fbpx

5 & 6 Nov 2022

8.30 Pagi - 5.00 Petang

ZOOM Online

Join "waiting list" untuk rebut tiket
PADA PROMO Super Early bird bagi
seminar "the game changer (TGC)"

Promo Super Early Bird Akan dibuka dalam masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

Promo RM20/Tiket Kini dibuka dalam masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

Tahukah Anda? Berdasarkan ribuan 'case study' yang diperolehi, kami di byond merumuskan bahawa terdapat "5 masalah utama" yang dihadapi oleh para usahawan dan pemilik bisnes di luar sana yang mungkin anda juga Sedang mempunyai masalah tersebut.

Amaran: Seminar ini tidak sesuai untuk anda yang nak cepat kaya dan mempunyai "EGO" dalam diri merasakan sudah tahu semua perkara. Kami komited untuk menyampaikan ilmu naikkan sales yang kami sendiri guna pakai dan terbukti berjaya, kepada anda yang menjaga adab dalam menuntut ilmu.

5 MASALAH UTAMA DALAM BISNES

Berdasarkan masalah-masalah tersebut, kami kenalpasti bahawa antara punca utama yang menyebabkan masalah tersebut berlaku adalah:

MEMPERKENALKAN

Ramai orang ingat jadi usahawan ini mudah, bahagia, kaya, boleh cuti sesuka hati dan macam-macam lagi. Hakikatnya hanya yang dah ceburi bidang ini sahaja yang tahu betapa peritnya cabaran dan dugaan yang perlu dilalui dalam bisnes.
Pernah tak anda rasa bersalah kerana terpaksa mengorbankan masa bersama keluarga hanya untuk memenuhi tuntutan bisnes?
Bisnes sepatutnya menjadi alat untuk kita capai apa yang dipanggil sebagai ‘automate and grow’. Tapi oleh kerana ego, kekurangan sumber dan ilmu serta percaturan strategi yang salah, maka ramai pemilik bisnes yang terpaksa menelan pahitnya hempedu berbanding menikmati manisnya madu dalam bisnes.

Untuk memastikan bisnes kita boleh ‘Automate’ dalam masa yang sama ‘Grow’ dengan pesat, kita perlukan Guru, Ilmu serta Strategi yang betul sebagai asas dalam membangunkan sistem dan mengurus manusia dengan betul.

Kami yakin dan percaya, jika sesebuah bisnes itu mempunyai sistem dan manusia yang betul, pasti bisnes anda mampu naikkan sales. Sudah tentu, bila kita ada kewangan yang kukuh, kita akan lebih mudah untuk beranakkan lagi duit sedia ada.

Atas dasar itu, kami ambil keputusan untuk wujudkan program The Game Changer (TGC): Automate and Grow Your Business ini untuk berkongsi Formula & Game Plan bisnes yang wajib anda tahu.

Ini merupakan satu-satunya program di Malaysia yang akan memberikan anda gambaran keseluruhan tentang ‘Journey’ dan realiti dunia bisnes sebenar serta kami akan tunjukkan step-by-step cara kembangkan bisnes dengan pantas.

Kami akan kongsikan bagaimana cara dan jalan untuk mulakan bisnes daripada kosong hinggalah berjaya menjadi sebuah legasi yang akhirnya mampu membina kekayaan yang boleh diwarisi berdasarkan 

“Byond Business Blueprint”.

KETAHUI rahsia "Byond business blueprint & 7 Modul" YANG AKAN BANTU naikkan SALEs BISNES SERTA MENJADIKAN BISNES ANDA MAMPU CAPAI "AUTOMATE & gROW"

Fundamental Game of Business

Kita terlalu sibuk perbaiki teknik marketing, perbaiki teknik closing dan pelbagai lagi teknik buat duit.

Tanpa kita sedar, sebenarnya ada fundamental yang paling penting perlu dibina dan upgrade terlebih dahulu supaya anda dapat naikkan sales dan grow business.

"Change your game, you will change your result".

Automate and Grow Blueprint

Di seminar “The Game Changer” ini, kami akan kongsikan blueprint dan ‘journey’ dunia bisnes, bagaimana cara kembangkan bisnes dengan proses 'step-by-step' yang perlu dilalui.

