fbpx


#LAST CALL - DAFTAR SEKARANG DAN REBUT TIKET Bagi seminar "the game changer"

Promo Last Call Kini dibuka dalam masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

FREE: 1x E-Workbook The Game Changer (Bernilai RM97)

Free E-Workbook Eksklusif The Game Changer Khas Untuk Melancarkan Lagi Proses Pembelajaran Anda Semasa seminar berlangsung.

Nota-Nota seminar anda akan lebih tersusun dan nampak lebih kemas dengan adanya e-Workbook ini.

BONUS 1: 1x Sesi Khas Online Group Coaching (Bernilai RM2,997)

Sesi eksklusif soal jawab ini akan berlangsung selama 1 jam dan anda bebas untuk mengajukan sebarang soalan berkenaan bisnes kepada Tuan Abdul Basit.

Yang menariknya, anda bukan sahaja berpeluang akan dapat jawapan untuk masalah yang anda hadapi, tetapi anda juga boleh belajar daripada jawapan untuk masalah yang dihadapi oleh usahawan yang lain juga semasa sesi sedang berlangsung.

BONUS 2: 10x Video Tips & Strategi Bisnes (Bernilai RM797)

Video 1: Persediaan Enterprise Ke Sdn Bhd (Duration 3:20)

Video 2: strategi disebalik penetapan harga (Duration 3:59)

Video 3: jenis funnel dalam bisnes (Duration 4:53)

Video 4: 5 exit plan dalam bisnes (Duration 5:01)

Video 5: cara boost mindset pasukan (Duration 4:21)

Video 6: kriteria hR berkualiti (Duration 3:28)

Video 7: 5 punca bisnes lingkup (Duration 3:48)

Video 8: filing - sSM lHDN (Siri 1) (Duration 4:11)

Video 9: Caruman wajib dalam bisnes (HRDF) (Duration 2:35)

Video 10: Caruman Wajib Dalam Bisnes (SIP) (Duration 2:46)

BONUS 3: 5x Ebook Bisnes (Bernilai RM247)

E-Book 1: 10 Formula Mudah Dan Pantas Buat Headline Copywrting Yang Menjual

E-Book 2: 30 Marketing Booster Letupkan Sale dan brand bisnes anda

E-Book 3: rahsia hire staf berkualiti

E-Book 4: 10 petanda bisnes enterprise anda bersedia upgrade sdn bhd

E-Book 5: rahsia mempunyai simpanan 6 - 7 angka dalam tempoh masa setahun

BONUS 4: 4x Buku Fizikal (Bernilai RM200)

Buku eksklusif terbitan Byond yang telah ditulis oleh 4 orang Board Of Advisors (BOA) yang mempunyai kepakaran di dalam bidang masing-masing.

Buku 1: 6 Roda Pengurusan - Sistem Bina Legasi Bisnes

Buku 2: Mazhab Pemasaran Maliki

Buku 3: NLP For Leaders

Buku 4: Tax Expert - 10 Strategi Urus Cukai Gaya Expert

*Tiada sebarang penghantaran bagi luar Malaysia

*Buku akan pos terus ke rumah anda

Last Call Kini dibuka Sehingga 10 Dis 2021, jam 12.00pm.

Promo RM20/Tiket Kini dibuka dalam masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

Tahukah Anda? Berdasarkan ribuan 'case study' yang diperolehi, kami di byond merumuskan bahawa terdapat "5 masalah utama" yang dihadapi oleh para usahawan dan pemilik bisnes di luar sana yang mungkin anda juga mempunyai masalah tersebut.

Amaran: Seminar ini tidak sesuai untuk anda yang nak cepat kaya dan mempunyai "EGO" dalam diri merasakan sudah tahu semua perkara. Kami komited untuk menyampaikan ilmu yang kami sendiri guna pakai dan terbukti berjaya ini, kepada anda yang menjaga adab dalam menuntut ilmu.

