#PROMOLASTCALL KE SEMINAR MY HUMAN

Tawaran tamat dalam masa..

(selepas countdown ini tamat, anda boleh daftar walk in ketika hari seminar - rujuk maklumat seminar di bawah)

faiz
“Bila saya hadir ke program Byond Success, barulah saya nampak banyak ilmu yang saya tidak tahu terutamanya berkenaan HUMAN. Sebelum ini saya sering marah pekerja saya jika berlaku kesilapan dan rupanya itulah yang membuatkan mereka down dan akhirnya lari!” – MOHD FAIZ ALIAS, Juruukur Mahabob Sdn Bhd
hayato

“Sebelum hadir ke program Byond Success saya tidak berani untuk memberhentikan pekerja kerana tidak tahu cara dan kaedah yang betul untuk buat keputusan. Selepas hadiri program ini, baru saya sedar dan tahu bagaimana untuk membuat keputusan yang tepat dalam memilih staff.” – NOORHIDAYAH IBRAHIM, JW Apparel Sdn Bhd

kamalia

“Sebelum ini kami ada beberapa isu once meeting the dateline, especially the youngster generasi Y punya staff. Lepas hadir program ni, saya berjaya handle staf gen Y saya dengan efisien.” – KAMALIA KAMAL, The Photolicious Sdn Bhd

(TINGGAL 800 49 SEAT SAHAJA LAGI)

1 Disember 2018 | Hotel Premiera, Kuala Lumpur

SEMINAR MY FINANCE

Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Pendaftaran ditutup!

Promo LAST CALL akan tamat dalam masa...

TIKET SOLD OUT!

Hari
Jam
Minit
Saat

AKAN DATANG
Seminar My Finance!

Tahniah kerana menjadi orang terawal untuk mendaftar di SEMINAR MY FINANCE. Jadilah orang PERTAMA yang menerima tawaran eksklusif dari Byond!

Pendaftaran akan dibuka untuk tahun 2019! Masukkan nama dan emel anda untuk mendapat tawaran eksklusif ini!






Perhatian kepada owner bisnes yang selalu hilang duit!

KENAPA DUIT SYARIKAT ANDA SELALU TAK CUKUP DAN BOCOR BILA HUJUNG BULAN

  • DUIT SYARIKAT, DUIT AKU: Tak semestinya anda owner bisnes, anda bebas nak pakai duit syarikat ikut suka hati anda. Pantang duit tak ada sikit, nak ambil duit syarikat. Habis tu sampai bila syarikat nak berkembang.
  • TAK PANTAU KOS SYARIKAT: Setiap bulan pastikan setiap kos marketing, operation, kos overhead dipantau, supaya duit syarikat yang keluar boleh dikawal, kalau dah rugi baru nak check dah terlambat
  • TAK MONITOR KEWANGAN SYARIKAT: bila dah sibuk, hati nampak lega bila sales masuk je, tapi tak monitor pun duit masuk tu tally tak, cukup tak, lagi parah duit keluar pun tak perasan.
  • TAKDA BUAT BUDGETING: kebanyakan owner bisnes hanya tahu nak target sales syarikat, tapi pembelanjaan syarikat mereka tolak tepi. Last-last pening bila sales banyak, duit keluar pun banyak.

Jika anda sedang dilanda masalah ini, jangan risau..

Ketahui strategi pengurusan duit bisnes yang betul dalam Seminar My Finance!

Sabtu, 1 Disember 2018

Hotel Premiera,
Kuala Lumpur

8.00am – 5.00pm

Anda Sibuk Buat Duit, Dan Tak Amik Kisah Nak Uruskan Duit Syarikat?

Maaf seminar ini hanya untuk owner bisnes yang nak repair “akaun syarikat”. Jika anda rasa buat duit masuk sahaja yang penting, saya nasihatkan anda jangan daftar untuk ke seminar SMF ini...

Seminar ini hanya sesuai untuk golongan yang ada persoalan macam ni:

  • Selama Ni Aku Kira Kos Produk Atau Servis Betul Ke Tak Eh?

    Salah satu faktor kenapa bisnes susah nak ada untung, duit syarikat selalu cukup-cukup makan walaupun produk habis, servis sibuk.

    Mana silapnya? Saya akan ajar anda dari mula - macam mana nak kira kos produk/servis anda, betul atau sebenarnya telah merugikan anda selama ni.
  • Kos Marketing Aku Ni Relevan Ke?

