Tentang

Misi kami untuk memperkasa dan membantu usahawan bagi mencapai visi ‘Automate & Grow’ melalui jaringan anak syarikat.

Byond Success Sdn Bhd merupakan syarikat latihan dan konsultansi yang memfokuskan kepada pembangunan bisnes kecil di Malaysia.
Tuan Abdul Basit
Guru Pengurusan Bisnes

Ditubuhkan sejak 2015, Byond Success Sdn Bhd telah melatih lebih 70,000 usahawan dalam beberapa siri seminar berskala besar yang telah dianjurkan.

Penyertaan dan sambutan yang menggalakkan terutama dari dalam Malaysia dan luar negara (Brunei, Singapura dan Indonesia) telah menjadi insipirasi untuk kami terus membantu memandaikan bangsa usahawan khususnya di Malaysia. Matlamat kami adalah untuk melahirkan lebih ramai usahawan yang berjaya mengautomasi dan mengembangkan bisnes mereka ke tahap yang membanggakan meliputi segenap aspek.

0 +
Peserta
0 +
Seminar Dijalankan
0 +
Jumlah Syarikat
0
Blueprint Berkesan

Kami percaya anda mampu meningkatkan bisnes bersama Byond

Syarikat dan usahawan yang telah dibantu akan melihat perubahan dalam bisnes melalui segenap aspek termasuk jualan, automasi, simpanan, perkembangan, dan pelaburan.

Khas untuk usahawan yang baru memulakan bisnes atau sudah lama berbisnes, ketahui 11 RAHSIA yang akan bantu anda NAIKKAN SALES & KEMBANGKAN BISNES dengan pengurusan yang betul!

Klik butang di bawah untuk mendapatkan maklumat terkini Seminar Urus Bisnes (SUB).

Scroll to Top