5 MASALAH UTAMA DALAM BISNES

Berdasarkan masalah-masalah tersebut, kami kenalpasti bahawa antara punca utama yang menyebabkan masalah tersebut berlaku adalah:

MEMPERKENALKAN

Ramai orang ingat jadi usahawan ini mudah, bahagia, kaya, boleh cuti sesuka hati dan macam-macam lagi. Hakikatnya hanya yang dah ceburi bidang ini sahaja yang tahu betapa peritnya cabaran dan dugaan yang perlu dilalui dalam bisnes.
Pernah tak anda rasa bersalah kerana terpaksa mengorbankan masa bersama keluarga hanya untuk memenuhi tuntutan bisnes?
Bisnes sepatutnya menjadi alat untuk kita capai apa yang dipanggil sebagai ‘automate and grow’. Tapi oleh kerana ego, kekurangan sumber dan ilmu serta percaturan strategi yang salah, maka ramai pemilik bisnes yang terpaksa menelan pahitnya hempedu berbanding menikmati manisnya madu dalam bisnes.

Untuk memastikan bisnes kita boleh ‘Automate’ dalam masa yang sama ‘Grow’ dengan pesat, kita perlukan Guru, Ilmu serta Strategi yang betul sebagai asas dalam membangunkan sistem dan mengurus manusia dengan betul.

Kami yakin dan percaya, jika sesebuah bisnes itu mempunyai sistem dan manusia yang betul, pasti kewangan bisnes anda mampu ditingkatkan. Sudah tentu, bila kita ada kewangan yang kukuh, kita akan lebih mudah untuk beranakkan lagi duit sedia ada.

Atas dasar itu, kami ambil keputusan untuk wujudkan program The Game Changer: Automate and Grow Your Business ini untuk berkongsi tips bisnes yang wajib anda tahu.

Ini merupakan satu-satunya program di Malaysia yang akan memberikan anda gambaran keseluruhan tentang ‘Journey’ dan realiti dunia bisnes sebenar serta kami akan tunjukkan step-by-step cara majukan bisnes dengan pantas.

Kami akan kongsikan bagaimana cara dan jalan untuk mulakan bisnes daripada kosong hinggalah berjaya menjadi sebuah legasi yang akhirnya mampu membina kekayaan yang boleh diwarisi berdasarkan 

“Byond Business Blueprint”.

KETAHUI rahsia "Byond business blueprint & 7 Modul" YANG AKAN BANTU LONJAKKAN SALE BISNES SERTA MENJADIKAN BISNES ANDA MAMPU CAPAI "AUTOMATE & gROW"

Fundamental Game of Business

Kita terlalu sibuk perbaiki teknik marketing, perbaiki teknik closing dan pelbagai lagi teknik buat duit.

Tanpa kita sedar, sebenarnya ada fundamental yang paling penting perlu dibina dan upgrade terlebih dahulu supaya anda dapat naikkan sale dan grow business.

"Change your game, you will change your result".

Automate and Grow Blueprint

Di seminar “The Game Changer” ini, kami akan kongsikan blueprint dan ‘journey’ dunia bisnes, bagaimana cara kembangkan bisnes dengan proses 'step-by-step' yang perlu dilalui.

Sales Booster Technique

Ramai orang nak tingkatkan sale, tetapi cuma bergantung kepada mencari pelanggan baharu semata-mata.

Sebenarnya, ada teknik rahsia bagaimana kita boleh naikkan sale tanpa perlu mengeluarkan kos marketing yang banyak. Dengan tips bisnes ini kami yakin dan percaya anda pasti akan nampak dengan lebih jelas cara naikkan sale.

Road To Automation

Bayangkan anda mampu lepaskan 80% kerja kepada staf anda tanpa anda perlu sentiasa terlibat dalam kerja harian.

Semua ini hanya mampu dicapai jika anda ketahui apakah ‘sistem’ yang perlu untuk delegate tugasan dengan efisien kepada staf.