    Ada owner bisnes yang tak tahu, berapa bajet marketing yang perlu mereka keluarkan, relevan atau tidak.

    Kos marketing adalah sebahagian daripada kos yang anda perlu masuk dalam kos syarikat, dan saya sedia membantu anda di seminar SMF nanti.
  • Betul Ke Aku Kena Bayar Cukai Banyak Ni, Tak Boleh Diskaun?

    Ramai owner bisnes masih tak tahu cukai ini boleh dapat diskaun sehingga 90 peratus. Sebab tu saya tak sabar nak kongsikan ilmu cukai ini kepada anda, cukai bukan beban!
  • Sales Aku Masuk Banyak, Untung Tak Sampai 10%

    Kenapa syarikat susah nak untung walaupun duit masuk banyak. Ada beberapa faktor yang menyumbang kepada masalah ini.

    Dan saya akan listkan semua faktor ini supaya anda dapat maksimakan untung syarikat anda.
  • Macam Mana Nak Besarkan Margin Bisnes Aku Ni?

    Nak maksimakan keuntungan syarikat, anda perlu besarkan margin. Nak besarkan margin syarikat?

    Di seminar SMF ini saya akan ajar bisnes anda untuk besarkan margin produk/servis anda.
  • Kenapa Kos Operasi Kadang-kadang Melambung Tinggi Sampai Syarikat Tak Ada Profit?

    Kos dalam syarikat perlu sentiasa dikawal dan dipantau. Jika kos operasi atau kos syarikat tiba-tiba naik, itu bermakna ada kebocoran duit yang perlu anda cari.
  • Kenapa Produk Habis, Tapi Duit Masuk Tak Cukup Pun?

    Tengok produk habis dah lega, tapi kira duit sikit, tak cukup? Anda pernah mengalami masalah ini? Jom cari solusinya di seminar SMF.

Kenapa anda patut hadir ke seminar ni? Penting sangat ke URUSKAN AKAUN SYARIKAT?

Perlu ke urus duit syarikat? Janji duit masuk dah lah kan?

 

Duit masuk tu penting, tapi tak guna duit masuk dalam syarikat banyak-banyak, lepastu tak terurus.

 

Lepas tu hujung bulan komplen cakap duit syarikat bocorlah, kena songlaplah, padahal ilmu urus duit tu anda tak rasa penting pun sebelum ni.

 

Selalunya bila tak uruskan duit syarikat, duit masuk banyak, duit keluar pun banyak. Lagi sedih nak ada saving sebulan sekali pun syarikat susah nak adakan.

 

Alasan je banyak, syarikat tak untung banyaklah, kos marketing tetiba naik lahh..

 

Macam tak berbaloi je buat bisnes, kalau duit masuk je habis.

Setakat buat bisnes nak cukup makan, baik kerja makan gaji..

 

Kalau anda rasa apa anda buat sekarang betul, bersedialah untuk STUCK SAMPAI BILA-BILA, selagi anda tak urus duit syarikat dengan teknik yang betul.

 

Nak bisnes berkembang, syarikat kena ada saving untuk development, tapi duit syarikat sendiri pun tak terurus, nak kembang macam mana?

 

Tu belum cerita pasal cukai syarikat, audit, dah bertahun-tahun buat bisnes tapi masih takut nak bayar cukai.

 

Persoalan saya, Anda Buat Bisnes Ni Serius Ke Nak Main-main?

7 RAHSIA URUS KEWANGAN DAN CUKAI SYARIKAT UNTUK SDN BHD DAN ENTERPRISE DI SEMINAR MY FINANCE

RAHSIA POWERFUL FINANCIAL GOAL

4 Rahsia untuk besarkan modal atau “capital” syarikat dan simpan lebih banyak “cash reserve”, supaya syarikat anda bersedia berkembang dengan sangat pantas pada bila-bila masa. Inilah rahsia yang disimpan oleh ramai jutawan muda yang mempunyai syarikat besar dalam tempoh yang sangat singkat.

DISIPLIN KEWANGAN MULTI-MILLIONAIRE

Bagaimana nak elak gunakan duit syarikat untuk hal peribadi supaya anda bukan menjadi “pencuri” duit syarikat sendiri, tanpa anda perlu menggunakan sistem yang “complicated”!

