Success Story

Success Story

Tonton kisah inspirasi dan kejayaan antara jenama-jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes.

“Untung bisnes entah kemana sehinggakan terpaksa gunakan duit personal”

Selepas dah belajar ilmu pengurusan di BYOND, Alhamdulillah walaupun bisnes Kekasih masih baru lagi di dalam pasaran tetapi beliau berjaya capai RM7 juta pada tahun 2020 berbanding tahun sebelumnya yang hanya mencatatkan RM5 juta.

- Syafiqa Melvin, The Melvins Resources Sdn Bhd

"Dengan fokus pembangunan Ejen, berjaya naikkan sales mencanak ke RM22 Juta walaupun di musim PKP"

Pelbagai jenis latihan yang beliau berikan dan Tuan Abdul Basit sendiri juga turun padang untuk bercakap bersama Ejen/Stokis LEYNA bagi boost lagi energy mereka semua supaya dapatkan naikkan sales. Hasilnya sangat luar biasa, menyebabkan pada tahun 2020 beliau telah mencapai RM22 Juta berbanding tahun sebelumnya hanya RM10.4 Juta.

- Mohamad Azli, Flenaz Synergy Sdn Bhd

"Bila Dah Urus Bisnes Dengan Betul, Sales Dari RM800 Ribu, Naik Ke RM5 Juta"

Result terbesar yang beliau capai, Alhamdulillah sales sehingga Ogos 2021 sahaja sudah RM5 Juta berbanding setahun pada tahun sebelumnya 2020, cuma capai RM800 Ribu lebih.
Daripada cash reserve kosong, hasil untung bisnes tidak diuruskan dengan betul, Alhamdulillah kini beliau sudah berjaya urus kewangan bisnes dengan baik serta berjaya capai RM739 Ribu cash reserve dalam tempoh masa 8 bulan sahaja.

- Nik Ikrami, Al Khairi Qurban & Aqiqah Sdn Bhd

Rahsia Sales Naik Mencanak Hampir 3x Ganda Sehingga Capai RM10 Juta Dengan Sales Booster Technique.

Alhamdulillah, selepas belajar Sales Booster Technique dan dibimbing secara dekat dengan BYOND. Pada tahun lepas (2021) sales bisnes beliau mencanak naik ke RM10.4 Juta.
Selepas dah belajar ilmu “Hire” & ilmu “HUMAN” di BYOND, kini beliau sudah mempunyai 5 orang team sales yang sangat komited dan total team beliau pada tahun 2021 ialah 11 orang.

- Danial, Dudi's Group Sdn Bhd

"Buat Bisnes, Tapi Untung Tak Nampak."

Sebelum ini dalam tempoh masa setahun pada 2020 beliau capai RM1 juta pertama, namun kini dalam masa 9 bulan sahaja pada tahun 2021 beliau sudah capai RM1.4 Juta jualan.
Dengan strategi “Divide & Conquer” yang telah kami ajarkan, Alhamdulillah daripada cash reserve kosong kini bisnes beliau sudah mengumpul cash reserve RM400 Ribu.

- Ahmad Afif, Afrah Exclusive

"5 Tahun Cash Reserve Klinik Stuck RM200 Ribu, Alhamdulillah Kini Sudah Capai RM1.6 Juta"

Dahulu average sales bulanan sebelum join BYOND dalam RM100 ribu, Alhamdulillah kini sudah meningkat 3x ganda ke RM300 ribu sebulan.
Disebabkan peningkatan sales ini juga serta ilmu “Divide & Conquer” yang kami telah ajarkan, dalam tempoh cuma 1 tahun lebih sahaja di bawah bimbingan BYOND, kini cash reserve syarikat beliau sudah capai RM1.6 Juta daripada cuma RM200 ribu sahaja selama 5 tahun buat bisnes.

- Dr Nurul Ain, Klinik Pergigian Nur'Ain

"Capai 1st Million Dalam Bisnes, Walaupun Industri Terjejas Teruk Semasa PKP"

Sebelum ini, beliau mempunyai masalah terbesar untuk mengembangkan bisnes apabila tidak mempunyai ‘system workflow’ yang betul dan cara urus perniagaan dengan efisien.
Kejayaan terbesar beliau sepanjang bersama di BYOND adalah dengan berjaya hit RM1 Juta pertama pada tahun 2020 walaupun dalam tempoh PKP.

- Azim Idris, Huzeifa Media Sdn Bhd

"Daripada RM500 Ribu, Mencanak Ke RM1.52 Juta Sales Pada 2020"

Kini selepas dah belajar ilmu pengurusan bisnes dengan Byond, beliau sudah mula ambil staf dan delegate kerja-kerja kepada staf beliau. Disebabkan dah urus bisnes dengan betul, pada tarikh 10.10.2020, beliau berjaya menguruskan tempahan catering sebanyak 14 majlis tanpa beliau perlu turun padang penat memasak macam dahulu.

- Wan Farhanah, Farhanah Catering

Kami percaya anda mampu meningkatkan bisnes bersama Byond

Syarikat dan usahawan yang telah dibantu akan melihat perubahan dalam bisnes melalui segenap aspek termasuk jualan, automasi, simpanan, perkembangan, dan pelaburan.

Seminar The Game Changer

Khas untuk usahawan yang baru memulakan bisnes atau sudah lama berbisnes, ketahui 7 RAHSIA yang akan bantu anda NAIKKAN SALES & KEMBANGKAN BISNES!

Klik butang di bawah untuk mendapatkan maklumat terkini Seminar The Game Changer.
Scroll to Top