Business Growth Secret

Ketahui apakah “kenderaan bisnes” yang wajib anda bangunkan dan apakah model bisnes dengan Formula C.D.S yang terbukti berjaya mengembangkan bisnes dengan cepat dan efisien.

Dalam bisnes terdapat “4 level” yang perlu pemilik bisnes ketahui untuk kembangkan bisnes dengan cepat. Setiap level ada cabaran tersendiri dan solusi untuk setiap level ini tidak sama. Jom ketahui cara kembangkan bisnes dengan pantas.

Cash Reserve Formula

Tidak guna kita buat bisnes bertahun-tahun, penat lelah siang dan malam. Tetapi bisnes kita tidak mampu mempunyai simpanan sehingga 7 angka.

Strategi "Divide & Conquer" yang bakal kami kongsikan ini telah terbukti berjaya meningkatkan cash reserve dengan pantas.

End Game Strategy

Sampai bila kita nak buat bisnes? Kami yakin dan percaya, sampai suatu masa nanti mesti anda mahukan “FREEDOM” betul?

Kami akan bongkarkan rahsia ultimate game dalam bisnes, supaya anda mampu capai kebebasan membuat pilihan, kebebasan masa dan kebebasan kewangan untuk anda nikmati kehidupan yang lebih baik.

SIAPA SAYA YANG AKAN bantu BISNES ANDA

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan “Chairman” kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 5 buah anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih berpuluh ribu usahawan dalam pembangunan bisnes melalui formula dan game plan bisnes yang terbukti  berjaya di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd sejak dari tahun 2014 lagi.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah mendapat liputan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Mingguan Wanita dan program Feel Good Show NTV7.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta pertama dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.

Pada tahun 2019, beliau dianugerahkan Platinum Business Award oleh SME Association of Malaysia yang mana penganugerahan ini perlu mencukupi beberapa kriteria dan dinilai oleh panel professional. 

Beliau merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau juga merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

BAGAIMANA SESI PEMBELAJARAN ONLINE DIKENDALIKAN?

Seminar The Game Changer ini akan disampaikan secara Live menerusi platform ZOOM Online. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja.


Boleh gunakan fungsi chat’ untuk berinteraksi semasa seminar berlangsung. Selain itu, nota-nota berimpak tinggi akan disampaikan secara ‘live screen, notes & exclusive presentation‘ khas untuk anda.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Baca feedback dan perkongsian perasaan mereka yang pernah hadir ke seminar The Game Changer

Slide ke tepi untuk lihat lebih lagi “feedback”

OUR SUCCESS STORY

Tonton kisah inspirasi dan kejayaan antara jenama-jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes.

INDUSTRI: TRADING / PRODUK

“Dengan fokus pembangunan Ejen, sales mencanak ke RM22 Juta walaupun di musim PKP”

Pelbagai jenis latihan yang beliau berikan dan Tuan Abdul Basit sendiri juga turun padang untuk bercakap bersama Ejen/Stokis LEYNA bagi boost lagi energy mereka semua.

Hasilnya sangat luar biasa, menyebabkan pada tahun 2020 beliau telah mencapai RM22 Juta berbanding tahun sebelumnya hanya RM10.4 Juta.

– Mohamad Azli, Flenaz Synergy Sdn Bhd

INDUSTRI: TRADING / PRODUK

“Sales banyak, tapi tak nampak duit hasil bisnes tu. Ruginya tak join BYOND lebih awal”

Sales banyak, tapi tak nampak duit untung bisnes tu. Buat penat je buat bisnes, tapi untung tiada.

Alhamdulillah selepas dah belajar ilmu pengurusan bisnes yang betul di BYOND, kini syarikat beliau telah berubah dengan sangat drastik dalam tempoh masa yang singkat.

Dahulu sebelum join BYOND sales beliau setahun RM900 ribu sahaja, kini sehingga bulan April 2021 selepas dah join BYOND beliau capai RM1.3 Juta dalam tempoh masa 4 bulan sahaja.