FORMULA FINANCE SYARIKAT KORPORAT

7 Elemen penting dalam mengawal kewangan syarikat supaya kos syarikat lebih rendah, profit dan margin meningkat, dan rahsia owner bisnes mencapai “financial freedom” untuk bebas melakukan apa sahaja yang mereka mahu, pada bila-bila masa, di mana jua mereka mahukan.

DUNIA FINANCIAL MANAGEMENT

5 Perkara anda wajib buat untuk uruskan duit syarikat supaya income syarikat lebih bertambah bukan semata-mata dari sales syarikat.

STRATEGI URUS CUKAI DAN SST GAYA PAKAR KEWANGAN

4 Rahsia urus dan bayar cukai “lebih rendah” tanpa LHDN kejar syarikat anda, malah memudahkan syarikat untuk apply loan bank, yang tak ramai orang tahu.

JANGAN BAYAR CUKAI KEBODOHAN (AUDIT)

5 Kajian kes daripada industri kecantikan/kesihatan, fesyen, servis, pendidikan dan makanan untuk anda kenal pasti kenapa syarikat anda tak boleh berkembang sampai sekarang. Jangan buat kesilapan bodoh seperti mereka!

KEWANGAN ENTERPRISE VS SDN BHD

5 Perbezaan proses urus dan kawal duit syarikat Sdn Bhd & bisnes Enterprise yang owner bisnes selalu terlepas pandang, menyebabkan mereka sering didenda oleh LHDN dan Kastam, dan terlepas peluang-peluang pelaburan yang menarik.

BONUS

  • Sistem Pengurusan Perbelanjaan Bulanan Syarikat supaya perbelanjaan syarikat dapat dikawal (bernilai RM297)
  • Sistem Perancangan Jualan Bulanan supaya anda jelas dengan target bulanan dan ia lebih mudah dicapai (bernilai RM297)

Program Byond Success sudah TERBUKTI BERKESAN membantu ribuan pemilik bisnes menguruskan bisnes mereka dengan sistematik.

Daftar SEMINAR MY FINANCE sekarang jika anda serius nak ada cash reserve 5-6 angka setiap bulan!

Tiket terhad

SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU GANDAKAN SIMPANAN SyArikat ANDA?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan Pengerusi Eksekutif kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 5 anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih ribuan usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.
Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

BONUS: SPEAKER MISTERI

Berita baik! Eksklusif untuk anda yang mendaftar ke Seminar My Finance, saya bawakan akauntan yang berpengalaman selama lebih 10 tahun dalam bidang perakaunan dan pernah menguruskan 200++ syarikat di seluruh Malaysia untuk bantu anda urus duit syarikat hingga ada positif cashflow yang mampu simpan “cash reserve” 5-6 angka setahun.

Beliau dikenali sebagai Tuan A.M. yang mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam bidang perakaunan, percukaian, audit dan setiausaha syarikat dan merupakan Ahli Penuh bagi badan Professional Akauntan (MALAYSIA INSTITUTE OF ACCOUNTANTS).

Pada tahun 2014, beliau telah berkhidmat dalam industri pengauditan selama lebih dari 7 tahun dan merupakan penasihat Audit & Tax bagi Byond Group of Companies di samping menjadi salah seorang panel speaker dalam Seminar Byond Success.

Selain itu, beliau juga telah mendapat pelbagai pengiktirafan antaranya adalah pemegang sijil Penasihat professional QUICKBOOKS PROADVISOR dari Amerika Syarikat dan pemegang lesen Agen Bertauliah Cukai Barangan dan Perkhidmatan GST.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Setiausaha Syarikat bagi lebih daripada 200 syarikat di seluruh Malaysia dan kini sedang melanjutkan pengajian untuk memperolehi sijil ASSOCIATION OF CERTIFIED CHARTERED ACCOUNTANT (ACCA) yang dijangka tamat pada 2019.

klien

INI PENGALAMAN PEMILIK BISNES SELEPAs hadir ke program BYOND

Industri: KEJURUTERAAN

“Hampir terpaksa bayar RM50k disebabkan cukai kebodohan. Lepas 1 tahun hadir dan amalkan ilmu program Byond, saya BERJAYA capai RM 1 juta.”

COSEC yang saya hire tu tak dapat advice dan solve problem kami. Kita orang hampir kena bayar Rm50k dan dia hanya dapat reducekan RM9k dengan penambahan fee.

