PROMO #EARLYBIRD KE SEMINAR MY HUMAN

Pendaftaran Tawaran EARLY BIRD akan tamat dalam masa...
Hari
Jam
Minit
Saat
Tempat TERHAD 750 387 seat sahaja

(selepas countdown ini tamat, anda boleh daftar walk in ketika hari seminar - rujuk maklumat seminar di bawah)

faiz
“Bila saya hadir ke program Byond Success, barulah saya nampak banyak ilmu yang saya tidak tahu terutamanya berkenaan HUMAN. Sebelum ini saya sering marah pekerja saya jika berlaku kesilapan dan rupanya itulah yang membuatkan mereka down dan akhirnya lari!” – MOHD FAIZ ALIAS, Juruukur Mahabob Sdn Bhd
hayato

“Sebelum hadir ke program Byond Success saya tidak berani untuk memberhentikan pekerja kerana tidak tahu cara dan kaedah yang betul untuk buat keputusan. Selepas hadiri program ini, baru saya sedar dan tahu bagaimana untuk membuat keputusan yang tepat dalam memilih staff.” – NOORHIDAYAH IBRAHIM, JW Apparel Sdn Bhd

kamalia

“Sebelum ini kami ada beberapa isu once meeting the dateline, especially the youngster generasi Y punya staff. Lepas hadir program ni, saya berjaya handle staf gen Y saya dengan efisien.” – KAMALIA KAMAL, The Photolicious Sdn Bhd

(TINGGAL 750 387 SEAT SAHAJA LAGI)

12 Januari 2019 | Shaftsbury asteria cyberjaya

SEMINAR MY HUMAN

Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes

Pendaftaran ditutup!

Promo LAST CALL akan tamat dalam masa...

TIKET SOLD OUT!

12 Januari 2019 | Shaftsbury asteria cyberjaya

SEMINAR MY HUMAN

Abdul Basit, Guru pengurusan Bisnes
Pendaftaran Tawaran EARLY BIRD akan tamat dalam masa...
Hari
Jam
Minit
Saat
Beli 1 TIKET, dapat 6 FREE GIFT. Tempat TERHAD 750 337 seat sahaja

Jumpa anda di Seminar My Finance!

PROGRAM TERBARU

Tahniah kerana menjadi orang terawal untuk mendaftar di program terbaru Byond, SEMINAR MY FINANCE. Jadilah orang PERTAMA yang menerima tawaran eksklusif dari Byond!

Pendaftaran akan dibuka tidak lama lagi! Masukkan nama dan emel anda untuk mendapat tawaran eksklusif ini!






Perhatian kepada owner bisnes yang dah putus harapan nak ada staf!

KENAPA STAF DALAM SYARIKAT ANDA TAK SERIOUS PERFORM DALAM KERJA MEREKA

  • GAJI AKU DIBAYAR UNTUK BUAT KERJA NI, NAK KERJA LEBIH, BAYAR LEBIH LAH: Staf hanya nampak mereka bekerja di syarikat anda, tapi mereka tak nampak apa yang mereka akan jadi, kelebihan pada kerjaya mereka jika mereka terus setia dan perfom dengan anda.
  • AKU KULI, BUKAN BOS: Jangan biar staf rasa mereka kuli. Bila anda tak hargai staf, tak hormat staf sebab tu mereka rasa mereka kuli, dan jangan pelik kalau mereka ni tunggu nak angkat kaki je pergi dari syarikat anda.
  • BOS AKU PUN MALAS, HABIS TU INGAT STAF NAK RAJIN? - Dalam syarikat, tunjukkan contoh yang baik di depan staf. Kalau anda tidur, jangan pelik staf anda ikut sekali apa yang anda tunjuk kepada mereka.
  • BAGI ARAHAN PUN TAK BETUL, KEJAP MACAM TU, KEJAP MACAM NI: - Jangan hanya salahkan staf salah buat kerja kalau anda sendiri failed nak bagi arahan yang jelas kepada mereka.

Jika anda sedang dilanda masalah ini, jangan risau..

Ketahui strategi pengurusan pekerja yang betul dalam Seminar My Human!

Sabtu, 12 Januari 2019

Shaftsbury Asteria, Cyberjaya
8.00am – 5.00pm

Anda dah biasa sibuk uruskan bisnes, buat semua kerja walaupun anda dah ada staf?

