Success Story

Success Story

Tonton kisah inspirasi dan kejayaan antara jenama-jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes.

“Daripada RM9 Juta Meroket Sales Ke RM30 Juta, Bagi 5 Bulan Pertama Tahun 2022”

Setelah dah belajar ilmu bisnes di BYOND, Alhamdulillah sangat banyak perubahan besar yang telah berlaku dalam bisnes beliau. Lima bulan pertama tahun 2021 beliau cuma berjaya mencapai sales RM9 Juta, dan kini lima bulan pertama tahun 2022 beliau meroket sales sehingga RM30 Juta.

- Haji Zuhairi, Rasniaga Sdn Bhd

“Rahsia Sales Naik Mencanak Hampir 3x Ganda Sehingga Capai RM10 Juta Dengan Sales Booster Technique”

Sebelum join program anjuran BYOND, sales bisnes beliau cuma RM2.7 Juta pada tahun 2020. Alhamdulillah, selepas belajar Sales Booster Technique dan dibimbing secara dekat dengan BYOND. Pada tahun lepas (2021) sales bisnes beliau mencanak naik ke RM10.4 Juta.

– Danial, Dudi’s Group Sdn Bhd

“Sales Restoran Naik 50% Selepas Belajar & Perkemaskan Pengurusan Bisnes Dengan BYOND”

Antara faktor sales bisnes restoran beliau berjaya naik sehingga 50% berbanding sebelumnya ialah teknik “3 Benua“. Teknik 3 Benua ini kami telah ajarkan kepada ramai student yang hadir ke seminar BYOND dan alhamdulillah, teknik ini terbukti mampu menaikkan sales bisnes dengan betul.

– Sharisa, Mama Nor Yong Tau Foo

“Dahulu Cash Reserve Cuma RM50 Ribu Je, Kini Dah Meningkat Ke RM200 Ribu Bila Tahu Ilmu Divide & Conquer”

Hasilnya, tempoh 5 bulan pertama tahun 2021 beliau hanya capai lebih RM700 Ribu sales, manakala 5 bulan pertama tahun 2022 sales beliau meningkat ke RM1 Juta. Di BYOND kami sangat yakin dengan ilmu “Divide & Conquer” yang kami ajarkan. Dan ilmu ini terbukti apabila sebelum join BYOND, cash reserve beliau cuma RM50 Ribu sahaja. Kini selepas dah join BYOND, beliau mampu bina RM200 Ribu cash reserve.

– Hafizah Yusof, TotsNFun

“Selepas Dah Belajar Dengan BYOND, Dalam Masa 2 Bulan Je Dah Capai RM1 Juta”

Alhamdulillah, selepas dah belajar dan faham ilmu “Sales Booster Technique”, sales bisnes beliau semakin meningkat. Kalau dahulu 2 bulan pada tahun 2021 sales cuma RM169 Ribu je, kini 2 bulan pertama tahun 2022 sales dah capai RM1 Juta.

– Nur Izzaty, Gerobok Gaga

“Cash Reserve Meningkat Dari RM90 Ribu Ke RM800 Ribu Selepas Apply Strategi Divide & Conquer”

Alhamdulilah, selepas dah belajar dan dibimbing oleh BYOND dalam bisnes. Kini bisnes beliau semakin berkembang dan antara pencapaian terbesar beliau berjaya buat cash reserve RM800 Ribu daripada sebelum join BYOND cuma RM90 Ribu sahaja.

– Siti Balqis, Meribelle Cosmetics

Kami percaya anda mampu meningkatkan bisnes bersama Byond

Syarikat dan usahawan yang telah dibantu akan melihat perubahan dalam bisnes melalui segenap aspek termasuk jualan, automasi, simpanan, perkembangan, dan pelaburan.

Khas untuk usahawan yang baru memulakan bisnes atau sudah lama berbisnes, ketahui 11 RAHSIA yang akan bantu anda NAIKKAN SALES & KEMBANGKAN BISNES dengan pengurusan yang betul!

Klik butang di bawah untuk mendapatkan maklumat terkini Seminar Urus Bisnes (SUB).

Scroll to Top