Selepas pergi kelas baru tahu yang sebenarnya RM50k tu boleh dikurangkan dengan memberi benefit balik kepada staff, kepada Director. 

Dalam masa 1 tahun saya setup, lepas saya pergi kelas, saya dapat achieve RM1 million.

– Samsul Farhan, Global Detection Solution Sdn Bhd.

Industri: Makanan

“Saya LEBIH BANYAK masa untuk keluar dan berjaya keluarkan ibu daripada TERPAKSA BEKERJA untuk bisnes keluarga kami.”

Sebelum ni saya nampak susah nak sistemkan bisnes ni, nak buat SOP semua.

Selepas saya hadir ke program Byond Success, saya lebih banyak masa untuk keluarga. Paling terkesan, saya dapat keluarkan ibu saya daripada terpaksa bekerja untuk bangunkan bisnes keluarga kami.

– Muhammad Saifullah, Kedai Makan Ustaz

Industri: RETAIL

“Saya berjaya  KURANGKAN 80% daripada masa saya uruskan kedai, lebih banyak masa untuk berfikir bangunkan syarikat.”

Jika dulu saya ingat, saya hanya akan uruskan kedai yang ayah saya wariskan ni satu je sampai bila-bila.

Tanggapan saya silap, selepas ke program Byond Success saya berjaya kurangkan 80% daripada masa saya uruskan kedai, saya hanya penat berfikir untuk bangunkan syarikat.

– Rathi Zakaria, Zakaria Sulaiman Hardware Sendirian Berhad

Industri: kesihatan, servis

“Bisnes dah ADA SISTEM, masa dengan keluarga pun BANYAK.”

Dulu saya kerja di hospital kerajaan, dan saya bila dah ada klinik, saya kena cari ilmu bisnes untuk pastikan klinik saya terus berkembang, sebab saya sebelum datang program Byond Success saya memang ada masalah dengan staff, dokumen syarikat seperti agreement, semua tak dijaga dengan baik.

Alhamdulillah, di program Byond Success saya jumpa solusi untuk selesaikan semua masalah ni, malah bisnes dah ada sistem, masa dengan keluarga pun lebih banyak.

– Mohd. Hakimi, Al-Fateh Empire Sdn. Bhd.

Industri: MAKANAN

“Sekarang nak MASUK TENGAH HARI, atau pergi bercuti pun takde masalah.”

Kalau dulu pukul 6.30 pagi, saya dan suami dah terpacak kat kedai semata-mata nak tengok pekerja masuk kerja ke tak, buat kerja ke tak.

Sekarang, nak masuk tengah hari, nak pergi bercuti pun takda masalah sebab beliau dah tahu macam mana nak uruskan pekerja dan syarikat berjalan tanpa beliau perlu ke kedai hari-hari.

– Nor Haslinda Baharum, Restoran Cik Melur

Industri: kesihatan, servis

“Mula NAMPAK masalah dalam pengurusan syarikat bila diperkenalkan dengan Sistem 6 Roda Pengurusan.

Saya ada masalah dalam pengurusan syarikat dan tak nampak masalah syarikat, macam mana nak selesaikan sampailah saya dan partner ke program Byond Success dan dikenalkan dengan sistem 6 Roda Pengurusan.

Kalau dulu, saya tak berani nak invest lebih untuk hire staff banyak-banyak.

Selepas faham konsep pohon rezeki yang saya belajar, team saya kini makin bertambah mengikut 6 Roda Pengurusan. Semuanya diambil dan diberikan dokumen sepatutnya. 

– Nik Fairul Irwan, In Saff Travel & Tours Sdn Bhd

Industri: KESIHATAN, SERVIS

“Saya TAK BEBAS ke mana-mana sebab tak percaya staff handle duit syarikat. Kini, saya dah tahu cara nak sistemkan semua dengan baik.”

Macam mana nak bebas pergi sana sini, nanti hujung bulan nak kira gaji pekerja lagi, settle KWSP, EPF semua kena sebelum tengah bulan, yang buat kerjanya dua orang, ehmmm.

Selepas hadir program Byond Success baru saya ada keberanian untuk hire staff account untuk jaga duit syarikat, ada HR untuk jaga staff lain bawah syarikat saya.

Yang penting kerja yang saya buat dulu bersama isteri semuanya dah diuruskan oleh staff, dan saya sekarang ada lebih banyak masa, tanpa ada masalah syarikat tak teratur.