Maaf seminar ini hanya untuk owner bisnes yang dah penat buat semua kerja dalam syarikat, yang tengah cari sistem apa yang boleh gerakkan syarikat, kembangkan syarikat automatik.

  • Salah Ke Tak Nak Ambik Staf, Tak Dosa Pun Kan?

    Tak salah pun, tapi saya tak nak anda rasa berdosa dan ruginya anda sebab bisnes anda stuck bertahun-tahun walaupun anda usaha sepenuh jiwa raga, itu bukan bermakna bisnes kita boleh maju.

    Cari staf, delegate kerja dekat staf, staf bangunkan syarikat, dan anda sebagai majikan perlu banyak berfikir dan bijak cari peluang untuk bisnes anda.
  • Kalau Aku Ambik Staf, Nanti Tak Mampu Bayar Gaji Diorang Macam Mana?

    Saya percaya, lagi banyak staf anda hire, sales syarikat pun naik sama.

    Tapi anda kenalah tahu, bila tapis calon tu, macam mana nak tengok calon yang datang tu betul-betul berkualiti dan berbaloi dengan tawaran yang anda offer kepada mereka.
  • Aku Dah Malas Dah Nak Ambik Staf, Buat Aku Lagi Serabut Adalah

    Anda hire staf untuk bantu dan ringankan kerja anda.

    Tapi, kalau anda rasa ada staf lagi serabut bisnes anda, itu bermakna anda perlu ubah cara anda uruskan mereka dengan teknik yang saya akan kongsikan di SMH nanti.
  • Baru Masuk Dah Berhenti, Buang Masa Aku Je Hire Kau Ni!

    Nak hire staf tu senang, tapi nak cari staf yang berkualiti, yang setia, itu yang susah jika anda ambil ringan perkara ni.

    Bukan semua calon pekerja yang datang apply kerja dengan anda serious nak bekerja dengan anda. Dan bila staf yang anda hire tak berkualiti, sebab tu dengan mudah dan tak rasa berdosa mereka berhenti suka hati.

    Lagi sakit staf tu hilang terus, tahu-tahu je dah tak datang kerja. Apa majikan perlu buat? Saya akan kongsikan solusi ni SMH nanti.
  • Macam Mana Nak Bagi Staf Yang Bagus Tak Lari Pergi Company Lain Eh?

    Bila anda jumpa staf yang bagus, anda mesti rasa sayang kalau staf tu pergi tinggalkan syarikat, betul? Anda mungkin rasa, bagi gaji yang tinggi untuk ikat pekerja seperti ini setia dengan syarikat.

    Malangnya, kajian saya mendapati gaji bukan “pengikat” untuk pekerja kekal dalam syarikat. Saya akan sharekan hasil kajian saya apakah faktor staf kekal dengan anda yang hadir ke SMH.
  • Kenapa Staf Saya Selalu Sangat Salah Buat Kerja Yang Saya Bagi Yer?

    Bagi saya setiap kesalahan itu tak wujud, semunya adalah salah faham. Kalau salah faham terjadi, itu yang menimbulkan masalah dalam syarikat.

    So, di SMH nanti saya nak bagi anda teknik yang anda boleh terus cuba untuk pastikan staf faham arahan anda, dan mereka boleh deliver kerja yang anda bagi ikut expectation anda.
  • Staf Selalu Tak Siap Kerja, Selalu MC, Nak Buang Tapi Nanti Nak Cari Staf Baru Pun Susah..

    Jangan takut, serba salah nak buang staf yang bermasalah. Tetapi, pastikan anda mengikut procedure buang staf dengan betul untuk pastikan syarikat anda takkan terganggu dengan Jabatan Buruh.

Sebelum anda decide ke SMH ini...

Jika anda rasa anda tak perlukan staf, suka buat kerja sorang-sorang sampai takda masa dengan keluarga, saya nasihatkan anda JANGAN DAFTAR untuk ke SMH.

Tapi jika anda serius nak hire staf berkualiti yang boleh bangunkan syarikat untuk anda, daftar ke SMH sekarang:

Kenapa anda patut hadir ke seminar ni? Penting sangat ke HIRE STAF RAMAI-RAMAI?