– Syamimi, Bumsnbums Apparel Sdn Bhd

INDUSTRI: TRADING / FESYEN

“5 tahun berbisnes tak cukup modal, akhirnya kini capai cash reserve RM300 ribu”

Selama 5 tahun beliau sudah berbisnes, namun setiap tahun bisnes beliau stuck dan modal bisnes sentiasa tidak mencukupi sehinggakan terpaksa buat loan dengan bank untuk pertahankan bisnes beliau.

Alhamdulillah, setelah dah belajar ilmu urus bisnes dengan Byond. Kini masalah tersebut sudah dapat diselesaikan.

Pada tahun 2019, sale beliau sebanyak RM1.8 juta sahaja dan meningkat kepada RM2.8 juta pada tahun 2020 walaupun kita tahu tahun 2020 ialah tahun yang sangat mencabar.

– Fariq Haiqal, Scarffeya Global Sdn Bhd

INDUSTRI: SERVIS / Construction

“Bisnes berjaya hit lebih RM1 Juta sebulan dengan ilmu Taming Sari & 3 Benua.”
Dalam bisnes, tak semestinya kena guna banyak teknik untuk capai RM1 Juta. Fokus dan konsisten buat satu-satu teknik adalah lebih baik.

Alhamdulillah, dengan ilmu Taming Sari & 3 Benua yang kami telah ajarkan dan beliau ambil tindakan dengan ilmu tersebut. Beliau telah berjaya capai lebih RM1 Juta jualan sebulan.

– Ain Adam, Teraju Hijjaz Construction

INDUSTRI: TRADING / PRODUK

“Jualan bisnes banyak, staf ramai, orang nampak bisnes macam gah. Namun hakikatnya adalah sebaliknya”
Sebelum ini beliau menghadapi masalah dalam bisnes yang mana beliau tiada orang yang bimbing dan tiada tempat rujukan dalam menjalankan bisnes.
Sehinggalah sampai satu masa pada tahun 2019, beliau tersilap langkah dengan mengambil terlalu ramai pekerja tanpa mengambil kira kos dan urus pekerja ini dengan betul.

Segalanya berubah apabila beliau mula belajar dan mendapat bimbingan untuk “Grow Business” daripada BYOND.

– Mahfudzah Mustafha, Mufaz Group Sdn Bhd

INDUSTRI: TRADING / PRODUK

“Antara masalah yang ramai pemilik bisnes hadapi ialah masalah “ketidakpastian” untuk membuat keputusan”

Sebelum join BYOND, masalah terbesar beliau ialah ketidakpastian dalam nak membuat keputusan melibatkan syarikat dan beliau penat kerana terpaksa memikirkan cara untuk selesaikan masalah dalam bisnes seorang diri.

Sebab itulah dalam bisnes, pentingnya untuk anda mempunyai “2nd brain” yang mampu untuk tolong selesaikan masalah dalam bisnes anda serta mampu berikan kepastian dalam apa jua tindakan yang anda ambil.

Antara action yang telah beliau ambil ialah membuat pembahagian akaun iaitu strategi “Divide & Conquer” yang mana strategi ini kami ada kongsikan di dalam seminar The Game Changer (TGC).

Hasilnya daripada sebelum ini cash reserve syarikat beliau cuma RM100 ribu sahaja dan sehingga bulan Mac 2021 beliau sudah capai cash reserve RM570 ribu.

– Annas, PR Venture Sdn Bhd

INDUSTRI: KECANTIKAN / PRODUK

“Untung bisnes entah kemana sehinggakan terpaksa gunakan duit personal”

Selepas dah belajar ilmu pengurusan di BYOND, Alhamdulillah walaupun bisnes Kekasih masih baru lagi di dalam pasaran tetapi beliau berjaya capai RM7 juta pada tahun 2020 berbanding tahun sebelumnya yang hanya mencatatkan RM5 juta.

Dan yang paling best ialah, kalau dahulu bisnes yang beliau buat tiada untung sehinggakan rugi RM200 ribu.