– Tuan Ayube, All Vision Sdn Bhd

Industri: barang kemas

“Stress dengan masalah pekerja dan tak bebas ke mana-mana. Wajib datang ofis. Sekarang DAH BERJAYA uruskan staff.

Hadir ke program Byond kerana terlalu stress memikirkan masalah pekerja kerana pekerja dapat ilmu dekat saya setelah dilatih dan berhenti.

Saya memang sangat tidak ada masa. Boleh katakan kalau saya tidak datang dekat sini tidak datang dekat office, ibarat macam-macam masalah jadi.

Sekarang staff dah bertambah, saya dah berjaya uruskan staff.

– Nurul Fitrah Ghazali, Fitrah Goldsmith Sdn Bhd

DAN RAMAI LAGI USAHAWAN YANG TELAH BERJAYA KEMBANGKAN BISNES MEREKA

Program Byond Success sudah TERBUKTI BERKESAN membantu ribuan pemilik bisnes menguruskan bisnes mereka dengan sistematik.

Daftar SEMINAR MY FINANCE sekarang jika anda serius nak ada cash reserve 5-6 angka sebulan!

Tiket terhad

nurul-aimi-mohamad-kamil_optimized

NURUL AIMI MOHAMAD KAMIL
Founder Imanni Skinz

Industri: kecantikan

“Dulu  TAKUT NAK AMBIL STAFF walaupun syarikat dah Sdn. Bhd. Bila ada ilmu yang tepat dan betul, baru tahu bagaimana nak bangunkan mereka.”

Sebelum ini, saya tak pernah tahu tentang ilmu pensyarikatan dan agak takut nak ambil staff yang ramai sebab saya memang tidak ada ilmu tentang syarikat walaupun syarikat kami dah Sendirian Berhad.

Selepas saya menghadiri program Byond Success, saya mula sedar tentang nilai ilmu pensyarikatan. Saya dah tahu tentang nilai sebuah entiti syarikat iaitu Sdn, PLT dan enterprise. 

Saya juga di ajar tentang pembangunan manusia, pengurusan dokumen, 6 roda pengurusan, apa beza shareholder dan pengarah serta cara untuk cari COSEC yang betul. 

keydeen-ahmad_optimized

KEYDEEN HJ. AHMAD
Manager, Keydeen Project Sdn Bhd

Industri: event management

“Selepas 16 tahun berbisnes, pengurusan dokumen MASIH TAK TERATUR. Pulang dari seminar, baru saya tahu cara uruskan bisnes.”

Saya mempunyai pengalaman selama 16 tahun berbisnes tetapi dari segi pengurusan bisnes agak tidak teratur. Setelah saya mengenali Tn Hj Abdul Basit dan menghadiri seminarnya untuk belajar, baru saya tahu macam mana untuk menguruskan bisnes gaya korporat.

Selepas pulang, saya decide untuk susun atur semula fail-fail dalam syarikat kerana system filling saya tidak memuaskan dan tidak teratur. Malah, saya belajar ilmu tidak penting siapa yang mulakan. Yang jauh lebih penting adalah siapa yang bersama-sama untuk menerus dan bangunkan bisnes kita.

Saranan saya bagi yang belum hadir ke program Byond Success, datang lah! Bagi seorang pendiri bisnes anda kena faham apa itu bisnes. Apa yang kita tahu tidak semestinya betul. Untuk berniaga harus ada mentor dan bagi saya untuk pengurusan bisnes, Hj Abdul Basit adalah guru yang tepat.

datin-noor-haslina-abdullah- optimized

DATIN NOOR HASLINA
Pengarah Syarikat Memandu KIST

Industri: servis

“Buat bisnes selama ini TIADA KEFAHAMAN. Keluar dari seminar, kini saya LEBIH FAHAM kita perlu ada team, SOP dan Agreement untuk majukan syarikat.”

Saya tiada apa-apa kefahaman tentang HR sebelum ini. Saya sebagai CEO Marketing dan hanya bekerja sahaja. Setelah menghadiri seminar ini, mindset saya bertukar kerana apa yang dipelajari betul-betul memberi pengajaran. Selama setahun saya sebagai CEO, saya dapati banyak kesilapan dalam saya menjadi ketua.

