Success Story

Success Story

Tonton kisah inspirasi dan kejayaan antara jenama-jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes.

“Pemilik bisnes yang buat semua kerja akan stuck dan bisnes susah nak berkembang”

Beliau mula nampak perubahan yang ketara di dalam pengurusan bisnes beliau dan sejak daripada itu beliau mula terdetik untuk belajar lebih lagi dan mula sertai seminar-seminar anjuran Byond serta telah menjadi salah seorang ahli Golden Circle (GC) di Byond.

- Rosli Awang, Bawal Exclusive

“Dalam masa hanya 6 bulan, cash reserve meningkat lebih 2x ganda”

Walaupun berdepan dengan krisis pandemik COVID-19 yang melanda dunia, Dr Nurul Ain berjaya meningkatkan sale dan cash reserve syarikatnya.Nampak macam mustahil, tetapi itulah realitinya bilamana kita ada ilmu pengurusan bisnes yang betul dan ada Guru yang beri tunjuk ajar.

- Dr Nurul Ain, Klinik Pergigian Nur'ain

“Alhamdulillah, kini capai RM 1 Juta dalam masa sebulan sahaja”

Kalau dahulu bisnes beliau stuck pada level RM200 ribu ke RM300 ribu sahaja setiap bulan.Alhamdulillah bila dah belajar ilmu pengurusan bisnes bersama dengan Byond, beliau berjaya keluar dari zon tersebut dan berjaya capai RM1 Juta dalam masa sebulan sahaja.

- Haji Rosli, Bina Paint Marketing Sdn Bhd

“Saya ni owner bisnes, tapi semua kerja lah saya buat”

Kini selepas dah belajar ilmu pengurusan bisnes dengan Byond, beliau sudah mula ambil staf dan delegate kerja-kerja kepada staf. beliau berjaya menguruskan tempahan catering sebanyak 14 majlis tanpa beliau perlu turun padang penat memasak macam dahulu.

- Wan Farhanah, Farhanah Catering

“Dalam masa 10 bulan sahaja sudah berjaya capai RM2.6 juta”

Alhamdulillah, selepas dah hadir ke program Byond dan menjadi salah seorang ahli Golden Circle (GC), beliau terus ambil tindakan perbetulkan semula struktur syarikat dan berikan latihan secukupnya kepada stokis/ejen.

- Mohd Nawawi, Narinar Group Sdn Bhd

“Sale Itu Sexy, Untung Itu Seksa”

Kalau dahulu sale beliau sehingga suku kedua berakhir Jun 2019 hanyalah RM442 ribu sahaja dan selepas sudah belajar pengurusan bisnes dengan betul, dalam tempoh yang sama pada tahun 2020 ini sahaja telah melonjakkan sale beliau kepada RM1.5 juta.

- Siti Balqis, Meribelle Cosmetics

INDUSTRI: TRADING / PRODUK“Hampir Tutup Syarikat Akibat Tidak Ada Cash Reserve”

Selepas hadir ke Seminar Mastery dan telah pelajari teknik serta strategi pengurusan kewangan dan membolehkan syarikat beliau berjaya mempunyai sebanyak RM20k cash reserved buat kali pertama selepas hadir kelas.

- Shazmi Saroni, Biovit Sdn Bhd

“Buat bisnes penat-penat, tapi untung tak ada”

Kalau dahulu Cikpuan Fatimah yang menjalankan bisnes tudung bawal Maejestica ini tak nampak untung bisnesnya, sehinggalah beliau betulkan pengurusan bisnes dan turunkan ego pergi belajar dengan Byond.
aripada cash reserved kosong, kini dalam tempoh masa 6 bulan sahaja sudah mampu menyimpan duit sebanyak RM75 ribu daripada hasil jualan bisnes.

- Siti Fatimah, Tudung Bawal Maejestica

Kami percaya anda mampu meningkatkan bisnes bersama Byond

Syarikat dan usahawan yang telah dibantu akan melihat perubahan dalam bisnes melalui segenap aspek termasuk jualan, automasi, simpanan, perkembangan, dan pelaburan.

Seminar The Game Changer 2021

Khas untuk usahawan yang baru memulakan bisnes atau sudah lama berbisnes, ketahui 7 RAHSIA yang akan bantu anda LONGJAKKAN SALES BISNES!
Klik butang di bawah untuk mendapatkan maklumat terkini Seminar The Game Changer.
Scroll to Top