Sales Booster Technique

Ramai orang nak naikkan sales, tetapi cuma bergantung kepada mencari pelanggan baharu semata-mata.

Sebenarnya, ada teknik rahsia bagaimana kita boleh naikkan sales tanpa perlu mengeluarkan kos marketing yang banyak. Dengan teknik ini kami yakin dan percaya anda pasti akan nampak dengan lebih jelas cara untuk naikkan sales.

Road To Automation

Bayangkan anda mampu lepaskan 80% kerja kepada staf anda tanpa anda perlu sentiasa terlibat dalam kerja harian.

Semua ini hanya mampu dicapai jika anda ketahui apakah ‘sistem’ yang perlu untuk delegate tugasan dengan efisien kepada staf.

Business Growth Secret

Ketahui apakah “kenderaan bisnes” yang wajib anda bangunkan yang terbukti berjaya mengembangkan bisnes dengan cepat dan efisien.

Dalam bisnes terdapat “4 level” yang perlu pemilik bisnes ketahui untuk kembangkan bisnes dengan cepat. Setiap level ada cabaran tersendiri dan solusi untuk setiap level ini tidak sama. Jom ketahui cara kembangkan bisnes dengan pantas.

Cash Reserve Formula

Tidak guna kita buat bisnes bertahun-tahun, penat lelah siang dan malam. Tetapi bisnes kita tidak mampu mempunyai simpanan sehingga 7 angka.

Strategi "Divide & Conquer" yang bakal kami kongsikan ini telah terbukti berjaya meningkatkan cash reserve dengan pantas.

End Game Strategy

Sampai bila kita nak buat bisnes? Kami yakin dan percaya, sampai suatu masa nanti mesti anda mahukan “FREEDOM” betul?

Kami akan bongkarkan rahsia ultimate game dalam bisnes, supaya anda mampu capai kebebasan membuat pilihan, kebebasan masa dan kebebasan kewangan untuk anda nikmati kehidupan yang lebih baik.

SIAPA SAYA YANG AKAN bantu BISNES ANDA

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan “Chairman” kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 4 buah anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih berpuluh ribu usahawan dalam pembangunan bisnes melalui Formula dan Game Plan bisnes yang terbukti  berjaya di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd sejak dari tahun 2015 lagi.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah mendapat liputan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Mingguan Wanita dan program Feel Good Show NTV7.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta pertama dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.

Pada tahun 2019, beliau dianugerahkan Platinum Business Award oleh SME Association of Malaysia yang mana penganugerahan ini perlu mencukupi beberapa kriteria dan dinilai oleh panel professional. 

Beliau merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau juga merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

Tanggal 22 Mei 2022, merupakan tarikh bermakna buat beliau kerana telah berjaya menamatkan pengajian di peringkat “Master” di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan kini sedang menyambung pengajian ke peringkat PhD di Universiti yang sama.

BAGAIMANA SESI PEMBELAJARAN ONLINE DIKENDALIKAN?

Seminar The Game Changer ini akan disampaikan secara Live menerusi platform ZOOM Online. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja.


Boleh gunakan fungsi chat’ untuk berinteraksi semasa seminar berlangsung. Selain itu, nota-nota berimpak tinggi akan disampaikan secara ‘live screen, notes & exclusive presentation‘ khas untuk anda.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Baca feedback dan perkongsian perasaan mereka yang pernah hadir ke seminar The Game Changer (TGC)

Slide ke tepi untuk lihat lebih lagi “feedback”

OUR SUCCESS STORY

Tonton kisah inspirasi serta kejayaan antara jenama-jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes.

INDUSTRI: TRADING / PRODUK

“Dengan fokus pembangunan Ejen, berjaya naikkan sales mencanak ke RM22 Juta walaupun di musim PKP”
Pelbagai jenis latihan yang beliau berikan dan Tuan Abdul Basit sendiri juga turun padang untuk bercakap bersama Ejen/Stokis LEYNA bagi boost lagi energy mereka semua supaya dapatkan naikkan sales.
Hasilnya sangat luar biasa, menyebabkan pada tahun 2020 beliau telah mencapai RM22 Juta berbanding tahun sebelumnya hanya RM10.4 Juta.
– Mohamad Azli, Flenaz Synergy Sdn Bhd

INDUSTRI: TRADING / Gadjet

Rahsia Sales Naik Mencanak Hampir 3x Ganda Sehingga Capai RM10 Juta Dengan Sales Booster Technique.