Saya membuat perubahan melalui SOP dan polisi untuk pekerja saya. Saya akan bina syarikat untuk lebih maju ke hadapan dan pandai menguruskan kewangan. Setiap duit yang keluar dan masuk haruslah direkodkan.

Untuk membangunkan syarikat, kita wajib belajar dan perlu ada seorang guru yang tepat untuk membimbing. Pada saya, Tuan Abdul Basit adalah guru yang tepat untul belajar cara mengurus syarikat.

nadea-fauzi_optimized

NADEA FAUZI
CEO, Real Beauty Sdn Bhd

Industri: kecantikan

“Saya didedahkan ilmu HR yang LEBIH DETAILS di dalam kelas yang selama ini saya ingat ia tidak penting.”

Sebelum datang ke seminar ini saya rasa HR ini tidak penting, pengurusan syarikat tidak teratur dan tiada sistem yang kukuh.

Impak selepas menghadiri program Byond Success, ia menambah pengetahuan saya tentang HR di mana saya praktikkan dalam syarikat dari segi filling dan department HR, admin dan sales. Kesannya sangat besar, sebab saya baru nampak yang HR dan depatment lain lah yang akan bangunkan syarikat.

Saranan saya bagi yang belum hadir ke program Byond Success, memang saya menyeru dan saya beritahu anda adalah sangat rugi kalau tidak hadir ke program Byond Success. Kerana bagi saya ilmu ini tidak ada di mana-mana seminar di luar sana. ilmu ini sangat-sangat berharga dan membantu kita dari zero to hero.

20,000++ USAHAWAN TELAH BERJAYA URUSKAN CASHFLOW SYARIKAT MEREKA

Pendaftaran ditutup!

Isi borang di bawah untuk jadi orang terawal

AKAN DATANG
Seminar My Finance!

Tahniah kerana menjadi orang terawal untuk mendaftar di SEMINAR MY FINANCE. Jadilah orang PERTAMA yang menerima tawaran eksklusif dari Byond!

Pendaftaran akan dibuka untuk tahun 2019! Masukkan nama dan emel anda untuk mendapat tawaran eksklusif ini!






PROMO KE SEMINAR MY FINANCE

Pendaftaran ditutup!

TIKET SOLD OUT!

(TINGGAL 800 32 TIKET SAHAJA LAGI)

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA...

HARI
JAM
Minit
Saat

SUPER EARLY BIRD

  • 1 T Shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM225
3 TIKET : RM120

(Terhad 300 tiket sahaja)

PROMO EARLY BIRD

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

COMING SOON

PROMO EXTRAVAGANZA

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275
3 TIKET : RM150

COMING SOON

PROMO LAST CALL

  • 1 Seat Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM300
3 TIKET : RM165

COMING SOON

SUPER EARLY BIRD

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

SOLD OUT

PROMO EARLY BIRD

  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM225
3 TIKET : RM150
1 TIKET : RM90

(Tinggal 240 tiket sahaja)

PROMO EXTRAVAGANZA

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275
3 TIKET : RM150

COMING SOON

PROMO LAST CALL

  • 1 Seat Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM300
3 TIKET : RM165

COMING SOON

SUPER EARLY BIRD

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

SOLD OUT

PROMO EARLY BIRD

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275
3 TIKET : RM150

SOLD OUT

PROMO CYBER MONDAY
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM165 (FREE 2 TIKET)
1 TIKET : RM110 (FREE 1 TIKET)

(Tinggal 120 tiket sahaja)

PROMO LAST CALL

  • 1 Seat Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275
3 TIKET : RM180
1 TIKET : RM130

COMING SOON

SUPER EARLY BIRD

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

SOLD OUT

PROMO EARLY BIRD

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%*
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275
3 TIKET : RM150

SOLD OUT

PROMO CYBER MONDAY

  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275
3 TIKET : RM180
1 TIKET : RM130

SOLD OUT

PROMO LAST CALL

  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook 10 Rahsia Syarikat Besar Jimat Cukai Sehingga 70%
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275
3 TIKET : RM180
1 TIKET : RM130

(Tinggal 32 tiket sahaja lagi)

LOKASI

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Seminar My Finance.

+6 012 708 5844 (Izzah)

Seminar My Finance

  • N/A
  • 08.00am - 05.00pm
  • Hotel Premiera, Kuala Lumpur

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Seminar My Finance.

+6 012 708 5844 (Izzah)