pelanggan Kami

(+60)128852644 (Dinie)
customer.byond@gmail.com