Sebelum join program anjuran BYOND, sales bisnes beliau cuma RM2.7 Juta pada tahun 2020.

Alhamdulillah, selepas belajar Sales Booster Technique dan dibimbing secara dekat dengan BYOND. Pada tahun lepas (2021) sales bisnes beliau mencanak naik ke RM10.4 Juta.

Dahulu Tuan Danial cuma ada 2 orang sahaja team sales, iaitu beliau sendiri dan seorang lagi staf.

Selepas dah belajar ilmu “Hire” & ilmu “HUMAN” di BYOND, kini beliau sudah mempunyai 5 orang team sales yang sangat komited dan total team beliau pada tahun 2021 ialah 11 orang.

– Danial, Dudi’s Group Sdn Bhd

INDUSTRI: Trading / PRODUK

“Dahulu Cash Reserve Cuma RM50 Ribu Je, Kini Dah Meningkat Ke RM200 Ribu Bila Tahu Ilmu Divide & Conquer”

Bila boss dan tim menuntut ilmu bersama-sama. Perkara ini yang akan membuatkan tim anda mempunyai mindset yang sama untuk capai apa matlamat syarikat.

Hasilnya, tempoh 5 bulan pertama tahun 2021 beliau hanya capai lebih RM700 Ribu sales, manakala 5 bulan pertama tahun 2022 sales beliau meningkat ke RM1 Juta.

Di BYOND kami sangat yakin dengan ilmu “Divide & Conquer” yang kami ajarkan. Dan ilmu ini terbukti apabila sebelum join BYOND, cash reserve beliau cuma RM50 Ribu sahaja. Kini selepas dah join BYOND, beliau mampu bina RM200 Ribu cash reserve.

– Hafizah Yusof, TotsNFun
INDUSTRI: FESYEN / PRODUK
“Selepas Dah Belajar Dengan BYOND, Dalam Masa 2 Bulan Je Dah Capai RM1 Juta”

Alhamdulillah, selepas dah belajar dan faham ilmu “Sales Booster Technique”, sales bisnes beliau semakin meningkat.

Kalau dahulu 2 bulan pada tahun 2021 sales cuma RM169 Ribu je, kini 2 bulan pertama tahun 2022 sales dah capai RM1 Juta.

– Nur Izzaty, Gerobok Gaga

INDUSTRI: SERVIS / Qurban

“Bila Dah Urus Bisnes Dengan Betul, Sales Dari RM800 Ribu, Naik Ke RM5 Juta”

Sebelum ini beliau buat pelbagai jenis bisnes, sebab ingat bila buat banyak bisnes, maka sales juga akan banyak.

Tapi bila buat macam-macam, kita akan stuck dan susah untuk fokus apa yang nak dicapai.

Result terbesar yang beliau capai, Alhamdulillah sales sehingga Ogos 2021 sahaja sudah RM5 Juta berbanding setahun pada tahun sebelumnya 2020, cuma capai RM800 Ribu lebih.
Daripada cash reserve kosong, hasil untung bisnes tidak diuruskan dengan betul, Alhamdulillah kini beliau sudah berjaya urus kewangan bisnes dengan baik serta berjaya capai RM739 Ribu cash reserve dalam tempoh masa 8 bulan sahaja.

– Nik Ikrami, Al Khairi Qurban & Aqiqah Sdn Bhd

INDUSTRI: Fesyen / PRODUK

“Buat Bisnes, Tapi Untung Tak Nampak.”
Alhamdulillah, selepas dah join program anjuran BYOND, bisnes beliau terpaksa berkembang walaupun sewaktu pandemik sedang melanda.

Dahulu cuma menjalankan bisnes daripada rumah, kini sudah menyewa shop lot 3 tingkat untuk dijadikan ofis & showroom bagi bisnes beliau.

Sebelum ini dalam tempoh masa setahun pada 2020 beliau capai RM1 juta pertama, namun kini dalam masa 9 bulan sahaja pada tahun 2021 beliau sudah capai RM1.4 Juta jualan.
Dengan strategi “Divide & Conquer” yang telah kami ajarkan, Alhamdulillah daripada cash reserve kosong kini bisnes beliau sudah mengumpul cash reserve RM400 Ribu.