Perlu ke hire staf ramai-ramai? Bisnes boleh je jalan walaupun ada 2-3 orang macam sekarang.

Jika anda nak berhentikan diri anda dari jadi kuli – buat semua kerja dalam syarikat, saya akan cakap anda perlukan staf yang lebih ramai.

Memanglah staf sikit pun bisnes boleh jalan. Tapi anda tengok sendiri, kalau setiap staf, semua kerja dia buat, multi skill kononnya.

Habis tu kalau staf tu berhenti macam mana? Dah nak kena cari baru, banyak kerja yang tak jalan.

Plus saya tak suka jadikan staf saya macam superman, semua benda dia kena buat. Sebab saya tahu, lagi banyak kerja staf kena buat, lagi hilang fokus mereka.

Bila hilang fokus, staf akan susah nak siapkan kerja-kerja yang saya nak.

Thats why saya ada 6 roda pengurusan, yang guide saya, siapa yang saya perlu hire, macam mana nak uruskan mereka, berapa gaji untuk bayar kepada mereka mengikut department mana saya akan tempatkan mereka.

Saya percaya, kita perlu tahu bagaimana nak cari staf yang betul untuk posisi yang betul, barulah syarikat boleh cepat berkembang.

Tapi, kalau anda rasa pendapat anda berbeza dengan saya, anda lagi suka kalau bisnes anda tak payah ada staf banyak-banyak, anda boleh teruskan.

Tiada yang salah, tiada yang betul. Saya hanya berkongsi apa yang dipraktikkan oleh saya dan dunia korporat di luar sana.

Dah bersedia untuk hire dan uruskan staf dalam syarikat? Teruskan bacaan.

11 RAHSIA strategi pengurusan pekerja UNTUK KEMBANGKAN SYARIKAT DI SEMINAR MY HUMAn

SAMPAI BILA NAK JADI CHIEF EVERYTHING OFFICER?

7 Strategi syarikat berkembang 5x lebih pantas dengan hanya hire lebih ramai pekerja dalam syarikat dengan teknik delegate kerja yang boleh bebaskan diri anda daripada kerja sekarang.

STRATEGI BAGAIMANA KURANGKAN KOS PEKERJA SEBANYAK 50 PERATUS

Ketahui 5 cara bagaimana nak hire staf dengan kos jimat sehingga separuh dari kos asal yang perlu anda bayar, tanpa anda perlu takut dikejar Jabatan Buruh, KWSP, SOCSO dan LHDN!

TAMBAH MESIN DUIT SYARIKAT

Ramai majikan takut nak ambil pekerja kerana bimbang kos meningkat, kemudian tak mampu nak bayar gaji.

Jangan risau, saya akan ajar anda A-Z bagaimana nak hire team yang menjadi mesin duit paling aktif untuk tambah income syarikat lebih banyak untuk anda.

3 PILLARS UNTUK KEMBANGKAN SYARIKAT 5X LEBIH PANTAS

Ketahui 3 jawatan penting yang anda perlu isi dalam syarikat dulu supaya syarikat akan cepat generate jualan dan capai target syarikat walaupun team anda tak sampai 5 orang!

FORMULA T.E.A.M TAPIS PEKERJA TERBAIK UNTUK SYARIKAT

Takda siapa yang nak bayar gaji staf yang tak berkualiti. Dengan formula TEAM, syarikat anda akan lebih selamat dan yakin untuk hire staf yang tepat untuk bersama anda bangunkan syarikat.

4 ELEMEN YANG ANDA PERLU KENALPASTI SEBELUM DEVELOP YOUR DREAM TEAM

4 Kriteria scanner untuk anda bebas pening kepala nak hadap staf buat silap dalam tugasan mereka, yang pasti kos syarikat akan lebih terkawal lepas ni!

RANGKA KERJA STAF UNTUK SETAHUN

Anda pasti tidak seronok jika staf anda kata tak tahu nak buat kerja apa, betul? Jadi saya akan ajar anda untuk anda ajar team anda nanti bagaimana nak buat roadmap, dan merancang kerja untuk setahun terus dalam masa kurang satu hari.

