Mastery Series

Mastery Series

Mastery Series adalah siri-siri seminar intensif yang disediakan khusus untuk membimbing para usahawan dan juga syarikat bagi meningkatkan jualan serta mengefisienkan pengurusan bisnes.
Berdasarkan ribuan case study yang telah kami perolehi, terdapat 5 indikator utama yang perlu dikuasai oleh para usahawan dalam perjalanan menuju matlamat ‘Automate and Grow’.

4 Siri Seminar Mastery Series

Ia telah disusun dengan berstruktur melaui 4 Seminar Mastery Series yang merangkumi 10 hari sesi pembelajaran.
Sales & Marketing Series
Sales & Marketing Mastery Series ini merupakan seminar yang akan memberi pendedahan kepada para usahawan kepada strategi-strategi pemasaran terkini.
Ia akan membawa impak kepada kenaikan jualan berdasarkan formula serta teknik yang terbukti berkesan.
Perkemaskan pemasaran, letupkan jualan!
Automation Mastery Series
Hasil dari ribuan case study yang dikendalikan, kami dapati terlalu ramai para usahawan yang akan ‘stuck’ dibahagian operasi apabila berjaya meningkatkan jualan.

Para usahawan akan takut untuk menggandakan jualan kerana mereka risau tiada masa untuk bersama diri sendiri dan juga keluarga seterusnya menyebabkan bisnes gagal untuk dikembangkan walaupun memiliki potensi yang sangat besar.

Dalam Seminar Automation Mastery Series ini kami akan bongkarkan bagaimana proses untuk meningkatkan automasi dalam syarikat dengan pemilihan ‘talent’ serta sistem yang sesuai dalam bisnes anda.
Kami akan bantu para usahawan untuk keluar dari bahagian operasi dan bersedia untuk kembangkan syarikat!
Expansion Mastery Series
Percaya atau tidak, ramai para usahawan yang sudah bertahun menjalankan bisnes tetapi tidak tahu bagaimana untuk kembangkan bisnes ke satu tahap yang baru.
Selepas automasi dilakukan, ilmu dan strategi untuk kembangkan bisnes dengan teknik yang betul serta ‘sustainable’ adalah ilmu wajib yang perlu ada dalam diri setiap usahawan.
Segala-galanya akan dikongsikan dalam Seminar Expansion Mastery Series ini.
Bersedia untuk kembangkan bisnes dan bersedia untuk mencipta kekayaan!
Wealth Mastery Series
Di dalam Seminar Wealth Mastery Series ini, kami akan kongsikan bagaimana untuk mencipta kekayaan sebenar dengan menggunakan bisnes yang telah melalui fasa ‘expansion’.
Antara perkara penting yang akan dikongsikan adalah bagaimana untuk meningkatkan Cash Reserve serta rahsia menikmati keseronokan dan kelebihan berbisnes dengan pengurusan cukai yang berkesan.
Anda tidak perlu risau lagi untuk melabur serta mengumpul aset syarikat dengan rahsia yang akan kami kongsikan selepas ini!

Kami percaya anda mampu meningkatkan bisnes bersama Byond

Syarikat dan usahawan yang telah dibantu akan melihat perubahan dalam bisnes melalui segenap aspek termasuk jualan, automasi, simpanan, perkembangan, dan pelaburan.

Featured In

Scroll to Top