– Ahmad Afif, Afrah Exclusive

INDUSTRI: Servis / Klinik

“5 Tahun Cash Reserve Klinik Stuck RM200 Ribu, Alhamdulillah Kini Sudah Capai RM1.6 Juta”

Alhamdulillah, kini boleh dikatakan beliau sudah capai time freedom serta money freedom dengan ilmu yang telah dipelajari di BYOND dan tindakan agresif yang beliau ambil.

Dahulu average sales bulanan sebelum join BYOND dalam RM100 ribu, Alhamdulillah kini sudah meningkat 3x ganda ke RM300 ribu sebulan.

Disebabkan peningkatan sales ini juga serta ilmu “Divide & Conquer” yang kami telah ajarkan, dalam tempoh cuma 1 tahun lebih sahaja di bawah bimbingan BYOND, kini cash reserve syarikat beliau sudah capai RM1.6 Juta daripada cuma RM200 ribu sahaja selama 5 tahun buat bisnes.

– Dr Nurul Ain, Klinik Pergigian Nur’Ain

INDUSTRI: Servis / Studio

“Capai 1st Million Dalam Bisnes, Walaupun Industri Terjejas Teruk Semasa PKP”
Sebelum ini, beliau mempunyai masalah terbesar untuk mengembangkan bisnes apabila tidak mempunyai ‘system workflow‘ yang betul dan cara urus perniagaan dengan efisien.
Kejayaan terbesar beliau sepanjang bersama di BYOND adalah dengan berjaya hit RM1 Juta pertama pada tahun 2020 walaupun dalam tempoh PKP.

Bukan itu sahaja, bisnes beliau bertambah baik apabila mampu untuk menyimpan cash reserve sebanyak RM500 ribu berbanding dengan tahun sebelumnya.

– Azim Idris, Huzeifa Media Sdn Bhd

INDUSTRI: MAKANAN / CATERING

“Daripada RM500 Ribu, Mencanak Ke RM1.52 Juta Sales Pada 2020”
Kini selepas dah belajar ilmu pengurusan bisnes dengan Byond, beliau sudah mula ambil staf dan delegate kerja-kerja kepada staf beliau.Disebabkan dah urus bisnes dengan betul, pada tarikh 10.10.2020, beliau berjaya menguruskan tempahan catering sebanyak 14 majlis tanpa beliau perlu turun padang penat memasak macam dahulu.
– Wan Farhanah, Farhanah Catering

INDUSTRI: PENDIDIKAN 

“Cash Reserve Ini Lah Yang Selamatkan Bisnes Saya Ketika Pandemik”

Kini bisnes beliau sudah berjaya mencapai tahap 80% automation berbanding dengan tahun sebelumnya. Beliau tidak perlu lagi membuat semua kerja seorang diri.

Bukan itu sahaja, bisnes beliau bertambah baik apabila mampu untuk ada cash reserve sebanyak RM350 ribu pada tahun 2020 walaupun dalam PKP.

Dan lebih menariknya lagi cash reserve ini lah yang berjaya menyelamatkan bisnes beliau daripada lingkup sepanjang tempoh PKP ini dilaksanakan.

– Nurul Sheriena, Nuha Kids Care Centre

ANTARA JENAMA BESAR YANG KAMI BANTU

LEBIH 50,000++ PEMILIK BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2015

Pakej VVIP Bernilai Sehingga RM12,235 Akan Jadi Milik Anda, Pada Harga Promo Mengikut Pakej Yang Kami Tawarkan.

#BONUS 1: 1x E-Workbook seminar The Game Changer (Bernilai RM97)

Free E-Workbook Eksklusif The Game Changer Khas Untuk Melancarkan Lagi Proses Pembelajaran Anda Semasa seminar berlangsung.

Nota-Nota seminar anda akan lebih tersusun dan nampak lebih kemas dengan adanya e-Workbook ini.

#BONUS 2: 1x Sesi Khas 2 Jam Online Group Coaching (Bernilai RM5,997)

Sesi eksklusif coaching bersama Tuan Abdul Basit ini akan berlangsung selama 2 jam dan anda berpeluang untuk mengajukan sebarang soalan berkenaan bisnes .