PILIH ORANG YANG BETUL UNTUK TUGAS YANG BETUL

Ketahui teknik mengenal bakal pekerja kita dengan tepat supaya kita tak tersalah pilih staf sehingga syarikat anda hanya “membazir” bayar gaji buta kepada orang yang salah.

HOOKED & HIRE CALON TERBAIK

Risau tersalah pilih staf yang tak boleh buat kerja? Saya ada SOP khas untuk anda yang dah sedia nak let go 95% kerja-kerja anda kepada staf

STRATEGI KUMPUL 120 RESUME DENGAN SATU IKLAN KERJA

Nak iklankan peluang pekerjaan pun ada caranya, kalau silap tu yang bila post iklan, takda sorang calon pun berkenan nak bekerja di syarikat anda.

Bila tak ramai yang apply, kemungkinan anda hire staf sebab “terdesak” boleh melingkupkan syarikat anda sendiri

KENALI ‘PERMATA’ ATAU ‘KACA’ HANYA DENGAN SATU SOALAN TEMUDUGA

Jangan terpedaya dengan calon yang tampil yakin dalam resume yang “padu”. Saya akan ajar anda soalan-soalan interview untuk anda bezakan mana satu bakal calon terbaik untuk syarikat anda hire jadi team anda.

BONUS

  • Sistem "Team Mapping" Mengikut 6 Roda Pengurusan (bernilai RM297)
  • Sistem Pantau Gerak Kerja Tim Menggunakan "Task Progress" (bernilai RM297)

BONUS EXTRA - SOLD OUT!

( EKSKLUSIF untuk VIP sahaja. Terhad 10 peserta)

  • Seat depan eksklusif ruangan VIP sahaja
  • Lounge khas
  • Sesi makan tengah hari bersama Tuan Abdul Basit sambil mendengar coaching beliau semasa hari seminar
Program Byond Success sudah TERBUKTI BERKESAN membantu 20,000++ pemilik bisnes menguruskan bisnes mereka dengan sistematik.

Daftar SEMINAR MY HUMAN sekarang jika anda serius nak capai kebebasan masa dari sibuk menguruskan bisnes anda, dengan strategi pengurusan pekerja yang betul.

Tiket tinggal

SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU anda untuk SISTEMKAN PENGURUSAN PEKERJA SYARIKAT ANDA?

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan Pengerusi Eksekutif kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 5 anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih ribuan usahawan dalam pembangunan bisnes melalui pengurusan yang sistematik di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah dipaparkan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Majalah Wanita, program Feel Good Show NTV7, dan Majalah Keluarga.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.
Beliau juga merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

As Seen On

INI PENGALAMAN PEMILIK BISNES SELEPAs hadir ke program BYOND

Industri: MAKANAN

“Sekarang nak MASUK TENGAH HARI, atau pergi bercuti pun takde masalah.”

Kalau dulu pukul 6.30 pagi, saya dan suami dah terpacak kat kedai semata-mata nak tengok pekerja masuk kerja ke tak, buat kerja ke tak.

Sekarang, nak masuk tengah hari, nak pergi bercuti pun takda masalah sebab beliau dah tahu macam mana nak uruskan pekerja dan syarikat berjalan tanpa beliau perlu ke kedai hari-hari.

– Nor Haslinda Baharum, Restoran Cik Melur

Industri: Makanan

“Saya LEBIH BANYAK masa untuk keluar dan berjaya keluarkan ibu daripada TERPAKSA BEKERJA untuk bisnes keluarga kami.”

Sebelum ni saya nampak susah nak sistemkan bisnes ni, nak buat SOP semua.

Selepas saya hadir ke program Byond Success, saya lebih banyak masa untuk keluarga. Paling terkesan, saya dapat keluarkan ibu saya daripada terpaksa bekerja untuk bangunkan bisnes keluarga kami.

– Muhammad Saifullah, Kedai Makan Ustaz

Industri: RETAIL

“Saya berjaya  KURANGKAN 80% daripada masa saya uruskan kedai, lebih banyak masa untuk berfikir bangunkan syarikat.”

Jika dulu saya ingat, saya hanya akan uruskan kedai yang ayah saya wariskan ni satu je sampai bila-bila.

Tanggapan saya silap, selepas ke program Byond Success saya berjaya kurangkan 80% daripada masa saya uruskan kedai, saya hanya penat berfikir untuk bangunkan syarikat.

