Golden Circle

Golden Circle

Golden Circle merupakan program bimbingan (mentoring) berterusan selama 12 bulan yang menekankan kepada ‘customize solution’ mengikut jenis, industri dan model bisnes setiap peserta.
Program ini bersifat eksklusif dan tertutup. Proses tapisan dan temuduga turut dijalankan secara teliti bagi memastikan value yang kami diberi seiring dengan expactation peserta. Golden Circle bukan sahaja dapat bimbingan berterusan malah mereka juga dapat pemantauan secara berkala oleh barisan Board of Advisor (BOA). Barisan BOA ini terdiri daripada mereka yang mempunyai kepakaran dan pengalaman jatuh bangun dalam bidang perniagaan lebih daripada 10 tahun.

Matlamat kami adalah untuk melahirkan lebih ramai usahawan yang berjaya mengautomasi dan mengembangkan bisnes mereka ke tahap yang membanggakan meliputi segenap aspek.

Sales

Automation

Growth

Saving

Investment

Kenapa Golden Circle?

Customized Solution

Setiap bisnes mempunyai fasa mereka tersendiri. Lain industri lain cabarannya. Maka lain juga strateginya untuk kekal dalam pasaran. Oleh sebab itu customized solution (1-to-1) ini boleh membantu para usahawan untuk lebih jelas lakukan tindakan dalam mencari jalan keluar.
Sesi secara 1-to-1 ini sebenarnya yang paling ditunggu-tunggu oleh setiap peserta Golden Circle. Setiap sudut dan sisi syarikat dibedah satu persatu hingga jumpa punca permasalahan dan solusinya.

Peer Pressure

Pemilik bisnes tidak ramai kawan. Ini hakikat yang sentiasa membelenggu pemilik bisnes. Kitaran kehidupan hanya berkisar tentang duit dan bisnes sampai tiada masa untuk belajar dan ber’networking’ dengan rakan industri yang lain.
Golden Circle mengambil inisitatif untuk mengumpulkan usahawan daripada pelbagai latar belakang industri perniagaan dalam satu kumpulan. Disini mereka boleh bertanya, bertukar pendapat dan buah fikiran disamping bersaing dalam persekitaran yang sihat. If you are the smartest person in a room, you are in the wrong room.

Pemantauan dan Bimbingan Berterusan Selama 12 Bulan

Ini merupakan bahagian paling mahal dalam Golden Cirlcle. ‘Support’ selama 12 bulan sebenarnya lebih daripada cukup untuk kita pantau dan lihat perubahan dalam bisnes. Golden Circle tidak ada masa untuk berasa selesa kerana ada empat jerung kelabu (BOA) yang sentiasa memerhati dan mengejar dari dibelakang. Kesihatan dan progress bisnes akan dipantau setiap suku tahun dan pelan tindakan turut disertakan bagi setiap peserta.

Kami percaya anda mampu meningkatkan bisnes bersama Byond

Syarikat dan usahawan yang telah dibantu akan melihat perubahan dalam bisnes melalui segenap aspek termasuk jualan, automasi, simpanan, perkembangan, dan pelaburan.

Featured In

Scroll to Top