Yang menariknya, anda bukan sahaja berpeluang untuk dapat jawapan bagi masalah yang anda hadapi, tetapi anda juga boleh belajar daripada masalah yang dihadapi oleh usahawan yang lain semasa sesi sedang berlangsung secara live.

Info Sesi Group Coaching

Tarikh: 10 Nov 2022 (Khamis)
Masa: 10.00am - 12.00pm
Platform: ZOOM

#BONUS 3: 20x Video Tips & Strategi Bisnes (Bernilai RM1,597)

Video 1: Persediaan Enterprise Ke Sdn Bhd (Duration 3:20)

Video 2: strategi disebalik penetapan harga (Duration 3:59)

Video 3: jenis funnel dalam bisnes (Duration 4:53)

Video 4: 5 exit plan dalam bisnes (Duration 5:01)

Video 5: cara boost mindset pasukan (Duration 4:21)

Video 6: kriteria hR berkualiti (Duration 3:28)

Video 7: 5 punca bisnes lingkup (Duration 3:48)

Video 8: filing - sSM lHDN (Siri 1) (Duration 4:11)

Video 9: Caruman wajib dalam bisnes (HRDF) (Duration 2:35)

Video 10: Caruman Wajib Dalam Bisnes (SIP) (Duration 2:46)

Video 11: 6 Sebab Usahawan Perlukan Report (Duration 4:46)

Video 12: Ketahui Bajet Pemasaran yang sesuai (Duration 6:33)

Video 13: Cara Kira Keuntungan Syarikat (Duration 4:29)

Video 14: Pilih team pemasaran dengan betul (Duration 4:10)

Video 15: Strategi Setup Bisnes Baru (Duration 3:34)

Video 16: Dunia Content - Tips Content Viral (Duration 2:51)

Video 17: Financial Anxiety Dalam Bisnes (Duration 4:50)

Video 18: Cara Naikkan Profit (Duration 3:13)

Video 19: Teknik Bina Testimoni (Duration 4:12)

Video 20: Tips Close Sales (Duration 3:43)

#BONUS 4: 7x Ebook Tips & Strategi Bisnes (Bernilai RM347)

E-Book 1: 10 Formula Mudah Dan Pantas Buat Headline Copywrting Yang Menjual

E-Book 2: 30 Marketing Booster Letupkan Sale dan brand bisnes anda

E-Book 3: rahsia hire staf berkualiti

E-Book 4: 10 petanda bisnes enterprise anda bersedia upgrade sdn bhd

E-Book 5: rahsia mempunyai simpanan 6 - 7 angka dalam tempoh masa setahun

E-Book 6: 7 Jalan Keluar Perangkap Bisnes

E-Book 7: 6 Punca Pinjaman Reject

#BONUS 5: 4x Buku Fizikal (Bernilai RM200)

Buku eksklusif terbitan Byond yang telah ditulis oleh 4 orang Board Of Advisors (BOA) yang mempunyai kepakaran di dalam bidang masing-masing.

Buku 1: 6 Roda Pengurusan - Sistem Bina Legasi Bisnes

Buku 2: Mazhab Pemasaran Maliki

Buku 3: NLP For Leaders

Buku 4: Tax Expert - 10 Strategi Urus Cukai Gaya Expert

*Tiada sebarang penghantaran bagi luar Malaysia

*Buku akan pos terus ke rumah anda

PROMO #SUPER EARLY BIRD AKAN DIBUKA PADA 27 OKT 2022 (JAM 10.00am-2.00pm)

money back guarantee

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu dan lakukan tindakan dengan ilmu yang telah kami kongsikan tetapi tiada sebarang perubahan dalam masa 30 hari, kami sedia pulangkan wang anda semula tanpa banyak soal.

 

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

Isi borang ini untuk daftar sekarang

THE GAME CHANGER

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

012 297 2644 (Cik Ana)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2021-2022. All Rights Reserved.DISCLAMER: Seminar “The Game Changer” ini direka bagi membimbing peserta untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan dalam bisnes. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, The Game Changer tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara peserta dalam program ini. Kejayaan peserta juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.