– Rathi Zakaria, Zakaria Sulaiman Hardware Sendirian Berhad

Industri: kesihatan, servis

“Bisnes dah ADA SISTEM, masa dengan keluarga pun BANYAK.”

Dulu saya kerja di hospital kerajaan, dan saya bila dah ada klinik, saya kena cari ilmu bisnes untuk pastikan klinik saya terus berkembang, sebab saya sebelum datang program Byond Success saya memang ada masalah dengan staf, dokumen syarikat seperti agreement, semua tak dijaga dengan baik.

Alhamdulillah, di program Byond Success saya jumpa solusi untuk selesaikan semua masalah ni, malah bisnes dah ada sistem, masa dengan keluarga pun lebih banyak.

– Mohd. Hakimi, Al-Fateh Empire Sdn. Bhd.

Industri: kesihatan, servis

“Mula NAMPAK masalah dalam pengurusan syarikat bila diperkenalkan dengan Sistem 6 Roda Pengurusan.

Saya ada masalah dalam pengurusan syarikat dan tak nampak masalah syarikat, macam mana nak selesaikan sampailah saya dan partner ke program Byond Success dan dikenalkan dengan sistem 6 Roda Pengurusan.

Kalau dulu, saya tak berani nak invest lebih untuk hire staf banyak-banyak.

Selepas faham konsep pohon rezeki yang saya belajar, team saya kini makin bertambah mengikut 6 Roda Pengurusan. Semuanya diambil dan diberikan dokumen sepatutnya. 

– Nik Fairul Irwan, In Saff Travel & Tours Sdn Bhd

Industri: KESIHATAN, SERVIS

“Saya TAK BEBAS ke mana-mana sebab tak percaya staf handle duit syarikat. Kini, saya dah tahu cara nak sistemkan semua dengan baik.”

Macam mana nak bebas pergi sana sini, nanti hujung bulan nak kira gaji pekerja lagi, settle KWSP, EPF semua kena sebelum tengah bulan, yang buat kerjanya dua orang, ehmmm.

Selepas hadir program Byond Success baru saya ada keberanian untuk hire staf account untuk jaga duit syarikat, ada HR untuk jaga staf lain bawah syarikat saya.

Yang penting kerja yang saya buat dulu bersama isteri semuanya dah diuruskan oleh staf, dan saya sekarang ada lebih banyak masa, tanpa ada masalah syarikat tak teratur.

– Tuan Ayube, All Vision Sdn Bhd

Industri: barang kemas

“Stress dengan masalah pekerja dan tak bebas ke mana-mana. Wajib datang ofis. Sekarang DAH BERJAYA uruskan staf.

Hadir ke program Byond kerana terlalu stress memikirkan masalah pekerja kerana pekerja dapat ilmu dekat saya setelah dilatih dan berhenti.

Saya memang sangat tidak ada masa. Boleh katakan kalau saya tidak datang dekat sini tidak datang dekat office, ibarat macam-macam masalah jadi.

Sekarang staf dah bertambah, saya dah berjaya uruskan staf.

– Nurul Fitrah Ghazali, Fitrah Goldsmith Sdn Bhd

DAN RAMAI LAGI USAHAWAN YANG TELAH BERJAYA KEMBANGKAN BISNES MEREKA

Program Byond Success sudah TERBUKTI BERKESAN membantu 20,000++ pemilik bisnes menguruskan bisnes mereka dengan sistematik.

Daftar SEMINAR MY HUMAN sekarang jika anda serius nak capai kebebasan masa dari sibuk menguruskan bisnes anda, dengan strategi pengurusan pekerja yang betul.

Tiket terhad

faiz

MOHD FAIZ ALIAS
Juruukur Mahabob Sdn Bhd

 

 

Industri: keJURUTERAAN

“Sebelum ni saya tak berjaya TENTERAMkan pekerja saya hingga mereka sanggup LARI biarkan saya.”

Bila saya hadir ke program Byond Success, barulah saya nampak banyak ilmu yang saya tidak tahu terutamanya berkenaan HUMAN. Sebelum ini saya sering marah pekerja saya jika berlaku kesilapan dan rupanya itulah yang membuatkan mereka down dan akhirnya lari!