Alhamdulillah, pada tahun 2019 sudah berjaya membuat cash reserve RM1 juta dengan menggunakan strategi “Divide & Conquer” dan pada tahun 2020 meningkat lagi ke RM3 juta cash reserve.

– Syafiqa Melvin, The Melvins Resources Sdn Bhd

INDUSTRI: Servis / Klinik

“Dalam masa hanya 6 bulan, cash reserve meningkat lebih 2x ganda”

Walaupun berdepan dengan krisis pandemik COVID-19 yang melanda dunia, Dr Nurul Ain berjaya meningkatkan sale dan cash reserve syarikatnya.

 

Nampak macam mustahil, tetapi itulah realitinya bilamana kita ada ilmu pengurusan bisnes, tahu cara naikkan sale yang betul dan ada Guru yang beri tunjuk ajar.

– Dr Nurul Ain, Klinik Pergigian Nur’Ain

INDUSTRI: Servis / Studio

“Capai 1st Million Dalam Bisnes, Walaupun Industri Terjejas Teruk Semasa PKP”

Sebelum ini, beliau mempunyai masalah terbesar untuk mengembangkan bisnes apabila tidak mempunyai ‘system workflow‘ yang betul dan cara urus perniagaan dengan efisien.

Kejayaan terbesar beliau sepanjang bersama di BYOND adalah dengan berjaya hit RM1 Juta pertama pada tahun 2020 walaupun dalam tempoh PKP.

Bukan itu sahaja, bisnes beliau bertambah baik apabila mampu untuk menyimpan cash reserve sebanyak RM500 ribu berbanding dengan tahun sebelumnya.

– Azim Idris, Huzeifa Media Sdn Bhd

INDUSTRI: MAKANAN / CATERING

“Daripada RM500 Ribu, Mencanak Ke RM1.52 Juta Sales Pada 2020”

Kini selepas dah belajar ilmu pengurusan bisnes dengan Byond, beliau sudah mula ambil staf dan delegate kerja-kerja kepada staf beliau.

 

Disebabkan dah urus bisnes dengan betul, pada tarikh 10.10.2020, beliau berjaya menguruskan tempahan catering sebanyak 14 majlis tanpa beliau perlu turun padang penat memasak macam dahulu.

– Wan Farhanah, Farhanah Catering

INDUSTRI: PENDIDIKAN 

“Cash Reserve Ini Lah Yang Selamatkan Bisnes Saya Ketika Pandemik”

Kini bisnes beliau sudah berjaya mencapai tahap 80% automation berbanding dengan tahun sebelumnya. Beliau tidak perlu lagi membuat semua kerja seorang diri.

Bukan itu sahaja, bisnes beliau bertambah baik apabila mampu untuk ada cash reserve sebanyak RM350 ribu pada tahun 2020 walaupun dalam PKP.

Dan lebih menariknya lagi cash reserve ini lah yang berjaya menyelamatkan bisnes beliau daripada lingkup sepanjang tempoh PKP ini dilaksanakan.

– Nurul Sheriena, Nuha Kids Care Centre

ANTARA JENAMA BESAR YANG KAMI BANTU

LEBIH 40,000++ PEMILIK BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2015

PROMO #LAST CALL UNTUK SEMINAR THE GAME CHANGER KINI DIBUKA

money back guarantee

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu dan lakukan tindakan dengan ilmu yang telah kami kongsikan tetapi tiada sebarang perubahan dalam masa 30 hari, kami sedia pulangkan wang anda semula tanpa banyak soal.

 

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

Isi borang ini untuk daftar sekarang

THE GAME CHANGER

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

012 297 2644 (Cik Ana)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2021. All Rights Reserved.

 

DISCLAMER: Seminar “The Game Changer” ini direka bagi membimbing peserta untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan dalam bisnes. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, The Game Changer tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara peserta dalam program ini. Kejayaan peserta juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.