Di sini barulah saya sedar apa tindakan yang perlu dilakukan dan macam mana nak tenteramkan pekerja saya. Kepada rakan-rakan bisnes diluar sana, hadirlah ke program Byond Success kerana banyak ilmu mengenai HUMAN yang akan anda pelajari.

Kebanyakkan pemilik bisnes dalam industri masing-masing tidak faham dan tidak jelas bagaimana ingin handle pekerja terutamanya golongan Gen Y dan melalui program ini, insyaAllah anda akan faham.

Kalau anda rasa tidak mahu jadi hamba kepada bisnes sendiri, memang anda kena datang ke program Byond Success.

Industri: FESYEN

“Dulu TAK BERANI nak pecat pekerja… hampir jadi ‘HAMBA’ bisnes sendiri.”

Sebelum hadir ke program Byond Success saya tidak berani untuk memberhentikan pekerja kerana tidak tahu cara dan kaedah yang betul untuk buat keputusan. Selepas hadiri program ini, baru saya sedar dan tahu bagaimana untuk membuat keputusan yang tepat dalam memilih staf.

Antara perkara penting yang saya terlepas pandang sebelum ini adalah saya perlu kenal pekerja saya sebenarnya supaya mudah untuk saya guide dan delegate tugas kepada mereka.

Kalau anda rasa tidak mahu jadi hamba kepada bisnes sendiri, memang anda kena datang ke program Byond Success.

hayato

NOORHIDAYAH IBRAHIM
JW Apparel Sdn Bhd

kamalia

KAMALIA KAMAL
The Photolicious Sdn Bhd

Industri: servis

“Lepas hadir program ni, saya berjaya HANDLE staf gen Y saya dengan efisien.”

Sebelum ini saya banyak deal dengan designers, young designers. Young designers are different. Its not like our designer we had before. Dan kami ada beberapa isu once meeting the dateline, especially the youngster generasi Y punya staf.

Dalam program ini you will not actually learn about pengurusan, you actually learn about HUMAN. The right to do in the company is actually to bring the right people.

Kepada pemilik bisnes diluar, start to learn about your company start to grow. You need to know all of this, when come to Byond.

Industri: kecantikan

“Saya didedahkan ilmu HR yang LEBIH DETAILS di dalam kelas yang selama ini saya ingat ia tidak penting.”

Sebelum datang ke seminar ini saya rasa HR ini tidak penting, pengurusan syarikat tidak teratur dan tiada sistem yang kukuh.

Impak selepas menghadiri program Byond Success, ia menambah pengetahuan saya tentang HR di mana saya praktikkan dalam syarikat dari segi filling dan department HR, admin dan sales. Kesannya sangat besar, sebab saya baru nampak yang HR dan depatment lain lah yang akan bangunkan syarikat.

Saranan saya bagi yang belum hadir ke program Byond Success, memang saya menyeru dan saya beritahu anda adalah sangat rugi kalau tidak hadir ke program Byond Success. Kerana bagi saya ilmu ini tidak ada di mana-mana seminar di luar sana. ilmu ini sangat-sangat berharga dan membantu kita dari zero to hero.

nadea-fauzi_optimized

NADEA FAUZI
CEO, Real Beauty Sdn Bhd

20,000++ USAHAWAN TELAH BERJAYA URUSKAN STAF SYARIKAT MEREKA

PROMO KE SEMINAR MY HUMAN

PROMO KE SEMINAR MY HUMAN

Pendaftaran ditutup!

TIKET SOLD OUT!

(TIKET TINGGAL 750 337 SEAT SAHAJA)

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA...

HARI
JAM
Minit
Saat

VIP

  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • 1 Seat Depan Eksklusif Ruangan VIP sahaja
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim

Harga Sebenar RM997

1 TIKET

RM497

(Terhad 10 1 seat sahaja)

GENERAL

  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Seat Depan Eksklusif Ruangan VIP sahaja
  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit

Harga Sebenar RM597

5 TIKET : RM225
3 TIKET : RM150

(Terhad 750 337 seat sahaja)

RM97  SOLD OUT

1 TIKET : RM60  COMING SOON
1 TIKET : RM70  COMING SOON
1 TIKET : RM80  COMING SOON
1 TIKET : RM100  COMING SOON

COMING SOON

VIP

  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit
  • 1 Seat Depan Eksklusif Ruangan VIP sahaja
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim

Harga Sebenar RM997

1 TIKET

RM497

(Terhad 10 seat sahaja lagi)

SOLD OUT 

GENERAL

Beli 1  TIKET, dapat 6 FREE GIFT

  • 1 Seat Eksklusif Seminar
  • 1 Woven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Pen Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Depan Eksklusif Ruangan VIP sahaja
  • Makan Tengah Hari bersama Tuan Abdul Basit

Harga Sebenar RM597

5 TIKET : RM250
3 TIKET : RM165
1 TIKET : RM60

(Terhad 337 seat sahaja)

RM97  SOLD OUT

1 TIKET : RM70  COMING SOON
1 TIKET : RM80  COMING SOON
1 TIKET : RM100  COMING SOON

COMING SOON

SUPER EARLY BIRD
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
  • 1 Wooven bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM225
3 TIKET : RM150

(Terhad 300 seat sahaja)

PROMO EARLY BIRD

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

COMING SOON

YEAR END SALE

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM270
2 TIKET : RM190
1 TIKET : RM137

COMING SOON

NEW YEAR

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

LAST CALL

  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Wooven bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

PROMO EARLY BIRD

*gambar untuk tujuan ilustrasi sahaja

  • 1 Wooven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Workbook Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim*
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim*
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM250
3 TIKET : RM165
1 TIKET : RM60

(Tinggal 370 seat sahaja)

YEAR END SALE

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM270
2 TIKET : RM190
1 TIKET : RM137

COMING SOON

NEW YEAR

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

LAST CALL

  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Wooven bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

SUPER EARLY BIRD

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Byond

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM250
2 TIKET : RM170
1 TIKET : RM100

SOLD OUT

PROMO EARLY BIRD

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM260 2 TIKET : RM180 1 TIKET : RM117

SOLD OUT

YEAR END SALE

*gambar untuk tujuan ilustrasi sahaja

  • 1 Wooven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar

* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM275 3 TIKET : RM180 1 TIKET : RM70

(Terhad 800 100 seat sahaja)

NEW YEAR

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

LAST CALL

  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Wooven bag Eksklusif Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

SUPER EARLY BIRD

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Byond

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM250
2 TIKET : RM170
1 TIKET : RM100

SOLD OUT

PROMO EARLY BIRD

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM260 2 TIKET : RM180 1 TIKET : RM117

SOLD OUT

YEAR END SALE

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM270
2 TIKET : RM190
1 TIKET : RM137

SOLD OUT

NEW YEAR

  • 1 Wooven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim​
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM300 3 TIKET : RM195 1 TIKET : RM80

(Terhad 800 100 seat sahaja)

LAST CALL

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

SUPER EARLY BIRD

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Byond

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM250
2 TIKET : RM170
1 TIKET : RM100

SOLD OUT

PROMO EARLY BIRD

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM260 2 TIKET : RM180 1 TIKET : RM117

SOLD OUT

YEAR END SALE

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM270
2 TIKET : RM190
1 TIKET : RM137

SOLD OUT

NEW YEAR

  • 1 Wooven Bag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Workbook Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim​
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 T-shirt Eksklusif Seminar
* Produk digital. Anda akan diberi link akses ketika seminar.

Harga Sebenar RM597.00

5 TIKET : RM300 3 TIKET : RM195 1 TIKET : RM80

(Terhad 800 100 seat sahaja)

LAST CALL

  • 1 Totebag Eksklusif Seminar
  • 1 Seat Seminar
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Ebook Premium Pengurusan Tim
  • 12 Video Urus & Kembangkan Tim
  • 1 Pen Eksklusif Byond
  • 1 Baju Eksklusif Seminar

Harga Sebenar RM597.00

3 TIKET : RM280
2 TIKET : RM200
1 TIKET : RM157

COMING SOON

LOKASI

Isi borang ini untuk daftar sekarang

Seminar My Human

  • 12 Januari 2019
  • 08.00am - 05.00pm
  • Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai khidmat pelanggan kami untuk daftar ke Seminar My Human.

+6 012 708 5844 (Izzah)